2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

https://urun.gittigidiyor.com/bebek...e-yatak-fiyongu-kuvoz-susu-kaliteli-331958381

kendi yapamayacak gibi olan varsa da
90 tl ye hem bebek hem anne yatağı na fiyonk var
hem tül de var
Ben tül fiyonk poster istemiyorum sadece küvet içine süslü yastık battaniye olabilir. Hediyelikleri de sadece gelecek olan küçük çocuklar için hazırlamak istiyorum . Hastane zaten şerbeti güzel bir şişe ve hoş küçük bardaklarla servis etmişti ona da gerek yok. Yatak süslemeyi de düşünmüyorum hastane için ,yeni takımlarım var evde süslerim diye düşünüyorum.

hastaneler şerbet mi veriyor
ondan haberim yoktu ama bizimki vermiyordur herhalde bi sorayım bakalım
yastik da yaptırcam da nasıkl bişi olmalı bilmiyorum hiç

hastaneye plastik kadeh almayı düşünüyorum kullanıp atarım en azından orada yıkanmaz çünkü

Bir de hissetsem kıpırtıları daha iyi olacağım inşallah.
Midem bulanıyor başım ağrıyor onun dışında iyiyim sen nasılsın
Canim acele etme erken biraz senin icin belki de..ben 18.hafta anca hissedebildim belirgin sekilde.cok normal senin suan hissedememen minicik zaten annesi..ben iyiyim şükür.en azindan simdilik.midem agriyor bazen halsizlik bayginlik oluyor vs.

Acıbadem de doğum yaptım, bebek paketi vardı onu da aldık biz. Fotoğrafçısı,kuaförü(gerçi ben kullanamadım başörtülüyüm) şerbeti, süslemesi , anne baba özel yemeği .. Bir de bir iki hemşirelik hizmeti vardı ama hatırlamıyorum şimdi. Doğuma ek 1000 liraydı bu paket 3 yıl önce.

Günaydın kipirdaklarin anneleri nasilsiniz?
Bebisler nasil? Keyifleriniz iyidir ins.
günaydın canım eh işte bebik iyi de ben yorgun hissediyorum sabah işe gelmek zorlamaya basladı bakalım ılerleyen zamanlarda napıcaz :)

kırpırdakımın ayaklarını ve kafasını hıssediyordum ama sımdı ellerını hıssedıyorum sanırım ufak pırtıklar atıyor :) yirim o elleri

Trendyol hamile giyimde bir suru lohusa takimi modelleri vardi. Pahali degillerdi. Arada bakin yine gelir
ya çok kılo alırsam dıye sonra mı baksam dıyorum lohusa takım ve dogum ıcın gecelıklere yaa sımdılık kılo almadım ama daha yolun yarısındayızz

Annisler benim kiz hep sol kasigim da kipirdiyor sirt ustu yatincada orada hissediyrm hep..acaba orayi mesken mi tuttu, yoksa normal birşey mi bu kiz bebislerin sol a meyilli yatmasi beni bir aydinlatir misiniz?

Ilk dogdugu zamanlarda yatirabilcekmisin eger yatirilabiliyorsa o pusetli arabalardan almaya gerek yok

Oyy masallah yenir o eller tabi..bnm ki de gobek atiyor 2 gündür keyfi iyi sanirim..
Allah yardimcin olsun is konusunda bende sabahlari 5:30 da kalkiyordum cok zorlandim isi biraktim artik evdeyim..bebek battaniyesi basladim vakit geciriyorum hic evde kalmayinca ne yapacgini sasiriyor insan.

oda zor haklısın alısınca evde kalmak da zor gelıyor bakalım bende dayanabıldıgım kadar devam ınsallah :)

bu arada Mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap okuyorum
ilk 3 aylık dönemde bebeklerin daha uysal olması ve çok ağlamaması için yapılacaklar anlatılıyor okumak istersiniz belki ama bana çok uzatılmış bir konu gibi geldi özünde 5 maddeye sıralamış ;
  1. Kundaklama – Tamamen Sarmalanmışlık Duygusu
  2. Yan ya da Yüzükoyun – Bebeğinizin Kendini İyi Hissettiği Pozisyon
  3. Şşşt! – Bebeğinizi En Çok Sakinleştiren Ses
  4. Sallama – Bebeğinizin İhtiyaçlarına Göre Ritimli Biçimde Sallanmak
  5. Emmek – Keyif Kısmı
şşşt sesini alçak değil yüksek (ilk doğdugunda bebeklerin kulakları bızden daha az duydugu ıcın)
sallamayı da yavaş değil ağlama şiddetine göre ayarlayarak

aynı sıralama ve bıraz hızlı yapıldığı zaman bebekleri sakinleştiriyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…