2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerde oturuyorsun sen canım?İstoç’a yakınsan orda da var çok güzel şeyler. Ben de ayağa kalkar kalkmaz bakmayı düşünüyorum. İstoç bana 10 dk
yok canım anadolu yakasında
emınonu daha yakın
ıstocta işyerıme yakın
su riskli dönemleri atlatayım ınsallah bakalım artık
sende alırsan foto at bıze:)

sakarya da da kardelen avm ve dekorkmaz var orda da bayağı uygun ve güzel şeyler var
aklınızda olsun
internet satışı birinin var birinin yok
ama yaza doğru fırsatım olursa sakarya tarafına gidersem bakıcam ikisine de eksiğim varmış gibi

bi tane sebilim var ama hatta pembe benimki de
ama gümüş daha şık bir şey daha iyi olur gibi geliyor

Amin inşallah canım. Peki bu model arabayı kaçıncı aydan itibaren kullanabilirsin

yok canım anadolu yakasında
emınonu daha yakın
ıstocta işyerıme yakın
su riskli dönemleri atlatayım ınsallah bakalım artık
sende alırsan foto at bıze:)

uygun avm ye yakın mısın
istanbulda yaka ayrımı yapamıyorum da

Cnm bnm de bek ve kalça ağrım vardı yatağın içinde dönemiyordum yuruyemiyordum 3 hafta ckcm. Kndi doktorum yoktu doktor normal kanama olmazsa korkma ddi. Kndj doktorum glince gttm bana ilaç verdi ondan snra gecti.

Ben mutfak dolaplarıni eşime sildiriyorum dolaptan bişey inip yerine koyulcaksa yine eşim yapıyor. Allah razı olsun. Bndan önceki gebelikler hüsran olunca.

ben etiket poster falan bastırma işlerini genelde fotomagnette yaptırıyorum
fikir olsun size de
daha geçen hafta arkadaşın kızı 6 ay kınası için bastirdik 7 tl ye poster

Göbüşü olana da kulp bulmayı becerdiler baksana . sağda solda da deyip duruyor ki komşular da söylemeye başladı, bir de yaşlı kadınlar tecrübeli diye, eminlikle söyleyince etkileniyor insan ister istemez.
Hic etkilenme tecrubeleri kendileri buyutene kadardi canim kocaman kadin olmuslar onlardaki tecrubeler zaman aşımına ugramistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…