2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uyuyamıyorum uyuyamıyorum.Bende hemüz hareketlerini hissedemiyorum birde kasıklarımda iğne batması gibi ağrılar oluyor

Günaydın kızlar. Ben de dün gece uyuyamadım, 4:30a kadar. Sancım oldu, cuma günü magnezyum yazmıştı doktor, cumartesi yağmur falan derken tembellik ettim evden çıkmaya, bugün onu alırım iy gelir diye düşünüyorum.
O otekivenus bir kaç güne tekmeleri de hissedersin canım

Şunun şurasında 20ye ne kaldı zaten :)
Demi ya haftaya buguncuk iste :)

Zaman akip geciyor
Bebisler hep buyuyor
Kese, kalp atisi derken
Dogum sancisi vuruyor

Goz gormuyor susleri
Bagir cagir ebeyi
Gel al sunu da kurtar
Istemiyom bebeyi

Bebe dogar oh derim
Ebeyle dalga gecerim
Kucagimdakiyle ben
Melekleri beklerim

:)

Doğum günün kutlu olsun cnm ins diğer doğum gunlerini kutlarken minik kizinda yanınızda olur erkeklere gelince kadınlar kadar bazen ince dusünemeyebiliyorlar o yüzden bu dönemde bizler daha hassas oldugumuz icin herseyı takıyoruz esin ilk evlendiginizde de boylemiydi yoksa sonradan mi oldu? belkide dogumgununu hatrlamistir :) bayanlar olarak bnce hiçbirimiz dört dortluk değiliz ama aradaki dengeyi bulmak gerekiyor

Cnm benim kadın dogumcum gebeyim diye idrar enfeksiyonu antibiotik le gecmeyince böbrek ultrasonu istemisti bnde baktirdim Allahtan böbrekler temiz çıktı . Gebelikte enfeksiyon üzerinde Cok duruyorlar

Günaydın herkese, ablam evleneceği için dün ceyizleri evine gitti bayai bi yorulduk bana fazla iş yptrmadilar ama daha fazla ayakta kalmak sol kalca agrisina kramplar a neden oldu kivrandim ağrıdan resmen sonraki hftlar nolcak bilmiorum. Dinlenince hafifledi 2 hfta sonrada ablamin dugunu var artık perte cikarim

herkese gunaydın
detaylı ıcın benı de erken cagırdı doktor malum nedenlerden dolayı
hepımız hayırlı guzel haberler alırız ınsallah
Amin insallah bugunmu gideceksin canim insallah iyi haberlerle donersin bende cctesi gidicem muhtemelen bakalim plesenta hic cikmismi yukari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…