2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

9 kilocuk Şimdi ise daha şimdiden 4 kilo aldım. Sütü en çok su ve dinlenme arttırıyor gerçekten de. Ama bazen psikolojik mi bilmiyorum bazı yiyecekler arttırıyor. Bende balık işe yarıyordu mesela.
9 kiloyla bitirmem mumkun değil benim :) çok iyi bence ilkinde 9 kilo aldiysan bu hamileliginde de çok almazsın.hızlı alıp duruyo bazılarının kilosu dengeler bence

Allah sifa versin canim. Ben o kadar cok ilac ictim ki zamaninda. En son bir doktora rast geldim. Dedi ki ilac yok sadece su. Mesaneyi asidik tut mikrobun direncini zamanla kaybetmesini bekleyecegiz. Suan ilacini al tabiki ancak suyu sakin ihmal etme. Sabahlari limonlu su muhakkak ic. 3 lt suyu gun icinde devir. Bayagi rahatlarsin.
Peki senin idrar yolu sikayetin devam ediyor mu. Bak ben suan tahlil versem 3-4 lokosit cikar. Hatta ilk gebeligimde doktor ilac verecekti o bende kronik dedim o zaman gerek yok dedi. Enfeksiyon hala.siddetli mi sende

Cnm bnde çok su tüketiorum hatta enfeksiyon yüzünden abarttım suyu ama nafile. Ayrıca söyle bi durum var benim idrarda yanma ağrı kasikta ağrı gibi şikayetim yok o yüzden enfeksiyon olduğumu tahlilde anladik. Yani napicagimi şaşırdım yani bendekidemi kronik anlamadimki kültürde 4-5 lokosit 2-3 eritrosit 7-8 epitel görüldü yazio kolonı sayısı 100000 yani yuksekmis

Çok geçmiş olsun canım,bir an önce iyileşirsin inşallah..

Annelik rahme yerleşir yerleşmez başlıyor tatlım , sıkılacaksın bunalacaksın ama katlanacaksın mecburen.. Sonra bir alacaksın kucağına oh mis herşey unutulacak.. Sonra da bu dinlendiğin zamanları özleyeceksin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…