2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Devlet hastaneleri sadece iZmirde bir hastane oda değerlerin riskli çıkarsa yapıyor diye biliyorum. Ben özelde 2000 tl ye yaptırdım ikili testim iyi çıksa idi yaptırmayı düşünmüyordum bende 36 yaşındayım. Senin ikilin iyi çıkmış şükür bence gerek Yok yaptırmana ama yinede sen bilirsin cnm. Kan alıp yurt dışına yolluyorlar 2 haftada geliyor sonuçlar.

Canım 3. ayda bendede oldu haftalarca uyuyamadım eşim şehir dışındaydı farkında olmadan sanırım onun yokluğundan etkilenmişim, sonra o geldi bikaç gün sonra düzeldi, sende farkında olmadan kafanda bırseyler kuruyor olabılırsın yatmadan 1 saat once yogurt sut falan tuketmeye calıs rahatlatır en azından

canım benim kontrol 23 martta ben su an 18. haftamdayım her cuma yenı haftaya gırıyorum yanlıs mı hesaplıyorum ben :)
02 mart 19. hafta
09 mart 20.hafta
16 mart 21.hafta
23 mart 22. hafta girdiğim gün detaylı ve kendı doktor randevum

Kizlar simdi uyandim ara ara sol kasigima icerden agri vuruyor sn lik ama korktum ya bisi olmaz demi
Canim senin ki de round ligament agrisi olabilir belki 4.aylardan sonra zaman zaman alt karın bölgesinde ve kasıklarda aniden bıçak saptanır tarzda bir ağrıya sebep olur. Bu ağrı artık büyümekte olan rahmin etrafındaki bağların (bu bağlardan birisi round ligamenttir) gerilmesine bağlıdır. Buna round ligament ağrısı denir. Tipik olarak bu ağrılar aniden ayağa kalkarken, yatakta sağa-sola dönerken, ani hareketler yaparken, bazen öksürük sırasında şiddetlenir " internet alintisi"

Evet anlik ama arka arkaya olunca korktum valla ne uyku kaldi ne baska birsey
Magnezyum alıyormusun canım çocuk yukarı çıkıyo ya ondandır belki dr bana öyle demişti. Tüm organlar yer degiştiriyor o yüzden agrı olur demişti. Sen dikkat et canım genede ani hareketler yapma

Evet anlik ama arka arkaya olunca korktum valla ne uyku kaldi ne baska birsey

banada dr dedi
bugüne kadar kontrol bağırsaklarındı şimdi ufaklık yer açıyor kendine herşeyi kaydırıyor sağa sola
ağrı acı olacak normal
hapşurunca ani hareket edince

eğer ağrı 3-5 dk dan fazla uzun sürüyorsa
peşine kan ya da pıhtı geliyorsa
kesinlikle hareket edemiyorsan o zaman ara ya da gel dedi

Aynen canim ilk olunca cinsiyeti alisveris icin merak ediyorsun ikincide de bu sefer digerini de tadacakmiyim acaba diye merak ediyorsun :) hep bir merak :)

Aynı durumları yaşıyoruz ozaman bakalım ne olacak gene kötü kazanırsa kapımı kapatacam kimse gelmesin yeter huzurda bırakmıyolar
Allah herkese huzur versin versin ki baskalarinin huzurunu kacirmak icin caba sarfetmesinler gercekten ben buna inaniyorum hayatindan memnun olmayan huzuru olmayan insanlar mutlu huzurlu olan insanlara kafayi takiyorlar

Teşekkür ederim canım denicem napıyo ikizler keyifleri yerinde mi?

Gunaydin kizlar. Saglik ocagina tekrar giden var mi? Ben 5. Haftamda kayit yaptigimda bana 27 subatta tekrar geleceksin demisti. Gittim bebegin hareketlerini net hissediyor muyum diye sordu. Bazen evet bazen hayir dedim. 2 hafta sonra belirgin hissettigin zaman tetanoz yapilacak dedi. Asi ile bebegin hareketlerinin iliskisini anlamadim. Siz duydunuz mu hic?
Bir de doktor istedigim tahlilleri yapmamak icin elinden geleni yapti. D vitamini Kalsiyum B12 Demir tiroid bakilsin dedim. Protokol neyse o olacakmis bilmem ne.. sabah sabah sinirlendim. Hamileler icin protokol neyse onu yapiyorlarmis. Ben de dedim ki sade bir vatandasim geldim tahlil istedim yapmayacak misin? Sikayet varsa yapiyorlarmis. Peki tsh dusuklugunun sikayetini nerden bilecez. Burada bir kac arkadasin tsh sinirda sifira yakin cikmisti. Sikayetiniz mi vardi yoksa tedbir amacli mi bakildi.
D vitamini diyorum salak, toplum olarak zaten dusuk diyor bana. Yani gozle bakti seninki de dusuk cikacak demeye getirdi. Zaten ben de takviye aliyorum yeterli mi baktirmak istiyorum dedim. Yok efendim saglik ocaginda yapilan tahlil zaten dusuk cikarmis. Laboratuara ulasana kadar falan filan. Ne istesem bir bahane buldu cikardi. Deli oldum. Bimere sikayet edecegim

Senin doktor da benim ki gibi egoist :) bende tahlil isteyince fittiriyor adam :) canim benim tshim yuksek cikmisti A ALY92 nin 0 a yakin cikmis ben tekrarladim tahlilimi 12 saatlik acliga dikkat ettim bu sefer normal degerde çıktı. Tetanoz asisi da sanirim 20 haftada oluyo zaten bebegin hareketleri artik o haftada anlasiliyor o yuzden mi oyle dedi acaba

Senin doktor da benim ki gibi egoist :) bende tahlil isteyince fittiriyor adam :) canim benim tshim yuksek cikmisti A ALY92 nin 0 a yakin cikmis ben tekrarladim tahlilimi 12 saatlik acliga dikkat ettim bu sefer normal degerde çıktı.
Her turlu vitamin icin su onemli bu onemli baktirin diyip duruyorlar. Napalim hamile halimizle hastane kapilarinda tahlil icin dolasalim mi. Saglik ocagi neye var. Sabahtan aksama tansiyon bakip tahlil yaziyorlar baska isleri var mi? Her gittigimde masalari dolup tasiyor caylar kekler borekler. Hastaya bakmaya gelince niye hastasin der gibi surat yaparak kalkiyorlar. Ya hakkaten bu tipler nasil tıp kazanmis nasil okumus bazen sasip kaliyorum yemin ederim. Sanki haftalik gunluk tahlil istiyoruz. Bu haftada zaten kontrol amacli cagirmissin tahlil yapacaksin zaten bakilmasi gereken parametreler degil mi bunlar. Esas bomba ise protokolde tiroidin olmasi. Ne diye soyletiyorsun o zaman. Istedim ama protokolde oldugu icin siz istediginiz icin degil diyor bana.
Zaten protokolde var ben isteyecem tabiki dese gıkım cikmayacak. Sabah sabah bir suru gerildim

Canim bence denetleme ve yasa acigi cok fazla mesela sonuclara ogleden sonra bakilacak ama kayit istiyor tekrar kayitsiz gelme diyor bunun sebebi hasta kotasi ve de kesintiden alacaklari 3 tl ve bunu resmen firsata cevirip insanlara egoist egoist davraniyorlar ben bi kere dedim ki doktor bey ben tahlil istiyorum d vitamini vs bana dedi ki sen isteyemezsin ben uygun gorursem yaparim tipe bak yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…