2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende değişmek isdiyorum ama doğuma kadar sadıce bir buayıne olucak birde doğum yapacağim hastane mi secdim bu yuzdende 1 muayene yüzünden neden değişme diyor ama bazıları da değiş diyor kafam cok karışdı her kafadan bi ses cikiyor biri bir dr öyerken diyeri kotuluyor ne yapacagmi şaşırdım.

Gunlerimiz ayni canim. Ben de ilk hamileligimle kiyaslayinca net hissetmedigimi dusunuyorum. Bu konuda benim de kafam karisik

Sanki boyle 2 günde bir var karın bolgemde kasılma mi desem bir his oluyor anlık ama o bebek mi bilmiyorum oyuzden endişeleniyorum ilk gebeliğim birde

Ben sordum doktoruma Şubat 17 de gittim en son bana 15 gün Sora yaptır dedi martı 5 i falan oluyor ama blmiyorum blmiyorum ya kafam karisti
Bizim arkadaşa sordum şimdi doktoru 20.haftanda yaptır demiş.doktorlarda farklı söylüyo.ama genel olarak duyduugum 20.haftadan önce yaptırmayın diyolar

NAsıl yani başı mı ağrıyomuş vursaydın kafasını ultrason ekranınaadamı çileden çıkartır bu doktorlar.

Sen şuna desene ben anlayamadım cinsiyetini ondan kıvırıyorum yok sağlığı önemli yok ekstra para diye

Kızlar elevit ile decavit aynı mı?
Bide bu kan ilacı yazmış doktor onu tok mu ac mi alacağım?
Bide bu ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullanmamız gerekiyor

Ilac baslamadi mi peki o o zaman tekrar bakip oyle mi baslicak gerek duyulursa. Iyiyim cok sukur canim arada oluyor ama sureklilik yok sukur

hklısın cnm bır süre devam et o zaman fikrinin değişmeden yana hala devam ettiğini görürsen kesın değiş deişirse doktoruna devam et o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…