• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne guzel gozunaydin cnm. Arkadasimin su sekilde oldu, bir yumurta digerinden 6 gun sonra dollenmis ve digerinde bebek gec gorundu. Sezeryan oldular ama gec dollenen erkekti digeri kiz ve kizdan onde gitti oglan. Masallah iki yasindalar suanda. Cok tatlilar. Darisi basina olsun cok guzel bir duygu.
Ay allahım hayırlısını nasip etsin. Görünebilir yani sonradan. Çok heyecanlıyım 2 hafta nasıl beklicem

konuyla alakası yok ama havalımanına gırerken kapılardan gecıyor musunuz?

ben işyerınde henuz söylemedıgım ıcın bazen mecburen kapılardan gecıyorum
zararı yok dıye okudum ama sizin de fıkrınızı merak ettım acıkcası?
Bir sakıncası yok valizleri koydugumuz cihaz sıkıntılı.ben geçiyorum yani.

Kıymet bilmiyorsun demek istemedim.Yanlış anladın galiba.Eminim biliyosundur sadece ona biraz daha fazla dikkat et demek istedim.Neyse geçmiş olsun rabbim şifa versin hepimizn bebeğini sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin rabbim
2 sene bekledim bende hem de deli gibi sürekli ağlayarak dua ederek, kıymet bilememek gibi birşey söz konusu olabilir mi..Ama hiç düşünmemiştim bunları yaşayacağımı,tamamen tecrübesizlik işte.Geçen hafta gelen enfeksiyon akıntısıymış ben paniklemişim.Doktorum sadece ağır kaldırma hoplama zıplama,günlük hayatına devam et demişti.Düşük riskim yoktu yani..Yine yormadım kendimi hatta eşim yaptı ben ona ufak tefek yardım ettim ama demek olacağı varmış.Şimdi wc ye bile giderken tedbirliyim full yatıyorum.Bebek iyi çok şükür ama 2 hafta risk var.Rabbim korusun :KK43: herkesinki ni bağışlasın

M Mdmd canim ne yazik ki empati yapmayi bilmiyor insanlar benlik duygusu yerlesmis insanların kalbine karsidakilerin hisleri durumu zerre onemli degil onlara gore.. Allah yardimcin olsun senin ve tum calisanlarin..

Merhaba kizlar,
Kayiplari olanlara sabir, iyi haberlerle gelenlere devamlilik diliyorum.
Benim basim bir dertten digerine carpiyor.2 haftadir asiri tukuruk salgiliyorum.bulantilar azaldi derken simdi lama gibi tukurup duruyorum.bu duruma iyi gelecek birseyi goren duyan bilen var mi?

Ben de şimdi haber i aldım kalbi durmuş ... şimdi başka dr dayım, ama umudum kalmadı zaten 10 haftalık ile uyumlu değildi maalesef , buradaki arkadaşlar sağlıkla alsınlar inş bebeklerini kucaklarına , olanda da olmayan da da vardır bir hayır
Sizi cok Merk ettim diğer dr ne dedi :(rabbim yerini hayırlı evlatlarla doldursun ins canım .o şimdi senin bi meleğin uzulme hayırlısı ni versin güzel allahim

Kızlar bu kese sizce 6+2 lik gibimi bana çok küçük geldi bide benim bugün kahverengi kanmam başladı dier düşümde de böyle olmuştu aynı haftada kanamam başlamltı sabahtan beri ağlıyorum

Eklentiler

• 9F504EDD-F04C-486D-94E7-D35030F04DD5.webp
    9F504EDD-F04C-486D-94E7-D35030F04DD5.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bu kese sizce 6+2 lik gibimi bana çok küçük geldi bide benim bugün kahverengi kanmam başladı dier düşümde de böyle olmuştu aynı haftada kanamam başlamltı sabahtan beri ağlıyorum
Bide kaç mm oldugu nerde yazıyo boyu ne kadar anlayan varsa lütfen bana yardım etsin

Benim mide bulantısı var ve siskinligim ne yapicam bilmiyorum. Yarin doktora gidicem inşallah . ilk ultrason görüntüsünü gorucem. Sen gittin mi cnm doktora
Ben keseyi gormeye gitmistim canim yarin benimde tekrar randevum var kalp atisi icin ;) insallah yarin guzel haberlerle doneriz :)))

Canım ben anlamıyorum nerde yazığını ama bana küçük gibi gelmedi zaten bu kadar oluyor diye biliyorum inşllah sağlıklıdır meleğin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kanama için dktr birşey demedimi pregeston içiyormusun

Kızlarr iyi akşamlar bugün ilk randevuma gittim 2. Gebelik olduğu için sabrettim 7. Haftaya kadar sata göre 7+4 haftalığız usgde 7+0 çıktı bu sıkıntı değildir umarım bşlen aynı durumda olan var mı?

Herkese merhaba,

Bu üzücü haberi vermek istemezdim, maalesef 2 hafta önce kalp atışını duyduğumuz bebeğimin geçen hafta kalp atışı durmuş ve küretaj oldum, tesellim 16 aylık oğluma sarılıyorum, Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Sonucu 2 hafta sonra çıkacak, 2 ay sonra da pıhtılaşma testi yapılacak
Herkes kendi kısmetini kaderini yaşıyor, olumsuzluklardan bu süreçte illaki etkileniyor ama inşallah kimseyi üzmemişimdir, Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip etsin. M meyraacnl listeden çıkarırsan sevinirim, herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Cook gecmis olsun cnm zor tabi yasadiklarin benki bu aciyi cok erken tatmama ragmen hala atlatabilmis degilim :( ama şükür bebislerimiz var oblarda teselli bulacagiz liste guncellemesi yapacagim 15-16 mesaj vaar o zaman cikaririm cnm

Hayır canım bugün dr a gittim kalbi atışı Yok dedi , başka dr a gittim Yok dedi ve ameliyathane boşmuş hemen kürtaja aldılar eve şimdi geldim, ve şunu öğrendim ki kaparsak yapalım kısmette olanı yaşıcaz
Çok geçmiş olsun sana rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsşn

Canım ben anlamıyorum nerde yazığını ama bana küçük gibi gelmedi zaten bu kadar oluyor diye biliyorum inşllah sağlıklıdır meleğin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kanama için dktr birşey demedimi pregeston içiyormusun
Amin canım saolsın progestanı ztn kullanıydum bugünde iğne verdi üç günde bir olckmşm bu iğneyi

Hayır canım bugün dr a gittim kalbi atışı Yok dedi , başka dr a gittim Yok dedi ve ameliyathane boşmuş hemen kürtaja aldılar eve şimdi geldim, ve şunu öğrendim ki kaparsak yapalım kısmette olanı yaşıcaz
Canıııım :( çok üzgünüm.güzel haberler beklerken bugun bikac kişinin kötü haberini aldık. :( elimizden geleni yapıyoruz.en azından yaptık nasip olmadi diyoruz.Allah tez zamanda mutlu haberle acını unuttursun inşallah sağlıklı bi bebişle:dua:

Kızlarr iyi akşamlar bugün ilk randevuma gittim 2. Gebelik olduğu için sabrettim 7. Haftaya kadar sata göre 7+4 haftalığız usgde 7+0 çıktı bu sıkıntı değildir umarım bşlen aynı durumda olan var mı?
Mrb öncelikle hayırlı olsun...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Benim ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle bende de Sat a göre göre 3 gün geri çıktı bişey olmaz ki geç döllenme olmuş olabiliyor...

Back
X