2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle ya bu kız doğumdan önce kafayı yerse bebeğe kim bakacak
Bize baktıracak birde deli edecek öyle tutun çocuğu şöyle tutun, aman yavas kaldır çocuk dillenip anne yeterrrr diyene kadar bu böyle sürer giderrrr

Hayırlı olsun canım.nerden aldınız hamgi markayı tercih ettiniz.
Sağol canım. Beneto baston tipi . ben pahalı ağır donanımlı arabamı arkadaşıma verdim yoruyordu çok. Bana önemli olan sentetik kumaş olmasın, uzanmadan oturmaya kadar şekil alsın, sürüşü rahat olsun kollarım kas çıkarmasın. Ve kolay katlanarak arabaların bagajına, asansöre ve s. Sığsın. Bu işimi rahat görecek inşallah. Allah kullanmayı nasip etsin.

Sen biliyorsun hormonla şaka olmaz ama canım, vücut saatinde ister. O aslında dipte köşede kalmış birikinti de olabilir ams yarın iğneni ol inşallah geçecek canım. Kapanmıştır kesilidğine göre.
Aynen canim bencede kapanmistir ama simdi tekrar gelince yinemi soyrilma oldu diye korktum

Günaydın annişler. Sırt ve bel ağrısı çeken varmı benim gibi. Her sabah ağrıyla uyanıyorum uykumu alamıyorum, yatağımız da ortopedik ona rağmen böyle sizler benden hafta olarak ileridesiniz, bu sorunu yaşayıp doktoruna soran yada çözüm bulan varmı?

Pazar gününden beri bende çekiyorum anlamadım pazar evde biraz ev işleri uğraştım fazla ayakta kaldım sanırım kalça ve bacak ağrım var daha çok önce sırtta başlamıştı, iki gündür de sabah sürünerek işe geliyorum

Günaydın canım.. 3 yastıkla destek yaparak yatıyorum şimdi daha iyiyim. Tam yatar pozisyonunda uyumuyorum anlayacağın hafif dik bir de vücudumu çok döndürmeden uyumaya çalışıyorum döndüğüm an kilitleniyorum her yerim tutuluyor sanki..

Allah şifa versin canım, imkanın varsa haftalık bir kadın alabilirsin ev işlerine yardım için. Basit gibi görünen işler aslında çok yıpratıyor vücudu..

dün konuşulmuş süsler hastane odaları babyshowerlar :)
ben bu konularda çok ruhsuzum heralde yaa pek sevmiyorum böyle süs işlerini :) düğünümdede aynıydı pişman mıyım değilim, sizden biri yazmış gelen süsleri birkaç ay tutup atıyorum diye bende aynı nikah sekeri bebek şekeri vs hep çöpü buluyor ,
küçük şişe kolonya yada kokulu taş düşünüyorum ben sadece kokulu taşı kendım yapıyorum son aydada çalışmayacağım için evde meşgale olur bana :)

ama doğuma nasıl girilecek bılmedıgım ıcın oda susleme konusunda cok kararsız kaldım kayınvalıdem ve annem pek sever suslerı onlara mı bırakssam acaba alın naparsanız yapın dıye :) sadece kapı süsü düşünmüştüm onu da sonra odasında kullanırım :) gereksız masraf yapmayı sevmıyorum ben :) ilk çocuk oldugu için dilediğimi yapma şansım var aslında :)

oğluşum olacağı için oyle yaldızlı süslü şeyler zaten almam kendıme de bebe mavısı bır gecelık takımı dusunmustum en sadesinden :)

Kesinlikle o acıyı bildim için korkuyorum
Ben de çok çektim oğlumda meme ucundan. Açıkcası en çok o korkutuyor beni de . Geçenlerde burda yazmışlardı ayva çekirdeği iyi geliyor diye. Dolaba stok yapmaya başladım ben. Şifanın nerden geleceği belli olmaz..

Allah şifa versin canım, imkanın varsa haftalık bir kadın alabilirsin ev işlerine yardım için. Basit gibi görünen işler aslında çok yıpratıyor vücudu..
canım ev işlerini eşim yapıyor sağolsun ben hiç ellemiyorum, bu pazar yaptıgım sadece çamasır toplama, mutfak nevresımler falandı ama vücut agırlasmaya basladı galıba zor gelıyor ayakta kalmak

bıde kılo olarak hep max 58 lerı gormustum ayaklarım 35 numara kılo artınca ayaklarım cok agrımaya basladı sanırım agır gelıyor vucur ayaklara artık :)

Ben şıkır şıkır bir takım istiyorum dün bir yerden fiyat istedim sabah gelmiş fiyat 600 lira.. Maşallah dedim sanki abiye istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…