2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil uygun gorulecek peki? Hadi normal insanlari gectim biz iki can tasiyoruz ve bu vitaminlerin eksiklikleri bir cok seyi etkileyebiliyor. Tahlil olmadan ezbere ilac mi alalim. 5. Haftada tiroidi normal bir gebe ilerleyen haftalarda dusuk veya yuksek tiroide sahip olamaz mi. Bir kere mi bakiliyor sadece.
Zaten ne kadar ariza tip varsa gelip beni bulur. Hayret bir sey ya

Aynen canim ilk olunca cinsiyeti alisveris icin merak ediyorsun ikincide de bu sefer digerini de tadacakmiyim acaba diye merak ediyorsun :) hep bir merak :)

Rabbim ikinciyi de tattırsın inşaallah, ilki hayırlısıyla bir doğsun da

Günaydin kizlar dün her ne kadar berbat bir gün olsada detayli untrasonda bir sorun gözükmedi sadice hasta olduğum icin suyum bulanmiş ve rahim tonusu göründü serum ve ilac yazdi. Cinsiyet için ekstra ucert isdedi untrason yapan ve daha sonra kabul etsemde başim ağriyor bana sesin bebeğnin cinsiyeti lazım değil sağlikli olması lazım dedi benim için sağlik önemli ama cinsiyetnide merk etdim 13 haftada kız dedin dediğimde öyle dediysem öyledir o zaman dedi emin olmasamda kızım olucak neyseki kizmin eşyaları kiyafetleri yep yeni aliş veriş konusunda cokda endişelenmiyorum doğdukdan sonra alinir önemli olan kizimin sağliği ama kesin kararliyim dr değişicem hastaneyi deyişicem ablam bucün bi dr gidicek memnuk kalırsa bende ona gitmek isdiyorum herkes iyi bir dr olduğnu söylüyor bakalim. Ama yinede mutluyom bebişimin gelişimi normal. Umarım sizinde kontrolerinizden güzel haberlerle gelirsiniz

Merhaba Ağustos anneleri :)

Aslında ben Eylül annesiydim ama fındık kurdumuz kendini öne attığı için şu an doğum 30 ağustos gözüküyor Benide listenize ekler misiniz :)

kapalıysa her an her şey olabilir canım sonuçta kol bacak benzemesi bi yere kadar

Kızlar adet günlerinize denk geldiğinde adet ağrısı yaşayanlarınız var mı? 12 haftalıkken yaşamıştım, 16 haftada tekrar yaşadım. Karnım ve kasıklarım ağrıyo. Neyseki 1 gün sürüp geçiyor.

Merhaba Ağustos anneleri :)

Aslında ben Eylül annesiydim ama fındık kurdumuz kendini öne attığı için şu an doğum 30 ağustos gözüküyor Benide listenize ekler misiniz :)
Hoş geldin canım bende senin gibi sayılırım ağustosmu temuzmu annesi olucam bilmiyorum adet olmada hamile kaldiğim için untrasonda cıkan tarıhlere göre haftami biliyorum misal 12,4 günlüken ilk untrasomu oldum o tarihten bu tarihe hesapladığımdan 18+3 günlük olmam gerekirken dün 18+0 cikdim hem bebek doğumu 5 hafta içerisinde doğuyor yani 37-42 hafta arası.

Insallah hayırlı sağlıklı olsun. 1 kızım var degisik cinsiyet tabiki gönülde ister. Insani sinir eden sadece kesin bi bilginin olmamasi
Banade kesin bilgi edinemiyorum benimde 1 kızım var dr dün cok ısrar etmeme rağmen soylemedi ama 13 haftada kız demişdi ekstra ücret gerekdiğni soyledi ben hosuma gitmesed untrason bitene yakın kabul etim ama başı ağrıdığnı söyledi bi dahakı untrason muayınem 32-34 hafta arası o zamana kadar sabredicem artik. O zamanda soylemezse doğumda öğrenicem.

Ayni durum bizde de var elimi karnima koysam bana bakiyor oglum degil ki konusmak.dogumdan sonra ne olacak cok merak ediyorum.

Benimde kizim hemen yanıma geliyo napio kardeşim falan diyo tabi içten içe bi ilgi çekmeye çalışmak oluo . Ilk gebeligimde elimi karnima koyup konuşurdum bol bol şimdi Hira nin peşinde kosturmaktan yada çok kıskanma durumuna girmesin diye o yokken konusuorum bebisle :)

19. Haftada hala kesin bişi solememesi entresan ayrıca cinsiyet soylemek icinmi ekstra para istiomuş kusura bkma ama artık yuhhh diyorum

19. Haftada hala kesin bişi solememesi entresan ayrıca cinsiyet soylemek icinmi ekstra para istiomuş kusura bkma ama artık yuhhh diyorum
Ne kusu canım yerimede soyle kesin soyleye bilirdi ama bana cınsıyetı lazım değil önemli olan ölcümler dedi sınır oldum. Zaten dr değişmek için can atıyorum ailemde beni destekleyip onay verse cok güzel olur. Aklımda bi dr var ablam 2 bebeğne hamike olduğnu öğrenince bu gün ilk kes o dr gidice memnun kalırsa bende ona gitmek isdiyorum.

Allah herkese huzur versin versin ki baskalarinin huzurunu kacirmak icin caba sarfetmesinler gercekten ben buna inaniyorum hayatindan memnun olmayan huzuru olmayan insanlar mutlu huzurlu olan insanlara kafayi takiyorlar
Aynennn öyleee canım kıskananlar çatlasınnn patlasınnnn

Süt yoğurt falan içiyorum ama faydası olmuyor. Hayatım stresli ama hep böyleydi uyku problemim olmazdı. Sanırım hamilelikle birleşti etkisini böyle gösteriyor. Papatya Melisa çayı falan zarar verir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…