2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin insallah bugunmu gideceksin canim insallah iyi haberlerle donersin bende cctesi gidicem muhtemelen bakalim plesenta hic cikmismi yukari

ınsallah cıkmıstır yukarı canım
duydugumdan berı aklımdan bır dk bıle cıkmıyor
hep agrım var karnımda ve alt kısımlarda
psıkolojık olarak da ıster istemez etkılenıyo ınsan

Hahah yok yok sen yine dersin be haklisinda bak kasigima giren ani agrilara uyandim ve uyuyamiyorum
Bendede var o dr uma sormuştum hatta çocuk yukarı çıkıyo gayet normal organların yer degişiyo tabiki ağrı olacak hiçbirşey olmayınca kork asıl yiğenim kendine yer yapıp yukarı çıkıyo

uyuyamıyorum uyuyamıyorum.Bende hemüz hareketlerini hissedemiyorum birde kasıklarımda iğne batması gibi ağrılar oluyor
Normal canım hepimizde var bebişlerimizin yukarı çıkmasından kaynaklanıyor korkma

Bendede var o dr uma sormuştum hatta çocuk yukarı çıkıyo gayet normal organların yer degişiyo tabiki ağrı olacak hiçbirşey olmayınca kork asıl yiğenim kendine yer yapıp yukarı çıkıyo
Aynen agridimi sorun olmaz ama gece yarisi olunca insna bir urkuyor :)

Sonraki haftalar Allah yardımcımız olsun merakla bekliyoruz. Benim karnımda çıktı gören hamile olduğumu anlıyo hemen çok güzel yaaa

Aynen agridimi sorun olmaz ama gece yarisi olunca insna bir urkuyor :)
Seninkide benimki gibi gececi olacak belkiii çocuğun keyfine ne karışıyon ister gündüz organlarını itekler ister gece rahat bırak yiğenimi öyle birşey olduğunda korkma artık kuzucuk yer yapıyor kendine gözü yukarlarda :))

Canım magnezyum iyi geliyor epey düzenli kullan

Kizlar bu sete baktimda dugmeli vs degil bu galiba.emzirmeyi dusunuyorsaniz ustu dugmeli vs birsey alin.bebe emmek istediginde eziyet olur.
Canım onun için tümden düğmeli olmadı lazım bilmiyotum ben oğlumda da düğmesiz aldım pek bilmedim sıpa emmek istemedi adıl eziyet oydu tabi

Günaydın kızlar ben de çoğu gece 4-5 arası uyanık oluyorum sonra dalıyorum.. acaba böyle uyanmalarımız hep prova mı?:))) bir de bişey merak ettim anladıgım bazılarımızın biraz daha fazla bazılarımızın daha az ağrıları oluyo acaba regli döneminde daha çok ağrı çekenler (normalde hamile değilken) şimdi de daha mı fazla kasık ağrısı genişleme agrısı çekiyolar? Sadece bir teori merak ettim:)

Sonraki haftalar Allah yardımcımız olsun merakla bekliyoruz. Benim karnımda çıktı gören hamile olduğumu anlıyo hemen çok güzel yaaa

Bnmde çıktı karnım valla hatta son kontrolde kilo da almışım 2 buçuk kilo falan almışım 4 haftada, inş kilo yavaş alırız ya kizimda 12 kilo falan almistim toplamda ama bu oğlan bana fazla kilo aldiracak

Günaydın fıstık. Yok canım sanmıyorum benim ikinci bebiş ilkinde yeterince kaslarım açılmıştır diye düşünüyordum mesela ama bu bebiştede daha fazla sancım var normalde de hiç adet ağrım olmazdı

Bnmde çıktı karnım valla hatta son kontrolde kilo da almışım 2 buçuk kilo falan almışım 4 haftada, inş kilo yavaş alırız ya kizimda 12 kilo falan almistim toplamda ama bu oğlan bana fazla kilo aldiracak
Fazla mı yiyorsunuz kızlar ya ben verdim iki kilo daha yeni 1 kilo almışım yiyemiyorum ana yemekler dışında gebelik öncrsi de ağzım hiç boş kalmazdı

40 küsür sayfa birikmiş şöyle bi göz attım

E Egepam ve S Syba doğum gününüz kutlu olsun seneye bebişleriniz kucağınızda olacak inşallah sağlıkla sıhhatle geçsin ömrünüz

Odun koca değişik bir şey ne yazık ki mükemmel erkek olmadığı için eldeki ve evdeki imkanalra mecbur uyum sağlıyoruz

oda süslemesi soran vardı
ben severim öyle şeyleri
hastanede dağıtmak için oda kokusu yapcam malzemelerini aldım duruyor öyle
çocuklara da tohumlu kalem
anneme de bebek beşiği için tül diktirmeyi düşünüyorum kapı süsü falan da
ama organizasyona para vermem ben hazırlıcam herkese tembih edicem hastaneye gidince hazırlasınlar bi zahmet

lohusa geceliği ben kadınsı gecelikleri sevmiyorum ama fotocuyla anlaşırsam şık bir takım alırım diye düşünüyorum onun harıcınde normal pijama ve kimonu düşünüyorum
tabii bedenime göre bulur muyum muamma

nisan 15-20 gibi alışverişe çıkcaz büyük ihtimalle mayıs hazıran ramazan bayram olunca o dönemde gidemeyiz hem annem hem eşim oruçlu oluyor
hazirandan sonra da çok sıcaklar olacak güneş altında saatlerce gezemem gibi geliyor

Haklısın bu konuda oğlumda temmuzda çıkmıştımm bayılacak gibi döndüm eve. Süsleri bende kendim yapmak isterim ama oğlum imkan vermiyor hiç bir işe. Yaptıkça paylaş burdan ama fikir olsun bizede

Canım cok merak etdim sen nerde yaşıyorsun? Bende burda 12-20-30-36 haftalarda untrasona giriliyor. Yaşadığın yerdede oylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…