2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birşey sorcam şimdi 20 hafta tetonoz aşısı yapılıyor ya ben Gürcistan’a döndüm burda tetonoz aşısı yapmıyorlar ne düşünüyorsunuz bu aşı hakkında
canim benim doktorum son kontrolde soyledi tetenoz icin saglik ocağından cagrilacaksin dedi.ama ne kadar gerekli bende bilmiyorum..tecrübeli annenler in bilgilerine ihtycmz var sanirim

Kizlar aklima takildi smdi bu ikili tarama testi bebeğin down sendromlu olup olmadığı öğreniliyor pki bu 4lu tarama testiyle arasında ki fark nedir ?

Kızlar birşey sorcam şimdi 20 hafta tetonoz aşısı yapılıyor ya ben Gürcistan’a döndüm burda tetonoz aşısı yapmıyorlar ne düşünüyorsunuz bu aşı hakkında

benim dr mutlaka yaptır dedi
bana zaten sağlık ocağı gün vereli bayağı oldu

ama şeker yüklemesi yaptırma dedi o konuda içim hiç rahat değil bizde genetik olarak şeker var zaten gebelikte te çıkacağını düşünüyorum ama
belki başka bir dr görüşünü alırım

Bende şaşırtım neyapacağımı türkiyedi dktrm muhakkak yaptır dedi buradaki gebelere yapmıyorlar artık hiç olmazsa hopa ya yada Trabzon’a geçip yaptırcam şeker yükleme aynı bendede karışık oğlumda gebelik şekerim çok yüksekti hep diyet yaptım

canim benim doktorum son kontrolde soyledi tetenoz icin saglik ocağından cagrilacaksin dedi.ama ne kadar gerekli bende bilmiyorum..tecrübeli annenler in bilgilerine ihtycmz var sanirim
Ay buraya gelince elim kolum bağlanıyor kafam karışıyor burdakilerde maşllah doğurkan ama yok yani yapmıyorlar aşı bizdede ısrar kıyamet aşığa çağrıyorlar resmen kavram karmaşası içindeyim:))))))

Kizlar aklima takildi smdi bu ikili tarama testi bebeğin down sendromlu olup olmadığı öğreniliyor pki bu 4lu tarama testiyle arasında ki fark nedir ?
Canım Emin’im olmamakla birlikte 2 li tarama riskli çıkınca yapıyorlar sanırım benim oğlanda 2li yapmıştı dktr 4 lüye gerek Yok demişti bundada zaten hiç yaptrımadım

çok zor içine siniyorsa yaptırmak yaptır derim
burada erken doğumu tetikliyor diyen bi arkadaş vardı ama
ben yine de yaptırcam

şeker yüklemesi pufffs o işte sorun şu dönemde şekerimin yükseldiğini farkındayım mesela daha çok da erken
şimdiden başlarsa ne yaparım bilmem

Tetanoz aşısını ben ikinci hamileliğimde yaptırdım. Doğumdan sonra 5 dozu da tamamladım. Doğum yapalı 6 yıl oldu en son dozu ne zaman yaptırdım hatırlamıyorum Bakalım bunda da yaptırmam gerekiyor mu? Bu arada bende erken doğuma sebep olmadı Şeker yüklemesi konusunda ben de kararsızım ikiliyi bile yaptırmadım ama ailede herkeste şeker var bilemiyorum artık ne yaparım

Senin yaptırmana gerek Yok herlade canım 10 sene geçerli oluyor diye biliyorum 5 dozun ama bakalım hemşiren dktrun nediycek şeker yükle bana bana şekerim yüksek çıkınca yapmışlardı sonra tabi aşırı yükselti erken doğum yaptım felç olmama az kalmıştı zor bir durum inşllah hiçbirimiz de olmaz

Bu sefer cok merakliyim.bulundugum yerde 20.haftada soyleniyor.onu bile beklemek zor geliyor. :)
Bana 12 de söylediler de ne oldu, hala güvenip tek çöp almıyorum az kslmış, sağlık haberleriyle beraber onu da öğren inşallah.

Ücret şu aşamada çok önemli değil cünku cok ciddi sonucları var Allah korusun. Ama gideb tavsiye eden varsa öyle birine gitmek daha iyi. Doktor ümit yok gibi bişe dedi ama ben şoktan hiç bişey soramadm
İlk hamileliğimde bi problem yaşamıştım, dr sorun yok, önemli dwğil deyip geçiştirdi. Nette ise daha farklı yazıyordu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşın dr da içini karartmıştı. Sonuçta önemli bişey olmadı. İnşallah gittiğin uzman seni rahatlatır. Bazen dr nlar ne dediğini bilmiyor gerçekten.
Selam Kızlar, detaylı ultrasona gıren var mı? benım haftaya cok heyecanlıyım korkuyorum da
Detaylı ultrason çok süper bişey gerçekten, bana videolar falan da vermişlerdi.
Randevu al mutlaka. Ahh ben de kilo almasam keşke. Dünyayı yiyebilirim.
Böyle başka yaşayanlar var mı sayfada
Ben de geç öğrendim ama başka dr yanılttı. Bir tanıdığa da kız demişlerdi, doğuma yakın kendi dr izinli olunca başka dr bakmış. Erkek demiş. Oğlu oldu sonra. Ben de korkuyorum tahmin değişecek diye. İlkinde yaşadık bunda yaşamam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…