2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yahu bunlar cok pahali degilmi bana mi oyle geldi ben boyle seyleri pek sevmiyorum belki sadece cibinlik tulu alup etrafina mavi kurdela yada gupur diktirebilirim
Pahalı vallahi ben acıyorum çoğuna bazı kalıcı olanları yaptırırsak yeter zaten isteğe göre yapıyorlar canım

Yahu bunlar cok pahali degilmi bana mi oyle geldi ben boyle seyleri pek sevmiyorum belki sadece cibinlik tulu alup etrafina mavi kurdela yada gupur diktirebilirim
Brn şekerini internetten yaptırıcam bidr lohusa takım kendime bebeğe bişey yok başka oğluma da bi tshirti yeter bebek çok masraflı oluyor inan ki

Pahalı vallahi ben acıyorum çoğuna bazı kalıcı olanları yaptırırsak yeter zaten isteğe göre yapıyorlar canım
Ben cibinlik seviorum alirim birse yaz belki minik bocekler olur ondan korur onun disinda birde kurabiye falan yaptiririm okadar yazik valla 500 bunlara verecegime cocuguma bireysel emeklilik yaptirirm :)

Brn şekerini internetten yaptırıcam bidr lohusa takım kendime bebeğe bişey yok başka oğluma da bi tshirti yeter bebek çok masraflı oluyor inan ki
Lohusa takimi yada alirim ama onunda koyu renk olmasi lazim bizim aile cok genis amcalarim falan gelir goguslerim cok belli olsun istemiyorum biraz hatlar mevzusunda takintiliyim :) bebegede renkli komik hastane cikisi almayi dusunuyorum terlik dgil ama guzel bir tac alanilirim sade olandan para verip yaptirmam bunlar kapitalizm duzenin getirdikleri :)

Ben de cuma günü gittim gittim sonunda gösterdi erkekmiş:))) bir ay sonra ayrıntılıya giricekmişim sizlerinde 20+ lı haftaya mı ayrıntılı denildi?
Maşallah Allah anali babalı buyütsün. Birsey sormak istiyorum dr. Cinsiyet tahmini yapmismiydi ultrasomda görüp, bacaklari kapali oldugu icin mi göstermiyordu

Sana katılıyorum inan ki ben terlik taç alicam zaten 50 tl birde kapı süsü oğluma da abi tshirti yeterli bebeğe de dediğin tarz bişeyler yeterli param mı yok var çok şükürnama bebeğin masrafı çok oluyorn. Kız benimde ailem geniş ayıp olurndiye değişik alıcam pembe direk diye bir yer var lohusa pijamalara baksana bi kaç tanesi hoşuma gitti benim hepsi güzel değil ama idare eden çok uygun da fiyatları

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-04-21-56-15.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 146
Lohusa takımı bende kızımdan kalma var, o da eylül 7 doğumlu, sıcaklarda doğdu. Rahat olmadı nedense bana. Önü lastikli bol gecelik alırım yada dikerim. Terlik ve taçların yapımı çok kolay, eğer giymeği düşünürsem yaparım. İlkinde öyle bir haldeydim ki , ne terliği ne başka şeyleri gözüm görecek halde değildi. Kan kaybetmiş, beyaz dudaklı, ayakta nerdeyse iki büklüm dura bilen bir kadın düşünün yani. Tek isteğim bir an önce kendimi annemin evinde hazırlanmış yatağa atmaktı. Belki de bu yüzden soğukkanlı yanaşmam.

Maşallah Allah anali babalı buyütsün. Birsey sormak istiyorum dr. Cinsiyet tahmini yapmismiydi ultrasomda görüp, bacaklari kapali oldugu icin mi göstermiyordu
Daha önce kordonu almıştı bacak arasına erkek gibi demişti ama kesin bişey söylemek yanlış olur demişti. Teşekkürler hepimizin bebişini Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Ben oğlumda pek bişey yapmadım çok fazla bunda ufak tefek istiyorum ama onda da yapmadım diye içim gidiyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…