2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Emin’im olmamakla birlikte 2 li tarama riskli çıkınca yapıyorlar sanırım benim oğlanda 2li yapmıştı dktr 4 lüye gerek Yok demişti bundada zaten hiç yaptrımadım
Bn ikili tarama testi yaptırmadim. Ama kontrole gidince kadinin biri dediki doktora ucuncu yada dördüncü tarama testi hangi zmana denk geliyor dedi onceki cocugumda kabinde mi tam hatırlamıyorum bisey çıkmış galiba. Doğduktan snra farkedilmis. Bnde dedm acaba bebekte bi sıkıntı varsa acaba o mu belli oluyor. Ondan arasındaki fark nedir die sordum.

Doktor bana erkek dedi çıkıntiyi görüyormusun dedi.ama bekliyelim emn olmak icin dedi alışverişe başlama dedi..smdi İzmir'deym ben etrafımdakiler erkek kıyafetleri alms annnem erkek yelekleri hirkalari verdi. Bide kiZ derse

Geçmiş olsun canım inşallah bunda öyle birşey olmaz sağlıkla zamanında kucağına alırsın

Benim yorulacak birşeyim olmadı çünkü sürekli yatıyorum ben ,daha yeni yeni ayağa kalkıyorum ,mide bulantılarım çok fazlaydı... Belki de o yüzden kanama olmadı.. Bir müddet dikkatli olmakta fayda var...
Aman Allah korusun canim olmasin zaten benimki 22 gun oldu hala kahve lekelerim geliyor simdi isten geldim ayaklarimi havaya diktim yatiyorum Allah hepimizin bebeklerini korusun

4lü taramada aynı 2li tarama gibi down sendromuna fln bakılıyo,güvenilirliği %80miş.ben geçen hafta salı kan verdim yarın çıkacak..inşallah iyi sonuçlar alırım organlardaki problemleri ayrıntılı ultrasonda görüyorlar diye biliyorum

Şimdi yaptıracağımız tarama da down sendromuna ek olarak organların gelişinlerine bakılıyor diye biliyorum

İns güzel sonuçlar alirsn cnm.. ne kadar cok sey var biide detayli ultrason mu var. Beyin eror veriyor :)

Arkadaşlar nipt testi varmış 3 lu test yerine yaptıran yada yaptırmayı düşünen varmi? Ne düşünüyorsunuz?

BadeAk34 , inşallah doktorun yanılmıştır, belki de olduğundan daha ciddi sanmış durumu. Dualarımız seninle. Bir sorum olacak, kızındsn başka gebeliklerin olmışmuydu senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…