2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pazar günü tabakları uzanıp rafa koydum ,göbeğim de ağrı başladı. O zaman idrak ettim ki hiç uzanmamak lazımmış. Artık tek başıma nevresim değiştirmiyorum mesela.
Ne güzel sana yardım eden bir eşin var maşallah diyelim nazar değmesin.

evet evet cok detaylydı
gercekten cok da guzeldı
ıkı ayrı masa getırmıs organızasyn sırketı suslemeler hedıyeler vs
ama 3500 genel olarak benım butceme cok
pıyasası böyleymıs demekki

Yaaa bi gecede 20 sayfadan fazla konuşmuşusnuz okuyamadım hepsini

interiorarchitect çok çok teşekkürler detaylı anlattığın için
kaydettğim mesajları
E Egepam
bende süslemeler için hazırlayacaklarımı bi çanta yapıp öncesinden arabaya koycam dursun zararı olmaz bavulla birlikte
öncesinde masa hazırlayıp ersmini çekip böyle bir şey istiyorum dicem
çünkü ben ilçedeyim git gel yapamayız
kuzenler falan illa biri biri gelir onlar yaparlar
ellerinde resim olursa
sezeryan olursa bende hazırlarım ama her açıdan düşünmek lazım

Nesrinay86 aynen cumhuriyet caddesine baktırdım zten
benim teyzem tophanede oturuyor hemen piyasa araştırması yapıp döndü bana
bu arada bebek araban hayırlı olsun

ben hafta sonları milletin arabasına bakıp bi de utanmadan gidip soruyorum memnun musunuz diye en sonunda biri beni sopayla kovalayacak ama ne yapayım

bulasiksuyu insanlar olumsuz şeyleri anlatmaya bayılıyor keşke hep kendi ailemiz gibi anlayışlı olsa herkes
dün kuzenin eşi doğum yapmş normalde daha zamanı vardı
annem önce mesaj attı sonra aradı bak sıkıntı yokmuş ara istersen küvöze bile almamışlar diye
sonra teyzemi aradım hem o hem kuzenim iyiler valla deyip resim attılar erken ama iyi diye
sende çok takma kafana ilk doktoruna devam et
2ayda bir de devlete git yine tahlillerini yaptırırsın
millete de olabildiğince kulak tıka

eger nette vs fıyat model bulursak bırbırmze gonderelım mutlaka:)

maşallah canım cok sagol hakkını ödeyemem valla bide bizim 2 köpek ve 2 kedimiz var ev gercekten dagınık değil ama çabuk kirlenıyor ustumdekı tum yükü aldı öğrendiği ilk gün :) hatta buraya video yuklense de size eşime nasıl hamile oldugumu söylediğimi paylassam :) çok komik oldu :)
bende gecen hafta dus baslıgına uzandım 2 gun agrısı gecmedı korkumdan da uzandım oldu dıyemedım cok kızar :) bende hamılelıkte kendıme bu kadar dıkakt etme kısmını sevemedım zaten alışmışım her seyı kendım yapmaya

Allah şifa versin kızlar gerçekten çok gıcık ağrılar, çaresiz kalıyoruz malesef. Biraz dik yatma işini bende deneyeceğim bu gece inşallah iyi gelir. Temizlik de yapmadım yorulmadım ama kalsiyum vs eksikliğinden olabilir mi acaba. Haftaya pazartesi randevum var, doktora sorcam mutlaka sizi de bilgilendiririm.

eger nette vs fıyat model bulursak bırbırmze gonderelım mutlaka:)
Kuzenim daha tecrübeli diye ona sordum dedi onlar satılmıyor muhakkak satılıyordur ama o öyle dedi kendi yapmak İçin sanırım ben yaparım dedi tül falan alıp oda taş falan çok seviyor korkuyorum yapmasına:)))

Kuzenin yapıp satıyor sanırım bize de ver adresini biz de bakalım belki müşteri oluruz ona

Kuzenin yapıp satıyor sanırım bize de ver adresini biz de bakalım belki müşteri oluruz ona
Yok canın öyle yapıp satmıyor ama diğer bir akrabam var o bu hastane içindeki malzemeleri yapıp satıyor instrgam adresini öğreneyim yazayım size eğer yasak değilse

link olarak atma
kullanıcı adını yazsan yeter gazelim_24

bulunduğunuz yerde binbir çeşit 1 milyoncu tarzı yerler varsa oralara bakın öyle yerlerde çok güzel şeyler olabiliyor
ya da resim gösterdiğinizde isteyip getirtebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…