2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gozun aydin saglikli olsunlar gerisini bosver. Dogduklarinda yerinde duramayacaksin zaten. Bu gunleri cok araraiz soyleyeyim. Bence keyfini cikar

Maşallah bebişlerin iyi olmasına çok sevindim:) ben 12
haftaya kadar yattım 15.haftadan sonra evden çıkabildim.inan geçiyo zaman.senin içinde çabucak geçicek eminim tekme tokat derken :)) sağlıkla kucaklarımıza alıcaz inşallahh

Sukur iyilermis canim artik mecbur yatacaksin cok zor ama bebeklerimiz icin deger insallah hersey iyi olur :)

Ben de aynı kiloyla hamile kaldım ama şimdi kocaman bi göbeğim var
Benim tatli pek canim istemedi şu haftaya kadar istahim ilk haftalarda açıktı şimdi normal.hamur isi de fazla tuketmedim 2.5 litre su iciyorum.15.haftada da yuruyuslere başladım .ondan dengelemiş olabilir.kilo çok artmasa da göbek büyüyo :) iç karın genişliği diyolar belki ondandır.doğumdan sonra koştururken illaki gidicek:)

Dr lar her zaman en kötü ihtimali söylerler nettede hep kötü şeyler yazar kafaya takma canım tamam mı bak benimde rahim içinde miyom var dr erken doğum riski yüksek diyo yatacaksın diyo netten bakıyorum rahimin alınması ihtimali bile yaziyo ben hiç düşünmemeye çalışıyorum ama dikkat ediyorum kendimi yormuyorum

Vala sevdanolmasaaa 53.5 muş cozemedim suan ben kiloyla mi bebegin sakinligiyle mi ilgili.
Bana doktor zayıf anneler daha erken hissedebilir demisti ama ben de bilemedim.Ekstra tembel yada sakin benim ki zaten son kontrole gittigimizde de uyuyordu saglikli olsun da..ya ben anlamiyorum hareketlerini ya bebis cok narin

53 canim benim kilom..51 ile hamile kalmistim..simdi max. 53.5 cikiyorum.
Cnm belki sen hareket ederken kipirdiyodur saatleriniz denk gelmemiştir.kas segirmesi gibi oluyo ilk başlarda.belki sakindir bebişin :) kötü düşünme.görümcemin bebegini 9 aylıkken bile çok zor hissediyoduk.sadece sertlik oluyodu ne tekme ne kayma hicbise yapmıyodu.erkekti bide.. suan 1 yasinda yerinde durmuyo :) doktor ilerleyen haftalarda cok hareket etmemesinin sebebi olarak rahmin dar demis.

Canim olabilir bilemiyorum..bazen değişik birseyler oluyor ama bn normal herzmn ki bagirsak hareketlerim gaz falan mi acaba diyorum kestiremiyorum..farkli bir kere elimi koydum tevafuk vurdurdu.bi daha da anlycgm sekilde hissedemedim

Canim olabilir bilemiyorum..bazen değişik birseyler oluyor ama bn normal herzmn ki bagirsak hareketlerim gaz falan mi acaba diyorum kestiremiyorum..farkli bir kere elimi koydum tevafuk vurdurdu.bi daha da anlycgm sekilde hissedemedim
Bu haftadan sonra netlesir narindir kızın :) bagirsak harketleri sandigin bebisin de olabilir.asagida rahimde kasiklarin orda hissediyosan bagirsak degildir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…