2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilac baslamadi mi peki o o zaman tekrar bakip oyle mi baslicak gerek duyulursa. Iyiyim cok sukur canim arada oluyor ama sureklilik yok sukur
sevindim cnm evet doktorum gebelikde ilk üç troidin yüksek olmasını normal karşıladı dahiliye doktoru ıkı hfta sonra deişmesse duruma bakacak normal seviyeye geleceğini umuyor inşallahda öyle olur

Supermis normalde kac saat calisiyorsun ben 8.30 6.00 calisiyorum heralde 1 saat geri gelir benimde. Bende rapor alip getireyim o zaman . Tesekkurler

Toplam mesai saatim 8.5 saat. Hamileleri 7.5 saatten fazla çalıştıramıyorlar yasa gereği. Seninki 8 saatse yarım saat daha az çalışırsın muhtemelen.

Virgo women senle ben aynıyız ben ilk net 14 şubatta hissetim oğlum hediye verdi resmen ama benim Erin’e döllenme belki ondan erken hissetim bide 2. Gebelik belki de ondan endişe etme canım bu arada senin kız du dimi cinsiyet belli olmuştu

Bence kizlar tembel oluyor. Ben oglumu ilk gebelikte cok belirgin ve erken hissetmistim. Tecrubeli kiz anneleri daha iyi bilir ama bence kizlar gec hareket ediyor olabilir
Bebekle ilgili de olabilir canım sakindir belki.ben elimi koymadan da hissediyorum iyi vurursa .yemek yerken pit pit vuruo uzandigimda da.15.haftada biraz hissettim harket sık olmuyodu.16da netletsi esimde hissetti.17den beri baya her uzandigimda biraz bekleyince hareket ediyo.bide uzaninca bebegin oldugu yer gorunuo legen kemiklerim biraz cukur bebegin oldugu yer bombe yapiyo :)) ilk hamileligim bide kız.

Sen şuna desene ben anlayamadım cinsiyetini ondan kıvırıyorum yok sağlığı önemli yok ekstra para diye
Bende düşündüm acaba daha once kız dedi de şimdi göremedi yada erkekmi yoksa gercekden bi sabri yokdu. Ama başka yerde cinsiyeti öğrenmek için gitsek 30-40 lari isdeyece toplam şimdide eşim sanırım amelyat olması gerekiyor bende fazla masraf yapmak isdemiyorum.

Canim sen kac kilosun

hklısın cnm bır süre devam et o zaman fikrinin değişmeden yana hala devam ettiğini görürsen kesın değiş deişirse doktoruna devam et o zman
Kızımda mecburiyet yuzunden o dr gitmişdik ve zaten kotu bır dr oduğnu biliyorum hortumcu bütün paramızı somurdu en cokda kendisine. Ama yine kv ona götürdü işde şimdi değişmek isdediğmi söylememe rağmen kimse beni umursamıyor

Evet canım kız benim bebiş.. ne bileyim hissedemeyince korkuyrm bazen, bazen de normaldir herhalde diyorum kndi kendime

Selam kızlar
Dr dan geldim herşey çok güzeldi hareketlilerdi ölçümleri iyiydi biri 7 gün biri 8 gün önde imiş 2 kızım değil 2 oğlum oluyormuş pipilerni de net bir şekilde gördük herşey böyle iyiyken rahimin alttarfına doğru baktı wcye gönderdi vajinal ultrasona geçti
Rahimde açılma başlamış riskli seviyede değilmiş ama işe gittikçe ayakta ve oturur pozisyonda aşağı baskı uygulayacakalr açılma hızlanacak dedi onun için 30 hafta bitimine kdar heyet raporu yazdı 6 hazirana kadar yani .. sonrada doğum izni hakkın geliyo hemen ona ayrılacaksın dedi
Ben bi de çok hareketli sıkılgan uerinde duramayan bir insanım nasıl geçiririm bilemiyorum şuan şoktayım resmen atlatmaya çalışıyorum sağlıklı olsunlar tek diyorum sonra da nasıl geçecek kalan haftalar diyorum
Çok karmaşık duygular içindeyim

Bebişlerin sağlığı için dayanacaksın. Neyseki riskli değilmiş. Bol bol okur araştırma yaparsın. Doğumdan sonra çok ararsın bu günleri

Bozma moralini hiç
büyük ihtimalle bi sonraki randevuda verecekler magnezyumu
bana da vermedi
şimdilik günde en az 1 tane maden suyu iç dedi
belkide artarsa verecek de olabilir
Bende maden suyu iciyorum ama belim ve kalca kemiklerimin cekildigini hissediyorum yalan degil buyudugu icin mutlu oluyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…