2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dün gittim ne istersem ikiletmeden yaptı sağolsun aile hekimim.. Ben hemotolojiye de gidiyorum kan değerlerim için tahlilleri sağlık ocağında yaptırıp gösteriyorum doktora.. Sami Bey bunları bunları istedi diyorum hepsini yapıyorlar.. Sen de kendi doktorunun talep ettiğini söylesen sorun çıkartır mı yine?

Ayni durum bizde de var elimi karnima koysam bana bakiyor oglum degil ki konusmak.dogumdan sonra ne olacak cok merak ediyorum.
3 yaşında kızım var benim de , karnımı açıyorum kardeşin seni çok özlemiş hemen gel diyorum kendi sevip okşayıp öpüyor..Sen de böyle alıştırabilirsin.. Bir de şu var ki ne kadar alışırsa alışsın kıskançlık yaşanacak

Sen Türkiye de değilsin sanırım ,neresi olduğun yer acaba ?19. Haftada muayene edip bir de 30. Hafta çağırıyor çok enteresan.. 3 ayda bir muayene mi olur?

Süt yoğurt falan içiyorum ama faydası olmuyor. Hayatım stresli ama hep böyleydi uyku problemim olmazdı. Sanırım hamilelikle birleşti etkisini böyle gösteriyor. Papatya Melisa çayı falan zarar verir mi acaba.
ben mide sorunu yaşıyorum onun çiin bitki çayı içebilir miyim dedim iç dedi ama yinedeiçim rahat değil bu bitkiler konusunda o yüzden hiç içmedim canım

Arkadaşlar çalıştığım için sürekli aktif olamıyorum, arada bir yazdığımda da hayalet gibi hissediyorum kendimi, kimse farketmiyor :)) kimseye kızmıyorum bunun için tabiki, hakkım yok. Ama gönül ister ki sadece her gün gördüklerinize değil benim gibi arada bir girebilenlerle de dostluğunuzu paylaşın. Hepinize hayırlı günler dilerim :)

Sayfalar çok birikince arada yazılanlar atlanabiliyor tatlım Hayırlı günler sana da kolay gelsin

ben mide sorunu yaşıyorum onun çiin bitki çayı içebilir miyim dedim iç dedi ama yinedeiçim rahat değil bu bitkiler konusunda o yüzden hiç içmedim canım
Bitki çaylarından ben de çok korkuyorum açıkçası.. Kaynanam dizleri için birşey içip diyalizlik olmuştu ,böbrekleri mahvetmiş.. Dikkatli olmak lazım.

Aaa neden oyle yurt dışında mısın yoksa sende? Aynisi banada oldu 13 haftalikken yüksek ihtimalle kiz dedi sonra farkli iki dr da bacak arasi kapali belli degil kiz gibi dedi. Gibisini birakip kesin konussalar rahatlicam bende

BadeAk34 Canım doktordan gelince gelişmeleri bizimle de paylaşırsın dimi? Aklım sen de dünden beri. Hayırlı haberlerle gel inşallah

bu sabah gittim arkadaşlar doktora. oda aynı teşhisi koydu ama kendı doktorum kadar olumsuz konusmadı
ayrıca böbreklerde büyüme var dedı bebekte
yanı üzerine olumsuzluk eklenerek döndum ama genel tutumu ılımlıydı sağolsun
detaylı ultrason için erken yapılmasını önerdi
20 gün sonrasına randevu verdı
bana ıkı kere daha geleceksın 1er ay arayla durumu sana netleştireceğim dedi
ınsallah herseyın hayırlısı olur

böbrek büyümesi arkadaşımın bebeğinde de vardı ama doğuma yakın küçüldü mayısta 3 yaşına girecek

İNşallah hakkında hayırlısı bak olumsuz konuşmamış doktor demek ki o kadar umutsuz değil durum
öyle bir şey olsa uzatmaz direk derdi olacakları

Geçmiş olsun, dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…