2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar hanımlar size bi sorum olacak sağlk ocağından tetenoz aşısı için hangi gün ü verdiler sizlere bana 9 haziran gel aşı için demişlerdi dosya açıldığında dün dr sordu haziran deyince çok geç ddi 3 hafta sonra aşı olabilirsin ddi kafam karıştı bencede haziran çok geç

20 haftalık olunca git vurun canım doktorun da öle diyosa bekleme boşuna

Benim egzamalarım var canım yıllardır kortizonlu ilaç kullanırım ama hamile kaldığımdan beri kesinlikle ilaç kullanmama izin vermiyor doktorum. Bitkisel çözümler ara dedi. Zeytin yağı maden suyu defne sabunu elma sirkesi yoğun nemlendirme özelliği olan kremler. Bunlar iyi geliyor bilgin olsun

Benimde 2 artı 1 canım misafir odasını bozacam valla oğluşum için yapcam misafir kabul etmiyorum gelen oturma odasında yatacaksa gelsin :))
Soyle aslinda canim benim ev son kat ve yazin gunes evin icinde klima en sogunta calisiyor banamisin demiyor cok kotu evi satip gitmek istiyorum sicakalr yuzunden yoksa bende bozardim ama yazin sicak evet ama benim ev cehennem gibi

Bana 20.haftada gelmemi söylemişti.

Benim yatak odam cok küçük bebeğin besigini oturmA odasina koyucM mecbur. ama yanımdan ayirmam ki ben onu yaa gelsin artık cok ozledm bocugumu

Cevap için çok teşekkür ederim canım. Doktorun verdiği kremi cesaret edip kullanmaya başlamadım. Tavsiyelerine uyacagim ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…