2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyanık olanınız varmı komşular??
İç gündür bebişi hissetmiyorum ne yesem içsem ben . Bir korku aldı içimi . 14.haftadan Sonra hep hissediyordum

ANNESİ BİRAZ KONUŞ BEBEKİNLE O SENİ DUYUYOR :)

BENDE GÜNDÜZ ÇALIŞIRKEN HİSSEDEMİYORUM OTURDUĞUM İÇİN SANIRIM AMA ÖĞLE YEMEĞİ YERKEN YADA YÜRÜMEYE BASLAYINCA HAREKETLENİYOR,
HAREKET HALİNDEYKEN HİÇ DURMUYOR BENIMKI :) ÇIKINCA SAKİN OLSA BARİ

Merhaba listeye beni de ekler misiniz :)

Hayırlı geceler hanımlar hamile olan arkadaşlar 1 tane ayetel kürsi okuyabilir misinz bir kişi bir tane okuyabliyor hamile olmak isteyen biri için okuyanlar haber vereblir mi? Şimdiden Allah razı olsn teşekkür ederim
Okudum canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

BENDE bu durumdayım ama doktorum iyi çok para gidiyor devlet hastanesınde cok iyiy bir doktor buldum benımkı sezeryan zaten ona başlıcam hakkına hayırlısı olsun cnm. para sizden cıkıyor kımseye bakma derim

Teşekkürler canim sağol

inşallah cnm yanlız sen bılırsın benden kanı tok karnın aaldılar bunu söyledım doktora sorun olmaz dedı bır dakıne aç karnına mı gitsem acaba
Bence ac gitmek onemli ya cunku mide çalıştıkça hormonlarda vizir vizir calisiyor bazal metabolizma diye bir durum var sonuc olarak vücudun her anlamda dinlenmis olmasi lazim bence doğru sonuc icin sabah ve ac karnina daha dogru sonuc verecegini düşünüyorum ben

kızlar bişey soracağım. bilgisi olan vardır mutlaka. 2yıdır çalısıyorum fakat 1 ay sonra işten ayrılacağım. 32. haftada annelik iş görememe raporu var. 32. hafta zamanı max bi aylığına sgk lı gözüksem bir yerde daha sonra çıkışım verilse hemen bu 5 bin civarı doğum parasını alabiliyor muyum

Kizlarr cok şükür hissettim minik kızımı sirtustu yatmıştım elim karnimda konusurken minigimle resmen kaydi elimin altinda gobegmle kasigim arasinda bi yerde bikac kez vurdurdu elime hafif hafif oyle duygulandim ki..cok endiseleniyordum neden hissedemiyorum diye..harika bi duyguymuş

Selam kızlar tv ye vurdum kendimi evde olmak çok değişik geliyor
Tüp bebek yaptırdığımda da 4 gün aytıp hemen okula gitmiştim kendime meşguliyet bulmam lazım

Aman televizyona çok kaptırma kendini, bunalıma sokar vallahi insanı :) Okumak istediğin kitapları okuyabilirsin, malum 2 çocukla artık pek öyle bir şansın olmayacak :) örgü biliyorsan bebeklerine tatlış kıyafetler yapabilirsin, ben evde olsam bunları yapardım heralde :) kolay gelsin :)

Canım doğum parası dediğin rapor parası mı?

Selam kızlar tv ye vurdum kendimi evde olmak çok değişik geliyor
Tüp bebek yaptırdığımda da 4 gün aytıp hemen okula gitmiştim kendime meşguliyet bulmam lazım
canım ınternetten dizi film izle bence fırsatını bulmuşken okumayı seviyorsan bol bol kitap oku keyfını cıkar :)

http://yeni-kimlik.com/dogum-yardimi.html bundan bahsetmıyorsun sanırım demi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…