2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

perinatoloji uzmanları 1000liradan asagıya bakmıyır sanırımm
hele acıbadem vs esktra pahalı olabılır
ama sureklı hastasıysanız muayene sırasında da yapabilir bence

Alışveriş için sakın nette dolaşan listelere bakma. Çoğu öyle gereksiz ve fazla eşya ile dolu ki. Burdaki tecrübeli annelere sor.[/QUOTE]
Anladım tatlım peki teşekkür ederim

ben ikili testte sorun çıkınca yaptırdım cnm,şükür temiz geldi sonuçlar.
Benim. Çok şükür ikili tarama sonucum güzel 35 Yasin üstü olunca nipt testini yapıyormuş devlet hastaneleri . Kendi özel doktorum böyle birşey söylemedi gerek duymadı , ama yaptıran varmi daha doğrusu gerek vadmi bilemedim, 3lu tarama testi yerine diye düşündüm sonuçta kan veriliyor ikinsindedw

perinatoloji uzmanları 1000liradan asagıya bakmıyır sanırımm
hele acıbadem vs esktra pahalı olabılır
ama sureklı hastasıysanız muayene sırasında da yapabilir bence

Benım doktorum da orda ztn, sürekli hastasıyım cumartesi kontrolum var sorarım artık.

Canim annem yıllar once dogum yapti hem de normal dogum. Ve doğum sirasinda farketmisler plesantanin yapisik olduğunu. Saglikli bi şekilde dogdu kardeşim hatta yeni dogdugunda soranlara 3 aylık diyorlardi sen düşün yani. Annem doğum sirasinda kanama problemi yaşadı ama gecti hepsi cok şükür. O yüzden sen içini ferah tut ki hersey yolunda ve güzel gitsin

Kızlar 3 aylık hamileyim geceleri uyuyamıyorum son 1 haftadır böyle. İlk başlarda gündüz uyuyorum ondan diyordum artık gündüz de direniyorum uyumuyorum ama hala geceleri dön sağa dön sola. Ne yapabilirim????

Hatta sunu da söyleyeyim annem sonrasında tekrar hamile kaldı rahmini filan da almadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…