• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşim erkek istiyor mesela e diyorum bir tane var bir tanede bana yardımcı olur kız olursa,onların sülalede bir tane bile kız yok hepsi erkek
Olsun en azindan bi istegi var adamın.hayırlısı canim gönlünüze gore olsun ama ben de senin kızın olmasindan yanayim:KK19: bi oglun varmış birde kız cok tatli olur:KK68:

Benim eşim erkek istiyor mesela e diyorum bir tane var bir tanede bana yardımcı olur kız olursa,onların sülalede bir tane bile kız yok hepsi erkek
Eşim istediği cinsiyeti söylemiyor hayırlısı olsun diyor ama benim eşimin tarafında da hiç kız yok kız bebek için gözümün içine bakıyorlar bende el üstünde tutulmak için kız isterdim ama sanırım gelenek bozulmayacak benimde oğlum olcak gibi hissediyorum

Kızlar bugün doktora gittim. Daha önce okuyanlar biliyordur belki rahim ağzından biyopsi yapılması söz konusuydu geçen hafta. gebelik çıkınca doktor bu hafta için çağırmıştı bugün gittim karından ultrasonla baktı göremedi daha sonra vjinal baktı gördü ama kalp atışı yok dedi. Ben geçen hafta da başka bi kadın doğumcuya gitmiştim yine vjinal bakılmıştı doktor bir hafta geç döllenme olmuş demişti ama tam bir hafta sonra karından görülmesi gerekmez miydi? gerçi bugün çok uğraşmadı doktor bi iki defa gezdirdi karnımda sonra hemen görünmüyo deyip vajinal bakalım dedi. Bebek görünüyo ama kalp atışı henüz görünmüyo dedi. Kötü düşünmek istemiyorum ama ne bileyim içime de kuşku düştü. Eğer bir hafta geç döllenmeyse 5+4 falan olmam lazım. Normal midir sizce?

Ben ilk dogumumu medilifeta yaptim evime de cok yakin. Doktorumdan inanilmaz memnundum fakat gel gor ki ladin benden sonra patlamış gitmis. Simdi randevu bulmak mumkun degil. Nasil yapicam bilmiyorum... sen kime gidiyorsun?

Kesin selda hanımdan bahsediyorsun di mi?
Bende ona randevu ilk etapta alamadığım için ramazan bey deyim prof doktor.
Ama 1 marta selda hanıma randevu aldım onunla devam edicem.Hem muayne ücretide daha uygun.Kadın bayağı revaçta :KK24:

Canim kaderimiz ayni bizimkiler fazla düz:kızgın:sinir oluyorum insan bişey tahmin eder yahuu..banada hep kiz dediler benide kiza alistirdilar..Bende kiz hissediyorumo_O saglikli akli başında eli ayagi düzgün olsunda farketmiyor kiz erkek.Allahim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:dua:

Yok yok tahmin yok:halay::işsiz:
Amin amin sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da:KK49:

Kızlar bugün doktora gittim. Daha önce okuyanlar biliyordur belki rahim ağzından biyopsi yapılması söz konusuydu geçen hafta. gebelik çıkınca doktor bu hafta için çağırmıştı bugün gittim karından ultrasonla baktı göremedi daha sonra vjinal baktı gördü ama kalp atışı yok dedi. Ben geçen hafta da başka bi kadın doğumcuya gitmiştim yine vjinal bakılmıştı doktor bir hafta geç döllenme olmuş demişti ama tam bir hafta sonra karından görülmesi gerekmez miydi? gerçi bugün çok uğraşmadı doktor bi iki defa gezdirdi karnımda sonra hemen görünmüyo deyip vajinal bakalım dedi. Bebek görünüyo ama kalp atışı henüz görünmüyo dedi. Kötü düşünmek istemiyorum ama ne bileyim içime de kuşku düştü. Eğer bir hafta geç döllenmeyse 5+4 falan olmam lazım. Normal midir sizce?
Ne zaman gel dedi bir daha bence beklemelisin

canım benimde aynı oldu hatta kalp atışı yok diye kürtaj dedi daha 5+5 dedimsede daha büyük gözüküyor dedi başka doktora gittim oda göremedi gelişmiyor gibi duruyor dedi daha sonra 6+3 de daha iyi bir doktora gittim kürtaj olurum umuduyla gitmiştim ama çok şükür kalp atışını duyduk daha olur çok küçük zaten bazıları 8 haftada filan anca oluyor bekle bence

Ben ilk dogumumu medilifeta yaptim evime de cok yakin. Doktorumdan inanilmaz memnundum fakat gel gor ki ladin benden sonra patlamış gitmis. Simdi randevu bulmak mumkun degil. Nasil yapicam bilmiyorum... sen kime gidiyorsun?

Kesin selda hanımdan bahsediyorsun di mi?
Bende ona randevu ilk etapta alamadığım için ramazan bey deyim prof doktor.
Ama 1 marta selda hanıma randevu aldım onunla devam edicem.Hem muayne ücretide daha uygun.Kadın bayağı revaçta :KK24:
P papatya342

5+3 de gittim cnm.kese oluşmuş içinde bebek görünüyor,kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi.izmirde yaşıyorum.iyi bir dr ve hastahane arıyorum.önce bir kalp atışlarını duyuyımda.sonrası kolay.benin sat 24 kasım senin?
5+3 de gittim cnm.kese oluşmuş içinde bebek görünüyor,kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi.izmirde yaşıyorum.iyi bir dr ve hastahane arıyorum.önce bir kalp atışlarını duyuyımda.sonrası kolay.benin sat 24 kasım senin?
Kızlar merhaba bende 9+4 haftalık hamileyim izmirdeyim bende doktr ve hastane ariyosunuz galiba bende bornovada özel ata sağlga gdyrm doktr alev timuru ben memnunum sizin icinde fikir olur dye paylasmak istedim

Canim bence de bekle biraz daha doktor ne dedi ne zman çağırdı

Ne zaman gel dedi bir daha bence beklemelisin

canım benimde aynı oldu hatta kalp atışı yok diye kürtaj dedi daha 5+5 dedimsede daha büyük gözüküyor dedi başka doktora gittim oda göremedi gelişmiyor gibi duruyor dedi daha sonra 6+3 de daha iyi bir doktora gittim kürtaj olurum umuduyla gitmiştim ama çok şükür kalp atışını duyduk daha olur çok küçük zaten bazıları 8 haftada filan anca oluyor bekle bence

Bi hafta sonra gel bakalım dedi. Endişelenmek istemiyorum içimden kötü birşey de geçmiyor sadece karından görmemesi aklımı kurcaladı :(

Kizlar bugun anneme geldim oy cocukla yol cok zor 2 saatte olsa :) bi de hastalığı gecmedi yolda burdaki doktorumuzu aradim randevu aldim gelir gelmez goturdum igneye basladik:( ama anneme gelmekle ne kadar iyi bir sey yaptığımi gelince anladim ben günlerdir acmisim yaaa :) bulantilarimda daha az:) sizler nasilsiniz hersey yolunda mi etiketlendiklerime cevap verdim ama gecmisi okuyamadim umarim hersey yolundadir :)

Back
X