2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B

Ben bizimkilere soyledim oyle birsey yok dediler
Aa olur mu hamileler günde 7,5 saatten fazla çalışamaz. Ben bulayım sana kanunu.
Benim ilk hamileliğim de senin gibiydi, şimdi iştahım açık. İlki kadar az kilo almayacağım galiba. Asıl önemlisi doğum sonrası almamak. Süt olsun diye neler yedim neler ben.

Hamile kadınların ise ; 16.08.2013 tarihli 28737 sayılı resmi gazetede yayınlanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ‘ nın Gebe veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmeliğin 9. Maddesinde “Gebe veya Emziren çalışan günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz” denilmektedir. Burada haftalık standart çalışma süresi olan 45 saatin ve buna bağlı olarak günlük çalışma saati süresi olan 9 saatlik süre dikkate alınması gerekmektedir. Bu 9 saatlik sürenin hesabında ara dinlenme süreleri de dikkate alınmalıdır.

Evet doğumdan sonra istah açiliyo
Dogumdan sonra emzirirken istah aciliyo diye okudum bi yerde ben.bi de süt yapsın diye yerken kilo aliniyomus ama en cok su sütü arttiriyo yazıyo nette.ilkinde kac kilo almıştın?

Kızlar ne zamandır idrar enfeksiyonuyla urasiodum bugün kultur sonucu çıktı hala enfeksiyon ürüyomus kulture gore içtiğim antibiotikte bi işe yaramadı çok morelim bozuldu 2 kutu antibiotik içtim yok gecmio şimdi en son iğne verdi yine kultur sonucuna göre cezol igne 5 gun boyunca çok korkuorum bu kadar ilaç vs bebeğe zarar verir diye hepsi b grubu ama kendimi kötü hissediYorum :/

Canım hiç moralini bozma Bebekler iyiymiş ya çok şükür sen de yatarsın zaman bir şekilde geçiyor ve doğumdan sonra bu yattığın günleri arayacaksın Dinlenmenin tadını çıkar bence

Göğsümden süt gelmiş şimdi eve gelince südyenimden fark ettim. İnternette normal yazıyor bu haftadan itibaren ama var mıdır başka bilgisi olan kızlar?

Evet canim benimki 9 saat

İlk başta iki oğluş hayırlı olsun , sonrasında da çok çok geçmiş olsun sorunsuzca geçsin inşallah

Bu haftadan sonra netlesir narindir kızın :) bagirsak harketleri sandigin bebisin de olabilir.asagida rahimde kasiklarin orda hissediyosan bagirsak degildir bence
Insallah canim..HErsey yolunda olsun da saglikli olsun da varsin gec hissedeyim..Yatakta saga sola donunce birden karnim kasiklarim batiyor sizlerinde oyle mi?

Evet doğumdan sonra istah açiliyo

Dogumdan sonra emzirirken istah aciliyo diye okudum bi yerde ben.bi de süt yapsın diye yerken kilo aliniyomus ama en cok su sütü arttiriyo yazıyo nette.ilkinde kac kilo almıştın?
9 kilocuk Şimdi ise daha şimdiden 4 kilo aldım. Sütü en çok su ve dinlenme arttırıyor gerçekten de. Ama bazen psikolojik mi bilmiyorum bazı yiyecekler arttırıyor. Bende balık işe yarıyordu mesela.
Geçmiş olsun. Enfeksiyonun bebeğe zararı daha çok. İçini ferah tut.
Evet canim benimki 9 saat
Özel sektör olunca işte. Zorla hakkını kullansan başka bi yerden zararı dokunur.

Aldim gonderdim ama nafile 9 saat calisma assati 90 dk mola diyorlar

Canim kanun var ama şirket isterse kalan süre için cumartesi günü gelmeni isteyebilir. Senin için daha zor olacaksa hiç girme bence o işe daha zararlı çıkabilirsin

Insallah canim..HErsey yolunda olsun da saglikli olsun da varsin gec hissedeyim..Yatakta saga sola donunce birden karnim kasiklarim batiyor sizlerinde oyle mi?
Aynı durum bende de var cnm. Sağa sola dönerken bi bıçak saplanıyor sanki olduğum pozisyonda kitleniyorum. Bide öksürürken bazen aniden oluyor

Canim kanun var ama şirket isterse kalan süre için cumartesi günü gelmeni isteyebilir. Senin için daha zor olacaksa hiç girme bence o işe daha zararlı çıkabilirsin
Ayy canim kalsin ya 10 yildir calisiyorum rqpor falan aldim kimse ses etmedi tup bebek surecimdede oyle haklari bende fazla 1 saat icin degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…