2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Süt yoğurt falan içiyorum ama faydası olmuyor. Hayatım stresli ama hep böyleydi uyku problemim olmazdı. Sanırım hamilelikle birleşti etkisini böyle gösteriyor. Papatya Melisa çayı falan zarar verir mi acaba.
Ben ilk üç ayı uyumadım nerdeyse, yeni yeni uykum geliyor, uyuyorum. Çaylar günde bir fincandan fazla önerilmiyor canım .

Canim bendede kan uyuşmazlığı var ama bu anlattığın şeyi ilk kez duyuyorum gittiğim hiçbir doktor bana böyle bir riskten yada tedaviden bahsetmedi sadece doğumdan yada kürtaj düşük gibi bir durumdan sonra anneyi zehirleme ihtimaline karşı ıgne yapılıyor bende öyle oldu yani anlattıklarına şaşırdım açıkçası acaba tanidiginizin başka bir sağlık problemi olabilir mi ?

geçmiş olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah gebelikde sorun yaşamayan yok emın ol bazı doktorlar insanı dahada endişelendiriyorlar memnun değilsen başta değiştir bende değiştiricem memnun olmadımdan değil benı cabuk korkuttuklarından ii bir doktor bul ileride değişmek daha zor oluyor

Ben 5. Haftamda kan uyusmazligi asis oldum 28. Haftada yine olacagim ama tek basina kan uyusmazligi engelli yada organ eksikligi yapmaz biyologum cunku ben
Ya canim uyusmazlik olanlarda bu haftalarda ıgne vuruldugundan haberim yoktu soktayim suan hiç doktor bana böyle bişey söylemedi uyuşmazlık olduğunuda biliyorlar ya problem olurmu acaba

Hakkında hayırlısı olsun inşallah , bol bol dua edelim Rabbim ne dilerse o olur .. Şükür ki kendi doktorun gibi çok olumsuz konuşmamış bir de bu teşhis koyulan gebelerin doğumunu riskli Doğum uzmanlarının yapmasını öneriyorlar. Doktorun yeterli değilse değiş bence..

Magnezyum alıyormusun canım çocuk yukarı çıkıyo ya ondandır belki dr bana öyle demişti. Tüm organlar yer degiştiriyor o yüzden agrı olur demişti. Sen dikkat et canım genede ani hareketler yapma
Magnezyum alıyormusun canım çocuk yukarı çıkıyo ya ondandır belki dr bana öyle demişti. Tüm organlar yer degiştiriyor o yüzden agrı olur demişti. Sen dikkat et canım genede ani hareketler yapma
Yok canim dr um vermedi henuz erken diyor neyi bekliyorsa :)

Olabilir canim adini koyamadim valla su riskler den dolayi gece 20 defa kalkiyorun

Yok canim sukur anlik hemencik geciyor ama sayi olarak tekrarlaninca korktum bence paikolojim bozuldu

Yok canim sukur anlik hemencik geciyor ama sayi olarak tekrarlaninca korktum bence paikolojim bozuldu

Bozma moralini hiç
büyük ihtimalle bi sonraki randevuda verecekler magnezyumu
bana da vermedi
şimdilik günde en az 1 tane maden suyu iç dedi
belkide artarsa verecek de olabilir

Bende gecen hafta kaydimi yaptirdim yaptirir yaptirmaz kan idrar aldilar bizde sizi takibe alalim diye ne demek tahlil yapamazlarmis

Ben ilk üç ayı uyumadım nerdeyse, yeni yeni uykum geliyor, uyuyorum. Çaylar günde bir fincandan fazla önerilmiyor canım .
İşin ilginci şu son 1 haftaya kadar uyuyordum. Sonra başladı uykusuzluk. Gündüz uykularımı kaldırdım direnip uyumuyorum ama hala geceleri uykum yok. Gündüz gelip gece gidiyor.

çalısan biri olarak bende öyleyım cnm bazen bır hafta giremiyorum tekrar hoş geldin aramıza

Geçmiş olsun canım herşey düzelir inş. Ben şeyi merak ettim plesenta yapışıklığı ultrasonla anlaşılabiliyo muymuş bildiğim doğum sırasında farkediliyomuş ama kötü düşünme sadecr biraz daha dikkat edeceksin kendine o kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…