• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunaydin diyelim o zaman insallah tekrari olmaz

Normal dogum yapmis biri olarak insallah yine normal dogum yapmak nasip olur diyorum ve normal dogumu (epiduralsiz nesiz hem de) te:halay:k gecerim
Valla şimdi doğumu falan çok karıştırmayalım çünkü ben daha 22 yaşındayım ilk bebişim biraz korkuyorum :KK17:
Ama yinede sezeryandan daha sağlıklı olduğuna eminiz... Allah herkese normal doğum nasip etsinn (epidurasiz nesiz hem de :KK70:)

Ay kıss bende sincanda oturuyorum ama bilemiyorum bide şimdi düşük riski var yataklardayım bi iyileşiyim araştırmaya başlıcam doktorlarla tanışma randevusu düşünüyorum.. doktorunun adı ne ?
Ben bağlıcada oturuyorum bana baya uzak ama yinede gidiyorum :) Hüseyin bey doktorum ama bayan doktorlarda var tercih edebileceğin :)

Valla şimdi doğumu falan çok karıştırmayalım çünkü ben daha 22 yaşındayım ilk bebişim biraz korkuyorum :KK17:
Ama yinede sezeryandan daha sağlıklı olduğuna eminiz... Allah herkese normal doğum nasip etsinn (epidurasiz nesiz hem de :KK70:)
Korkunun ecele faydasi yok yazin yedigin hurmalar diyip bu konuyla cok dalga gectim kendimle :oops:

Ben bağlıcada oturuyorum bana baya uzak ama yinede gidiyorum :) Hüseyin bey doktorum ama bayan doktorlarda var tercih edebileceğin :)
Teşekkür ederim kuzum o zamannn ben durmayım gideyim paket alayım yahuu :KK72: erken diye ertelemeye çalışıyodum :KK71:

QUOTE="anasininkizi, post: 54204429, member: 737540"]Teşekkür ederim kuzum o zamannn ben durmayım gideyim paket alayım yahuu :KK72: erken diye ertelemeye çalışıyodum :KK71:[/QUOTE]
Bu Doğum paketin içinde gebelik takipimi demi oluyor ay galiba çok cahilim:olamaz:

Arkadaşlar Mrb boğaz ağrısından kıvranıyorum kaç gündür kadın doğum doktoru da normal doktor da ilaç vermedi sadece bir kaç doğal yöntem söyledi ama bana mısın demedi bu illet hatta sesim gitti:-( çok kötüyüm pastil aklıma geldi bir zararı olur mu ki yaa ne olur bir fikri olan varsa söylesin çok kötüyüm boğazımdan hiç bişey geçmez oldu :KK43:
Canm zencefilli bal iyi geliyo bi de onu dene

Evet maalesef yediklerim kaşlarıma yarıyor sanki:) tüylenmede erkek bebeğe işaretmiş bu arada :) Sivilcelenmede çok normal cilt bakımını aksatmayalım:) Ya bide ben ayağımı çarptım masaya dün Bugun bayağa şişti çokta ağrıyor ilaçta içemiyorum:KK43: Ben Aslan Burcu’yum sakarım bizim sıpalarda sakar olacak sabah sabah neler anlattım:))))
Canim ayagina zeytinyagi sür strecle sar biraz dursun belki iyi gelir.

Off kızlar bir foto ekleyeyim cinsiyet tahmini için dedim ama bir türlü olmuyor nasıl yapucam

Yani ilk gebelik olunca lekelenmeler de yasadim ara ara insan ister istemeZ korkuyor.
Benimde ilk canım hatta taze gelinim:oops:
Lekelenme sari akıntı seklinde oluyor sulu.bir sıkıntı yok dedi doktor o yuzden icim rahat.her hamilelik kendine has herkesin farkli seyler olabiliyor.ama o dediğin rahimdeki hissi bende yasiyorim yani.rahat oldugun zaman rahat geciyor iyi düşün canim hep bebek buyuyor rahim genisliyor bunlar iyi şeyler :KK66:

Kızlar selamlar :KK200:
Bugün gittik doktora sancim çok diye korkuyordum kanama alanı kalmamış çok şükür ama sancm devam ettiği için progestan a devam dedi
Tansiyonum cok düşük 8 e 5 çıkiyo ondan başım da çok dönüyor doktor yemen lazm az besleniyorsun ondan böyle dedi 1 kiloya yakın vermişim ondan artik mide bulantısı için ilaç verdi hiç yiyemezsen iç iyi gelir dedi
Ama minisimiz iyi çok şükür maşallah BarekAllah gelişimi de iyi dedi ikili test için de 2 hafta sonra cagrdi cinsiyet için belli olabilir falan demedi ama gerçi bizde sormadık :nazar::halay:
Sancıları olanlar için de bana dedi ki kanama olduğu sürece korkutma kendini ağrın olunca yat dinlen sakın kendinı yorma çok yürüme dedi

IMG_20180106_120640.webp
IMG_20180106_120640.webp kızlarr bende tahmin istiyorum bebişime

Kızlar selamlar :KK200:
Bugün gittik doktora sancim çok diye korkuyordum kanama alanı kalmamış çok şükür ama sancm devam ettiği için progestan a devam dedi
Tansiyonum cok düşük 8 e 5 çıkiyo ondan başım da çok dönüyor doktor yemen lazm az besleniyorsun ondan böyle dedi 1 kiloya yakın vermişim ondan artik mide bulantısı için ilaç verdi hiç yiyemezsen iç iyi gelir dedi
Ama minisimiz iyi çok şükür maşallah BarekAllah gelişimi de iyi dedi ikili test için de 2 hafta sonra cagrdi cinsiyet için belli olabilir falan demedi ama gerçi bizde sormadık :nazar::halay:
Sancıları olanlar için de bana dedi ki kanama olduğu sürece korkutma kendini ağrın olunca yat dinlen sakın kendinı yorma çok yürüme dedi
Güzel seyler duymana cok sevindim canim agrin mi vsrdi senin? Bugun kac hafta lac gunluksunuz simdi? Benim cuma ya ikili tarama icin erken mi olucak ki 11+2 olucam gerci..sen iki hfta sonra ne kadar olucan

QUOTE="anasininkizi, post: 54204429, member: 737540"]Teşekkür ederim kuzum o zamannn ben durmayım gideyim paket alayım yahuu :KK72: erken diye ertelemeye çalışıyodum :KK71:
Bu Doğum paketin içinde gebelik takipimi demi oluyor ay galiba çok cahilim:olamaz:
Gebelik takibi, muayeneler, tarama testleri vs diğer tahliller... doğum ücreti bebeğin hastanedeki bakım, tedavi vs herşeyi içinde kıyafetine kdar :anneadayı:
Tabi paketler kendi içinde ayrılıyor suda doğum, odada doğum sezeryan vs... fiyatta değişiyor pakete göre

Ay annesi demek ki iyice yerleşmeye çalışıyor :KK48:
Tek kötü bişey olmasında ah kuzum benim yerleşsin dursun :KK48:
Yinede istersen içine sinmediyse başka doktora danış. İnşallah kesilir seninde ne kadar üzücü olduğunu bizzat yaşadım seni anlıyorum ama geçicek annesi:anne:
Canim azaldı işte lavaboya filan kalkınca biraz fazla ayakta durunca az az basliyor toparlamaya başladık şükür anası çok inatçı o ben den daha fazla inatçı olcak inşallah özelede gitcem 15 gün sonra gideyim iğne filan bitsin de öyle diyorum 3 günde bir iğne verdi ama iyiyiz ara ara belirtiler yok gibi ara ara başlıyor belirtiler normal zaten o da canım inşallah hepimiz alırız kucağımiza bebislerimizi

Back
X