2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar bende uyuyamıyorum uyuyamıyorumm büyün gece uyanıyorum. Bide bi uyanıyorum bakıyorum sağıma dönmüşüm tribe giriyorum kendi kendime sağıma yatmışım diye

Ya kızlar bende uyuyamıyorum uyuyamıyorumm büyün gece uyanıyorum. Bide bi uyanıyorum bakıyorum sağıma dönmüşüm tribe giriyorum kendi kendime sağıma yatmışım diye

bende sağ tarafıma yatınca hiç uyanmadan uyuyorum
eğer sola yatarsam bir türlü uyuamıyorum ne olacak bilmiyorum

Haklısın bu konuda oğlumda temmuzda çıkmıştımm bayılacak gibi döndüm eve. Süsleri bende kendim yapmak isterim ama oğlum imkan vermiyor hiç bir işe. Yaptıkça paylaş burdan ama fikir olsun bizede

bu ayki muayeneden sonra başlıcam atarım tabii ki

Günaydın kızlar :) bende bu takımı sipariş ediyorum kırmızı olanı. Koyu renk olması avantaj, gizli emzirme bölümü de var fiyatıda diğer yerlere göre uygun geldi bana

Eklentiler

• D9A12DC7-85D8-41C6-A692-255E58F1CE11.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 90
Yavas yavas suphelenemeler baslamistir arkadaslar grubu ilk acan benim ve hepinizi bekliyorummmmm
Ben de Ağustos annesiyim.15 hafta 4 günlük gebeyim.Cinsiyetini hala öğrenemedik.Gönlümden geçen kızCinsiyet tahmini yapar mısınız anlayan uzman hanımlar

Eklentiler

• IMG_0107.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_0243.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0371.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_0422.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 77
Diğer arkadaşlarımıda bekliyorum :)
Ben de Ağustos annesiyim.15 hafta 4 günlük gebeyim.Hızla büyüyoruzzz.Biraz inatçı olduğumuz için doktor teyze cinsiyetimizi göremedi.Çünkü arkamız dönük oturuyorduk.Fotoda da göreceksiniz.Anlayan varsa cinsiyet tahmini yapar mı?

Eklentiler

• IMG_0107.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0243.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0370.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0422.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın canım benim adet sancılarım kötü geçerdi şimdi bebiş yukarı çıkıyo kasık ağrım fazla yok magnezyum ve maden suyu faydasıda olabilir bilemiyorum ama rahatım çok şükür.

Gizli cep nasıl oluyormjş ki kuzum??
Canım o çubuklarla gösterdiği yer varya orası iki taraflı içe doğru cep şeklinde açık ama normal durduğunda yatıp kalktığında açılmıyor, kendin elinle ordan içeri sokup rahatça göğüse ulaşabiliyosun. Düğme vs uğraşmaya da gerek yok

Bnmde çıktı karnım valla hatta son kontrolde kilo da almışım 2 buçuk kilo falan almışım 4 haftada, inş kilo yavaş alırız ya kizimda 12 kilo falan almistim toplamda ama bu oğlan bana fazla kilo aldiracak
Benim şimdiye kadar aldığım kilo bebeğe gitmiş ama hissediyorum yediklerim aynı ama kilo alımı hızlandı gibi. Havalar düzelsede yürüyüşlere çıksak artık şiştim valla evde oturmaktan

Canım cok merak etdim sen nerde yaşıyorsun? Bende burda 12-20-30-36 haftalarda untrasona giriliyor. Yaşadığın yerdede oylemi?
Ingilteredeyim canim.sadece 12.(ikili) ve 20.(detayli) ultrason bakiyorlar burada.saglik sorunu olursa ona gore cagiriyorlar fazla.onun disinda birkac haftada bir ebe kontrolu oluyor.sizin orasi daha iyiymis buradan.biz geri devletlerde ki gibi muamele goruyoruz ne yazik ki.

ahh kıyamam ya
aktif olarak çalışınca birden evde kalmak çok zor tabii ki
ama birazcık polyanna olsan mesela şöyle düşün doğumda direk evde kalsaydın
lohusa bunalımı üstüne bir de şu anda yaşadığın ruhsal bunalımı yaşayacaktın
o bebişler gelsin annenizi üzdünüz diye popolarını ısırcaz onların

Gece uykusu haram oldu valla.Sürekli WC'ye kalkıyorum.15 haftalık gebeyim

benim öyle gece kalkma falan yok
sağ tarfa yattıysam yattığım gibi kalkıyorum nerdeyse

iğne şifa olsun inşallah cumartesi günü yapıldı baya ağrıyor iğne yeri

Tam yapılmıyor canım bana onun için eskisi kadar acımıyor
Kesinlikle ısırıcam görecek sıpalar
Bol bol örgü kitap tv artık :)

Mideniz yanmaya başladı mı
sorma canım 2 haftadır çok fena yanmalardayım ama sakız bana kesinlikle şifa oluyor bir dene istersen
Hiç te sevmem ama öyle iyi geliyor ki

Kızlar sizce artık bebekler büyüdü ya şimdi soğan suyu içsen zararı olurmu hala düşük olma ihtimali varmıştır Enfeksiyona çok iyi geliyor ya bu kür benimde arttı sanırım enfeksiyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…