2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyanık olanınız varmı komşular??
İç gündür bebişi hissetmiyorum ne yesem içsem ben . Bir korku aldı içimi . 14.haftadan Sonra hep hissediyordum

Uyanık olanınız varmı komşular??
İç gündür bebişi hissetmiyorum ne yesem içsem ben . Bir korku aldı içimi . 14.haftadan Sonra hep hissediyordum
Geçen hafta bende de oldu canım. İçten içe endişe ediyordum. Tam üç gün hissetmedim, dua okurken hareket başladı sonra. Şimdi de en son öğlen hissettim sonrası yok. Tatlı yedim şekerli kahve içtim, tuzlu yedim , belirti yok. Uyuyordur diyorum kendi kendime. Alah korusun bir şey olsaydı vücutta bir şekilde belli ederdi diyorum. Şimdi bunları yazarken küçük bir kımıldama oldu şükür

Mrba Kizlar bende bugün tam olarak bi kızım daha olacağını öğrendim :) bacak arasi bombostu 113 gr olmuş fasülyem ablası 3.5 yasında şimdiden ultrason fotosuyla ask yasiyo :) bu arada ilk defa gittiğim bi özel hastaneydi ve Dr. Rahmimin ortadan basık olduğunu bu yüzden plesentanin bebeği çok besleyemedigini soyledi.ilk kizimin 2700 gr doğduğunu buna bağladı çok şaşırdım çünkü şimdiye kadar kimse boyle bi şey söylememişti ..çok şükür gayet sağlıklı onun dışında 23-27 mart arasi detaylı usg ye giricem

Gözün aydın canım. Bir prensesimiz daha geliyor

Gecmis olsun canim banaa da kultur yapilmadan verildi koca bi siringa dammardan bi tane de toz halinde ictim iki kullanimlik yani yarin ise baslayacagim erinmezsem yeniden idrar tahlili vericem bakallim cok illet biseymis

Gecmis olsun canim banaa da kultur yapilmadan verildi koca bi siringa dammardan bi tane de toz halinde ictim iki kullanimlik yani yarin ise baslayacagim erinmezsem yeniden idrar tahlili vericem bakallim cok illet biseymis

Çok saol cnm ama kesin tahlil yaptır gecip geçmedigini anla çünkü bnm agrim da fazla yok ama geçmemiş. Bnde 5 gun iğne yicem

Kızlar elevit ile decavit aynı mı?
Bide bu kan ilacı yazmış doktor onu tok mu ac mi alacağım?
Bide bu ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullanmamız gerekiyor

CANIM BEN DECAVİTİ SORDUM DOĞUMA KADAR DEVAM DEDİ ,
KAN İLACINI DA AÇ İÇEMEM BENİM MİDEM KÖTÜ DEDİM TAMAM TOK İÇEBİLİRSİN DEDİ,
BAŞKA BİR HAMİLE ARKADAŞIMDAN DUYDUM KAN İLACINI İÇTİĞİN ZAMAN ÖNCESİ SONRASI COK FAZLA YIYECEK ICECEK TUKETMEMEK GEREKIYORMUS ETKISINI ÖLDÜRMEMESİ AÇISINDAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…