2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb arkadaşlar 14 haftalık hamileyim yatınca sol tarafımda , göbek deliğinin sol alt kısmında , sertlik oluşuyor...korkuyorum....sizde varmı böyle birsey

Valla para var sukir ama ne zahmetle kazaniyoruz 2 naylon tokaya yediremem :)) baska ihtiyacini alirim hic bulamazsam ihtiyaci olana veririm napicam naylon coicegi :)) canim tam adresi nedi bende bakayim

Mrb arkadaşlar 14 haftalık hamileyim yatınca sol tarafımda , göbek deliğinin sol alt kısmında , sertlik oluşuyor...korkuyorum....sizde varmı böyle birsey
Canım hayırlı olsun bende de var sanki fıtık gibi geliyor da çabuk geçiyor endişe edikecek sorun değil bence

Tskkr ederim , ama benimki geçmiyor hep karnımın sol tarafı sert ,diğer taraf yumuşak , buda canımı sıkıyor , elin hep karnımda kontrol Edip duruyorum....aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Ben şuanda yavaştan avent göğüs pompası, lansinoh, göğüs pedleri, anne vitamini, süt getiren humana çayları ve s. düşünüyorum.
Güzel de fıstığım siz giyersiniz ben tesettürlüyüm yaaaa
Anladım canım. Bir de ben misafir almayacağım ama siz alacaksınız haliyle süslü annişler olmalısınız
Banane eve geldimmi eşimden, kaynanamdan başka kime görünecem ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…