2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annisler benim kiz hep sol kasigim da kipirdiyor sirt ustu yatincada orada hissediyrm hep..acaba orayi mesken mi tuttu, yoksa normal birşey mi bu kiz bebislerin sol a meyilli yatmasi beni bir aydinlatir misiniz?
Benim erkek ama bende hep solda hissediyorum canım normal şimdi büyüdükçe kaburgalarımızı bile sıkıştırcak

Ay bende bende resmen Şafak sayıyoruz kokusunu duymak istiyor insan biranevvel Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllah
Doğurup şöyleeee lohusa yatağıma yatıca bebekte viyaaaak viyaaak ağlayınca rahat edicem aman allahım bende evhamlı oldum sanki ilk çocuk

Ayy benim veletlerden biri de solda ama öbürü ne tarfta ne yapar bilmiyorum yada ikisi dibdibe orda duruyorlar
Bende battaniye yapıcam bebeklerimeee modele karar veremedim tığla mı yoksa şişle mi yapıyosun ?
Modelin nasıl bi foto atsana

Canım benim ilk bebişin battaniyesi çok hoştu tek şişle biliyosan sana model atabilirim. Arka arkaya da olabilir bebişlerin bu arada bir belgeseldr görnüştüm

Doğurup şöyleeee lohusa yatağıma yatıca bebekte viyaaaak viyaaak ağlayınca rahat edicem aman allahım bende evhamlı oldum sanki ilk çocuk
Anneyiz biz hepimiz evhamlıyız doğal olarak ben oğlum doğduğunda onu yıkadıklarında deli gibi sallanıyordum korkumdan sarılık olup birgün hastanede yattı hep ağladım hastane dktr dedi kızım sen küçüksün nediye çoçuk yaptın bebekden çok ağlıyorsun:))Doğdukdan sonra daha korumacı daha evhamlı oluyorsun şimdi karnınızda ozaman dünyada olduğu İçin hastamı oldu mikrop mu kaptı iyi bakamadımmı düştümü Benin yüzümden mi düştü böyle birsürü soru Buda annelik içinin ciğerinin ikiye bölünmesi demekki hem çok güzel hem çok ağır çok kutsal bir duygu

Ay sizler beceriklisin ben bir tane zincir bile atamam çok becereksizim böyle işlerde:)

Ayyy kız yazık bize aynen oğlum bi hasta olunca nevrim dönüyor bi laf var ana olacağıma taş olaydım diye ya taş olsa çatlar yerimizdr anacım

Amiiiiin canım benim. Normal al kol oynuyor mu senin bebiş dalgalanma gibi mi
Oynuyor canım benimkinde gündüz pek birşey Yok akşam 10 dan sonra çoşuyor öyle kanat çırpıyor gibi arada öyle sert hissetiyorum onada şimdi tam alışamadığım içim öyle sert tekme atınca unutuyorum korkup ürperiyorum etrafımdaki insanlarda bana bakıyor:)))

Sahi sen 18. Haftayı geçmişsin iki haftaya benim bebişte iyice netleşir herhalde çok hissedrmiyorum öyle uzanıp elimi jarnıma koyunca dalgalanma şeklinde zayıf şekilde

Benim annemde sisle yapti kup seker modeli bunu ablama ordu benimkine daha baslamadi

Eklentiler

• vF05qe2m-6_905071901764.webp
    43 KB · Görüntüleme: 69
Canim sisle oruyorum bu kadife ipler varya onlardan 6 numara ile modelim kesme seker modeli..ama foto atacak kadar degil gece basladim daha.atarim biraz model ortaya ciksin 5 yumaktan cikiyormus sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…