2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onun ilk bebişi ama aladağdan serin hanım. Benim ikşnci bunda daha çok korkuyorum. Bugün oğlum düştü koşarak kakltım ama eyvah bebek gitti dedim yaaa bi an
Evhamlı olup kabus görmektense basbelasiyim gibi. Evhamsız olup hamileliğimin tadını çıkarıyorum :)) evhamlıyı kendim gibi yapmaya ugrasıyorum kız yardım et :))

Ayy herseyden cok tirsiyorumm bide yazmışlar sondaj hasta bezi fln.
Çıkacaak çıkacaakk korksan da korkmasan da o bebek ordan çıkacaakk ))) bugün cadılığım üstümde ağrım var ondan. Anneciğim bi ayağını arala da çıkıveremmi diyecek şaka bir yana korkma canım, günü geldiğinde insana öyle bir cesaret geliyor ki hiçbir şeyi umursamıyor

Insallah canım insallah..

Harikasin canim ben cok cesaretliydim ama böyle bir korku panik bayginlik geliyor dusundukce
Biliyorum canım ama çevremde öyle şeylere şahit oldumki, inan öyle şeyleri görünce insan şükrediyo herşeye burda anlatmıyorum hem sizin korkmamanız için. Riskli dönemi geçirdik çok şükür kalp atışını gördük hareketlerini gördük birşey olsaydı şimdiye olmuştu sağlıksız bir bebek olsaydı ilk basta vucut kabul etmez atardı. Keyfinize bakın her anın tadını çıkarın bir insan büyüyor karnımızda

Çok şükür canim o donemleri hayirlisiyla atlattik ama ben daha hic alttan bile muayene olmadım o yuzden bundan sonrasi icin cok korkuyorum..bikac ta bayilmisligim var o sebepten tum cesaretim bir anda gitti.yoksa hic boyle biri degildim.rahattim yani..

Valla ben oğluşumun gününde geleceğine inanmıyorum kesin ya erken yada gec gelir sürpriz yaparak :))

Zamanı geldiğinde hersey olacagına varır bence o anda düşünmeye zamanın bile olmaz. Sağlıkla gelsinler. Bisürü insan ne zorluklarla doğurmuş bizde doğururuz :)

Cnm benim doktorumun verdiği antibiotik ise yaramayinca kendisi üroloji ye yonlendirdi ona danışmadan ilaç ztn kullanmam film konusuna gelince kadin dogumcum onay vermedi bnde yptirmam ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…