2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım tetanoz aşısı için bebek hareketlerini mutlaka soruyolar ben 20. haftada hissetmiyodum daha gitmiştim o zaman doplerle kalp dinleyelim dedi kalp dinleyip vurdu aşıyı

benım durumum da barız bı yakınlasma ve yapısma var canm o nedenle erken tespıt edıldı
ılk kızımda dogumda anlasılmıstı bıraz gec cıkmıstı yapısıkmıs onda da, ama cıkmıstı
sımdı kı yerı acısından tehlıkelı bı yerde oldugu ıcın bu haftada sorun olustrdu

morelını yüksek tut bade iyi düşün iyi olsun stres hamılelıkde cok zor bılırım BOL dua et geçeçek kucagına alacaksın inşallah öyle düşün

Bende cumartesileri yeni haftaya giriyorum.1 gün var aramızda:) .bugün 17+3 benim seninde 17+4 olmalı.doktora gittiğimde de çıktı veriyo haftam kilom fetal ölçümlerin olduğu yerde de olduğum haftayı yazıyo.ondan merak ettim:) 17+1 de 4.ayi doldurduk.girdiğimiz hafta değil de şuan bulunduğumuz haftaya göre kontrollerimiz oluyo sanırım.

cnm hiç gerilme kafalarına göre yapıyorlar benıde her gn arıyorlar gel kan alacagız tahlıl fılan ben dıyorum ben hastanede zaten yaptırdım e sonucu getir barı burda girelım calısıyorum hastaneye zor gidiyorum brde sağlık ocagı cıktı 20 haftadada aşı var dedı her ay cagıracakms dedım gelemem zor izin alyorum e hastane gününe ayarlarız izin aldığın zaman .

Bende sabah gittim saglik ocagina.bebek biraz daha buyusun 20 haftalikken vuralim.düşük riski gecmis olsun ilki dusuk oldugu icin dedi.onun icin mi sordular sana acaba.?

canım tetanoz aşısı için bebek hareketlerini mutlaka soruyolar ben 20. haftada hissetmiyodum daha gitmiştim o zaman doplerle kalp dinleyelim dedi kalp dinleyip vurdu aşıyı
Ben daha once hic asi olmadim. Bebek hareketini sormasi ilginc geldi ve acikcasi huylandim. Sebebi ne olabilir acaba?

Onu denemedim canim. Ama cins zaten. Sikayet edecem

Bende sabah gittim saglik ocagina.bebek biraz daha buyusun 20 haftalikken vuralim.düşük riski gecmis olsun ilki dusuk oldugu icin dedi.onun icin mi sordular sana acaba.?
Himmm bak bunu dusunmedim. Erken dogum riski yapiyormus diye duydum ama emin degilim. E simdi de buyusun hareket etsin diye bekliyorlarsa baglantisi olabilir. Ben nerdeyse yaptirmaktan vazgececem

Sen Türkiye de değilsin sanırım ,neresi olduğun yer acaba ?19. Haftada muayene edip bir de 30. Hafta çağırıyor çok enteresan.. 3 ayda bir muayene mi olur?
9 ay boyunca 4 muayıne var bir sorun olup kendin gitmesen. Bu arada gurcustanda ama marneulide yanı yoksa tiflizin dr gercekde cok iyi dokdorlar. Uzak olduğu için sadice ordakı bir özel hastanede doğum olucak.

Aaa neden oyle yurt dışında mısın yoksa sende? Aynisi banada oldu 13 haftalikken yüksek ihtimalle kiz dedi sonra farkli iki dr da bacak arasi kapali belli degil kiz gibi dedi. Gibisini birakip kesin konussalar rahatlicam bende
Evet gurcustandayım. Bir net sonuc olsa en azında kafamızdakı soru işareti gider.

Himmm bak bunu dusunmedim. Erken dogum riski yapiyormus diye duydum ama emin degilim. E simdi de buyusun hareket etsin diye bekliyorlarsa baglantisi olabilir. Ben nerdeyse yaptirmaktan vazgececem

Aynen öyle ben hemşire tanıdığıma sordum 20. Haftadan önce düşük olarak geçtiği için risk almak istemiyoruz falan dedi tedirgin oldum asi düşük etkisimi yapıyor yani

Canım çok geçmiş olsun dünden belli aklımdasın da n yazmadım Bugun daha iyi haberler alırız diye inşllah herşey yoluna girer rabbim sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin

Bana aşı tarihi verdiler. detayliya gittigimde sorcam prof.a bu kez yaptır dicek mi bakalım.bi riski var mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…