2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O süslü püslü lohusa kıyafetlerini giyesiniz, hani tam misafirin önüne çıkacakken desinler ki kızım sütün taşmış galiba önün ıslak, emiii
Aynen bende rahata düşkünüm oğlumda normal pijama takımı almıştım bunda tesettürlü olduğum için rahat etmek açısından hastanede evde falan sabahlıklı alıcam lohusa diye değil illa ki çünkü hastaede hasta bezi kullanıyorlar kısa olursa pek hoş bir görüntü olmuyor koridora yürüyüşe çıkınca ben sazaryen olduğum için öyle düşünüyorum haksız mıyım

Bende inceden evhamlı grubuna girdim sanirim ONTK cok korkup evhamlaniyorum bi agrim biseyim olunca bebisimi hissedemeyince vs.
Sizi gidi evhamlılar siziiii :)) çok fazla kurmayın ama kafanızda yavrucukları bunaltmayın teyzeleri olarak kızıyorum. Birdiniz iki oldunuz ben napıcam şimdiii

Soyle aslinda canim benim ev son kat ve yazin gunes evin icinde klima en sogunta calisiyor banamisin demiyor cok kotu evi satip gitmek istiyorum sicakalr yuzunden yoksa bende bozardim ama yazin sicak evet ama benim ev cehennem gibi
Hmm ozaman yiğenim biraz büyüyecek odası olana kadar

Haklısın canım ama bana hasta bezi takmadılar, ben normal gece pedleri kullandım. Ameliyattan bir kaç saat sonra bacaklarımı hissetmeye başlayınca sondajı çıkarttılar, zorlansanız da hareket edin diyorlardı. Her yer farklımı acaba ki

Brn şekerini internetten yaptırıcam bidr lohusa takım kendime bebeğe bişey yok başka oğluma da bi tshirti yeter bebek çok masraflı oluyor inan ki
Nasıl oluyor o şeker işleri sen bilgilisindir hastane içindemi şeker yapılıyo? Göz aydınlığına gelenlere ikramlıklar nasıl oluyo neler yapıyorsunuz

Sanırım farklı canım ilk yürüme zamanı hastane istedi hasta bezi sonra ende iki kat ped taktım zaten çokkanama yoktu adet gibiydi

Nasıl oluyor o şeker işleri sen bilgilisindir hastane içindemi şeker yapılıyo? Göz aydınlığına gelenlere ikramlıklar nasıl oluyo neler yapıyorsunuz
Canım şekeri hastane ve eve gelenler için hatıra olarak yaptırıcam yanında da lokum ve şerbet düşünüyorum ama bu safece eve gelenler için. Yine anı için şeketde veririz yeter benim ikşnci bebiş zaten daha çok şeyler yapmak istersen kurabiye vs bi sürü iktamlık yapılıyorda gereksiz buuyorum

Sizi gidi evhamlılar siziiii :)) çok fazla kurmayın ama kafanızda yavrucukları bunaltmayın teyzeleri olarak kızıyorum. Birdiniz iki oldunuz ben napıcam şimdiii
Senin gibi serin kanlı bir hamisle gecirmem gerek bu gunlerimi..senin ilk bebek mi bu arada?

Ben tesetturlu degilim ama inceleri giyemem sevmiyorum vucut hatlarinin belli olmasini burasi aklimda kalsin sen alip deneyeceksen ben sonra alayim :)
Ne güzel bak buralara bak alışveriş yap bişiler yap adını evhamsıza çevirelim :))

Senin gibi serin kanlı bir hamisle gecirmem gerek bu gunlerimi..senin ilk bebek mi bu arada?
Evet canım ilk bebeğim. Aslında ilki düşükle sonuçlandı benimde çok korkularım oldu ama kalp atışını gördüm hareketlerini gördüm bebeğimin bana nasıl tutundugunu görünce ona yardım etmem gerektiğini düşündüm ve bende ona sarıldım, geriside takdiri ilahi yiyecek ekmeği varsa eger ne olursa olsun gelir Allahın izniyle

Harikasin canim ben cok cesaretliydim ama böyle bir korku panik bayginlik geliyor dusundukce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…