• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İçiyormuşun Peki ben dünden belli içmiyorum şuanda beynim uyuşuk :KK43:
Günde 1 paketi geçerdim her zaman
Tüp bebek yaptırıyorum ama hep olumsuz olduğu için devam etti kullanmaya. Tuttuğunu görünce kesmek istedim biliyorum yaptığım çok yanlış ama el ayak titriyor gözüm beynim dönüyor yakıyorum bir tane 5-6 fırt çekip atıyorum
Şuan toplamda 5 sigara olmuyor dr umla görüştüğümde yarıya düşür demişti ben 5 te 1 e düşürdüm her gün savaşıyorum kendimle bir tane daha az iç filan diye ama engel olamadığım anlar oluyor maalesef. Bağımlı olduğum için utanıyprum bazen :(

canım aynı durumdayız

kahve koklamak ıyı gelıyıo duydum

lımonlu su ıctım bugun ama ıkı yudum ancak yanı

bana doktorum zencefıl dedı onu aldım ama kullanmadım

her yolu denıyorum ama yok gecmıyo gecmıyo:KK43::KK43::KK43:
Bende bugün artık dayanamayıp zencefilli limonlu çay yaptım..ufak bi parça zencefil ve bi dilim limonu 10 dk kaynar suda beklettim,sonra çıkardım.şimdi içiyorum umarım iyi gelir

Canım senin karnında sana tutunmaya çalışan küçük bi melek var.Onun sana tutunması için seninde ona yardım etmen gerekiyor.Geçen yine temizlik yapmıştın kanaman olmuştu bi daha yapmayacağım demiştin,bak yine yapmışsın.Karnindakinin kıymetini bil.Ben 1.5 sene hasretle bekledim yavrumu,çok şükür rabbim nasip etti.Öyle dikkat ediyorum ki kendime 1 aydır temizlige elimi sürmedim.Bende titiz bir insanım ama bebeğim benim için daha önemli.Annem yapıyor eşim yapıyor.Böyle idare ediyoruz.Sende dikkatli ol,onu koruyup kolla ki o da sana tutunsun❤❤
2 sene bekledim bende hem de deli gibi sürekli ağlayarak dua ederek, kıymet bilememek gibi birşey söz konusu olabilir mi..Ama hiç düşünmemiştim bunları yaşayacağımı,tamamen tecrübesizlik işte.Geçen hafta gelen enfeksiyon akıntısıymış ben paniklemişim.Doktorum sadece ağır kaldırma hoplama zıplama,günlük hayatına devam et demişti.Düşük riskim yoktu yani..Yine yormadım kendimi hatta eşim yaptı ben ona ufak tefek yardım ettim ama demek olacağı varmış.Şimdi wc ye bile giderken tedbirliyim full yatıyorum.Bebek iyi çok şükür ama 2 hafta risk var.Rabbim korusun :( herkesinki ni bağışlasın

Canım geçmiş olsun iğne biraz yağlı yakıyor hatta kalcam beze beze oldu 10 gündür kullanıyorum ama hemen kesti lekeyi karnımdaki bıçak gibi ağrıları çok rahat ettim bel ve kalça ağrım dışında bir sikayetim olmadi progesteron iğneden birde uyku yapıyor :KK19:
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.Progestan hap kullanıyorum sabah akşam.İğnem proluton,o da çok yağlı bir iğne kalçalarım iptal halde berbat etti.Ama umrumda değil yeter ki bebeğim tutunsun bana.
Peki senin düşük tehliken var mıydı?

Evet canım hostesim ,allah razı olsun.basınç altında ve insanlarla uğraşmak çok zor.dışarıdan basit görünebiliyor.ama ağır işlerle uğraşıyoruz hele hamilelikte sıcak yemek kokuları zor oluyor ve bi nefes alıyım yok.insanların rahatlığı valizi önüne atıp hadi baş üstü dolabına koy diyenler var işte.birde birkere uçtuğun ekiple birdaha uçmuyosun o yüzden kimse kimsenin umrunda değil.

konuyla alakası yok ama havalımanına gırerken kapılardan gecıyor musunuz?

ben işyerınde henuz söylemedıgım ıcın bazen mecburen kapılardan gecıyorum
zararı yok dıye okudum ama sizin de fıkrınızı merak ettım acıkcası?

Günde 1 paketi geçerdim her zaman
Tüp bebek yaptırıyorum ama hep olumsuz olduğu için devam etti kullanmaya. Tuttuğunu görünce kesmek istedim biliyorum yaptığım çok yanlış ama el ayak titriyor gözüm beynim dönüyor yakıyorum bir tane 5-6 fırt çekip atıyorum
Şuan toplamda 5 sigara olmuyor dr umla görüştüğümde yarıya düşür demişti ben 5 te 1 e düşürdüm her gün savaşıyorum kendimle bir tane daha az iç filan diye ama engel olamadığım anlar oluyor maalesef. Bağımlı olduğum için utanıyprum bazen :KK43:
Azaltman bile güzel ins ilerde hiç içmezsin en azından günde 1 taneye düşürbilsen daha iyi olur

Herkese merhaba,

Bu üzücü haberi vermek istemezdim, maalesef 2 hafta önce kalp atışını duyduğumuz bebeğimin geçen hafta kalp atışı durmuş ve küretaj oldum, tesellim 16 aylık oğluma sarılıyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Sonucu 2 hafta sonra çıkacak, 2 ay sonra da pıhtılaşma testi yapılacak
Herkes kendi kısmetini kaderini yaşıyor, olumsuzluklardan bu süreçte illaki etkileniyor ama inşallah kimseyi üzmemişimdir, Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin. @meyraacnl listeden çıkarırsan sevinirim, herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Ben de şimdi haber i aldım kalbi durmuş ... şimdi başka dr dayım, ama umudum kalmadı zaten 10 haftalık ile uyumlu değildi maalesef , buradaki arkadaşlar sağlıkla alsınlar inş bebeklerini kucaklarına , olanda da olmayan da da vardır bir hayır

Ben de şimdi haber i aldım kalbi durmuş ... şimdi başka dr dayım, ama umudum kalmadı zaten 10 haftalık ile uyumlu değildi maalesef , buradaki arkadaşlar sağlıkla alsınlar inş bebeklerini kucaklarına , olanda da olmayan da da vardır bir hayır
Cok gecmiş olsun gecen hafta aynu sorunu bende yaşadım allah tekrarını yaşatmasın çok zor :(

Geçmiş olsun cok üzüldüm benimde randevum aksam cok umutsuzum nedense hayırlısı neyse o olsun Allah büyük..

Herkese merhaba,

Bu üzücü haberi vermek istemezdim, maalesef 2 hafta önce kalp atışını duyduğumuz bebeğimin geçen hafta kalp atışı durmuş ve küretaj oldum, tesellim 16 aylık oğluma sarılıyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Sonucu 2 hafta sonra çıkacak, 2 ay sonra da pıhtılaşma testi yapılacak
Herkes kendi kısmetini kaderini yaşıyor, olumsuzluklardan bu süreçte illaki etkileniyor ama inşallah kimseyi üzmemişimdir, Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin. @meyraacnl listeden çıkarırsan sevinirim, herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Canim Allah sabır versin Rabbim çocuğunu sana bağışlasın inşallah tez zmanda da sağlıkla bir evlat daha nasip eder inşallah

Mutlaka vardr bi hayır canm benm ama umudunu kaybetme lütfen :KK200:

Kızlar bise soracaktım sancılarınız ne durumda ben dün sabah aralıklarla sanki sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi bi ağrıyla uyandım bugün de ara ara geriliyor gibi ağrı hissediyorum acaba rahim büyüyor ondan mı böyle ağrılar hissediyorum:olamaz:
Var mı benim gibi durumu yaşayıp doktoruna soran benm önümüzdeki cumartesi günü randevum merak ediyorum :dua:

Cok sagol canim benim doktorumuz hisseder hissetmez basla demişti basladim hemen ama kesmedi ateste basladi sabah goturdum doktora antibiyotik basladik :KK43: alerji doktoruna goturdum gecen cumada :KK43: her ay tekrarliyor bu pis hastalik bi kurtulamadı yavrum:KK43:
aynı hastalık benim oğlumdada var canım aynen hissettiğin an pulmicorta başlıyorum çok çok tıkanırda öksürük olursa ventolin ekliyorum bide biz çiğneme tableti kullanıyoruz.o zor nefes aldıkça benim göğsüm tıkanıyor.

Kızlar merhaba ben siğara kullanıyordum yani 15 senedir büyük tiryakiyim:KK43: Gebelikte bırakamadım azalttım ama dün kendimden nefret edip paketi kırıp attım inşllah bırakabilirim
Bende hamile kalmadan önce içiyordum ama öğrendiğim an bıraktım başlarda canım istedi ama içmedşm, bir kaç güne kadarda tamamen iğrendim kokusuna tahammül edemiyorum,aoğlumdad aynısı oldum,eşimde şu huyuna hayranım o kadar içipde hamilelikte bıçak gibi nasıl kesiyorsun nasıl iğreniyosun bide ben iğrensem diyo :-) bırakamayan arkadaşarım biliyorum zor ama kafada bitiyor ama bebek strese girecekse bazı doktorşar -
taneye izi veriyolarmış galiba,açıp hamilelikte sigara içilirse bebekte nelere yol açar diye okuyun isterseniz etkili olacaksa.
Merhaba kizlar,
Dun ucusum vardi ve o kadar yogundu ki surekli agir indir kaldir cok yoruldum.ve insanlar o kadar acimasizki sen 2 canliymissin umurlarinda degil.bizde kidem mevzusu var.hamile oldugumu soyledigim halde kendi islerini bana yuklediler.eve geldim ve kasiklarima kramplar agrilar girdi dogrulamadim.
Aksamida benim kanamam oldu ilk defa ve cok yogundu.o kadar korktum ki bebegimi kaybettim sandim.apar topar hastaneye gittim.sukur ki bebegimde bi problem yok ama kaynagida yok neden kanama yasiyorum bilmiorm.acildeki doktor bebek te birsey yok isine gidebilirsin ilacada Gerek yok dedi.bunu yapan acibadem hastanesi.sabah kendi doktoruma gittim 10 gun rapor ve progestoron verdi.Sabah aksam almam gerekiyor ilaci.ben 10+1 haftaligim o yuzden kanamanin ne zaman gelicegi belli olmuyormus onu anladim.12.haftaya kadar herzaman risk var.o yuzden bol bol dinlenin ki bebislerimiz bizle kalsin.kusura bakmayin biraz uzun oldu cok doldum ve cok uzuldum:110:
Allah yardımcın olsun ama dün rapor süper olmuş.

Kızlar cumartesi 5+5 iken lekelenmeler sonucu acile gitmiştim kalp atışı yok diye kürtaj önerdi yatış demisti kabul etmemiştim.bugün 6+1 oldum doktora gitmeye korkuyorum eşim hemen git diyor ama ben yarın yada perşembe gideyim diyorum sizce beklemelimiyim
Bence gitmelisin canım senin için bir sıkıntı olmasın bu sefer acilidekş doktoru boşver belki senin doktorun güzel şeyler söylecek.

P Prensescann

Belki bu doktor kalbini duyar, belli mi olur? Herşeyde vardır bir hayır. Allah sana kolaylık versin.

Cok gecmiş olsun gecen hafta aynu sorunu bende yaşadım allah tekrarını yaşatmasın çok zor :KK43:
Kızlar çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olmasındada olmamasındada vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız.

Kızlar bise soracaktım sancılarınız ne durumda ben dün sabah aralıklarla sanki sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi bi ağrıyla uyandım bugün de ara ara geriliyor gibi ağrı hissediyorum acaba rahim büyüyor ondan mı böyle ağrılar hissediyorum:olamaz:
Var mı benim gibi durumu yaşayıp doktoruna soran benm önümüzdeki cumartesi günü randevum merak ediyorum :dua:
benmde bugun oldu bahsettiğin ağrı ama bulantılardan onu düşünmeye fırsat bile kalmıyor :(

Dün yerdeki örtüyü düzeltirken oğlum beni at sanıp sırtıma oturdu dünden beri sırtım kopacak gibi ağrıyo akşam yattığım yeri bilemedim dönerken bile ağrıyo 18 kilo sıpa

Sanırım benim henuz bebek ozlemim depresmedigi icin cok sakinim yani kizimdaki heyecan yok. Kizim bugun 1 yasina girdi. Cok sakinim gun icinde surekli bir koşuşturmaca hali var belki oda etkilidir bilmiyorum.
Bebeğin küçükmüş ondandır ☺️ Benim 3,5 yasında oldu, hayırlısı ile alırız insallah kucahimiza

aynı hastalık benim oğlumdada var canım aynen hissettiğin an pulmicorta başlıyorum çok çok tıkanırda öksürük olursa ventolin ekliyorum bide biz çiğneme tableti kullanıyoruz.o zor nefes aldıkça benim göğsüm tıkanıyor.

Bende hamile kalmadan önce içiyordum ama öğrendiğim an bıraktım başlarda canım istedi ama içmedşm, bir kaç güne kadarda tamamen iğrendim kokusuna tahammül edemiyorum,aoğlumdad aynısı oldum,eşimde şu huyuna hayranım o kadar içipde hamilelikte bıçak gibi nasıl kesiyorsun nasıl iğreniyosun bide ben iğrensem diyo :-) bırakamayan arkadaşarım biliyorum zor ama kafada bitiyor ama bebek strese girecekse bazı doktorşar -
taneye izi veriyolarmış galiba,açıp hamilelikte sigara içilirse bebekte nelere yol açar diye okuyun isterseniz etkili olacaksa.

Allah yardımcın olsun ama dün rapor süper olmuş.

Bence gitmelisin canım senin için bir sıkıntı olmasın bu sefer acilidekş doktoru boşver belki senin doktorun güzel şeyler söylecek.

Kızlar çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olmasındada olmamasındada vardır bir hayır inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız.
Aynen canim aynen onun nefesi daraldikca benim yuregim daraliyo:( biz pulmicort ventolin yarim yarim donusumlu 4 saate 1 veriyoruz serum ekliyoruz verirken seyreltmek icin cok sukur simdi keyfi yerinde

canım:(:(: Rabbim tez zamanda en saglıklı bır sekılde tekrar nasip etsin insallah

Back
X