Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende yarın gidicem kalp atışı için son reglim 25 ekim inşllah duyarım kalp atışını yarım haber vericem sizlere bu arada Çin ve Rus takviminde koz gösteriyor benim sanırım agustos doğumların çoğu kız görünüyor bakalım kaçımızın tutacak:)
Kızlar nasıl dengesiz bir hamilelik yaşıyorum yabir gün iyiysem bir gün kötüyüm dün ne güzel yemeğimi yedim çayımıı bile içtim sanarsın hiç hamile değilim,bugün kokulardan midem bulanıyo sol kasığıma ani ağrılar giriyo ben miyim bi böyle dengesiz?
Selamun aleyküm kızlar bugün adet günümdü hala olmadım. İdrar testi yaptım silik çıktı :) yarın kan vericem inşallah bende aranıza katilirim Ağustos annesi olurum :)
Beta değerleri farkedebiliyor ama arada uçurum olmaz. Hcg değeri biraz döllenme zamanı ile bağlantılı. Kaç olursa olsun onemli olan 2 günde 2 ye katlamasi. Değerlerin büyüklüğüne takılmayın. 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tahlil verin