2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha 4 haftasi var tatlim. 20. Hafta civari yukari cikiyor

Öpüyorum sizi. Yarın doktor böyle dedi diyecem yoksa sabah akşam bende ve aynı konu . Normali bu deyip kspatacam konuyu sayenizde

Öpüyorum sizi. Yarın doktor böyle dedi diyecem yoksa sabah akşam bende ve aynı konu . Normali bu deyip kspatacam konuyu sayenizde
Estağfirullah canım sen canını sıkma yeter , hatta bazen olmayan şeyleri de doktor böyle dedi diyip susturabilirsin bence

Haydaa çokmu geldi? Hormonlarla alakalı olabilirmi ? Uzan dinlen canım
Yok acik kahve hani boyle akintoyla karismis gibi yatiyorum zaten canim birsey yaptigim yokki su olabilirmi haftalik depot oluyorum bugun olmam lazimdi yarina erteledim ondan oalbilirmi acaba bilemedim son 4 gundur bisi gelmiyordu mis gibi

B
Bende bu travelten sistemmi nedir ondan istiyorum canım kısmet olursa Allah izin verirse ara vermeden çok yine bebek istiyorum oyuzden kullanışlı birşey istiyorum ama bastonlardanda alıcam

Ooo haklısın esas o zaman çekecez. Bak buraya girebiliyoruzmu o zaman?!
Bence her gece burda sabahlarız artık tatlımBenim ki uyumadıbenimkinin gazı çıkmadıAy akıl verin ne yapmam lazım
İşin şakası inşallah huzurlu gazsız bebelerimiz olur da mışıl mışıl uyuruz hep birlikte

Yok acik kahve hani boyle akintoyla karismis gibi yatiyorum zaten canim birsey yaptigim yokki su olabilirmi haftalik depot oluyorum bugun olmam lazimdi yarina erteledim ondan oalbilirmi acaba bilemedim son 4 gundur bisi gelmiyordu mis gibi
Sen biliyorsun hormonla şaka olmaz ama canım, vücut saatinde ister. O aslında dipte köşede kalmış birikinti de olabilir ams yarın iğneni ol inşallah geçecek canım. Kapanmıştır kesilidğine göre.

Etkisi acayip kalıcı değil sürekli kullanımda fayda sağlıyor. Doğumdan önce faydası olurmu Bilmem canım. Çatlamadan bi önlem almak şart ama !

Hayırlı olsun canım.nerden aldınız hamgi markayı tercih ettiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…