- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #7.801
Artık bir doktora gitsem iyi olacak . Benim ilk hamilelikdede sabit bir doktorum ve hastanem olmamisti bundada olamiycak belliki . İstanbukda oturuyorum ama doğum için memlekete geliyorum özel hastanelerin gereksiz islem yaptiklarini düşünerek oralarda muayene olmuyorum devlet hastanesine gidiyorum doğumumuda memlekette devlet hastanesinde yapmistim . Dualarımı kabul eden rabbim sabaha karsi doğum yaptığım halde bayan doktor ve bayan ebeler nasip etti. Erkek doktor nöbetçiydi ama benim doğum zamanima bayan bir doktor geldi . Hamileliğimin ilk gününden doğuma kadar bayan ekiple çalisan hastane aradik yoktu yada biz bulamadik . Bende hep dua ettim şimdi yine dua zamanı galiba zira memlekette bayan ekipli hastane yok
Ben ilk cocukta hep dua ettim Allah ım iyi insanlarla karsılastır. En basıdnan beri aynı hastane aynı doktora gittim. Ama dogımun ne zaman nerede olacagı belli olmayacagı için hiç duamı eksik etmedim. Gece 2 de dogurdum cok sukür iyi insanlarla karşılaştm. Yine aynı dualarla devam. Kendımi şartlamıyorum ama ben kadın doktor ve kadın ekip istiyorum ben de