• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaklaşık 4 yıldır yüz üstü yatamıyorum uyku apnesi var bende dakikada 2 kere ölüm eşiğine yada kalp krizi felç kalma eşiğine kadar gelip geri uyanıyormuşum eşim sık sık uyandırırdı nefes al diye ..
sonra uyku laboratuvarına yatınca bu ciddiyet ortaya çıktı
4 yıldır ağızda maske hortumla küçük bir makineye bağlı uyuyorum ama ne uyku derin ve güzel dinç uyanıyorum sadece o maskeyle yüz üstü imkansız bu da şimdi işime yarıyor tabii
Gecmis olsun canim cok zormus :( nee rahatsizliklar var ilk defa duydum bunu peki duzelme ihtimali var mi?? Yoksa hepmi o maskeyle uyuyacaksin??

Kızlar merhaba, geçen perşembe bebeğin kalp atışını duymak için doktora gittim, maalesef kalp atışını duyamadikdoktor alttan da muayene etti ama duymadık. Pazartesi günü başka bir doktora da gorunmeni istiyorum, ama yinede seni sevindirmek istemiyorum dedi. Hastaneden hıçkıra hıçkıra ağlayarak nasıl çıktım bilmiyorum. Doktor da sakinleştirmeye çalıştı, eşimde ama daha yeni toparladım. Tabi hepsi allahtan, bize düşen simdi dua ve sabır. İlk gebeligimdi, ondan biraz fazla etkiledi. Rabbim hayırlısı nı nasip eylesin. İnşallah sizler saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız. Pazartesi son durumu yazarım yine. Dualarinizi eksik etmeyin bizden, %1 de olsa umudumu kaybetmedim,ama olumsuz sonuç da olsa artik kabulenmekten başka yapacak bir seyim yok.

Canım ben de dün gittim ultrasan göre geriden cımtı 6+4 cıktı ama 7+O

Kalp atışı duyulmadı iki hafta sınra gel dedi

Ben de uzuldum tabıkı duysam rahatlıycaktm ama hersey Allah tan hersey nasip

İlk cocuk ikinci cock farketmıyo hepsi cok kıymetli

İnsallah hayırlısıyla duyarız

Ben yaklaşık 4 yıldır yüz üstü yatamıyorum uyku apnesi var bende dakikada 2 kere ölüm eşiğine yada kalp krizi felç kalma eşiğine kadar gelip geri uyanıyormuşum eşim sık sık uyandırırdı nefes al diye ..
sonra uyku laboratuvarına yatınca bu ciddiyet ortaya çıktı
4 yıldır ağızda maske hortumla küçük bir makineye bağlı uyuyorum ama ne uyku derin ve güzel dinç uyanıyorum sadece o maskeyle yüz üstü imkansız bu da şimdi işime yarıyor tabii

İnşallah tez zamanda geçer canım bu sorun

Canım özel keşan hastanesinde Zuhal Hanımı çağırdılar akşamda devlet hastanesine gittim... yarında devlette Kerim Tamere gidicem
Ekstra 120 tl ve masraflar tahliller igneler sigortan karsilamiyor cidden soyguncular. Benimde dun kanamam basladi ama yattim uzandim gecti tekrar tabi ben kizimdan tecrübeliyim korkunun paniginjn buyuklugunu anlayabiliyorum.

Bu sorun ben kilo verirsem çene damak yapısı düzeltilirse burun yapısı düzeltilirse walla dr o kadar çok şey saydı ki ne yamıkmuşum dedim
Kısaca kullanmaya devam edeceksin dedi
Gece yolculuğunda bile kullanıuorum otobüslerde

Oyyyy ikincibebişim ama içerde bir kamera olsada hep izlesem diyorummm. İlk bebğimde hıçkırırdı karnımda nasılda hoşuma giderdi bi hissetmeye başlasam varlığını inşallah :anne: tabi bulantı dışında:dua:

Kizlar sizinde bacak ve lacaniza kramp giriyormu benim aksam basladi neden oluyor anlamiyorum dr a haber vereyimmi gecer mi

Merhaba anneler tekrar bugun acile gittim kahverengi akinti icin proluton igne yapildi ama akintim var suan hala dusuk riski dediler bide rahimde az da olsa kanama varmis hicbisey yoktu bugune kadar benim gibi kahverengi akinti yasayan varmi moral verin :(((((

Teşekkür ederim bitanem ben de iyiyim hamd olsun inşallah geçecek kuzum bunlar bnmde bol halsiz bitkin geçiyor mide bulantim yok şükür
Ahh inşallah biran önce bu zor günler geçsede hamileliğin keyifli günlerini yaşasak. Ben bulantı ve istifradan 1.5kilo vermişim. Zor bi gebelik geçiriyorum. Düşük tehlikem var geçen hafta kanamam olmuştu. Zateb kan pıhtılaşmam var hergün iğne vurmak zorluyo beni. Biran önce bulantılar geçse daha iyi olcam. İnşallah hiçbizaman olmaz bulantın inan ki çok zor. Geçen hafta ohh ben rahatım hiç bulantım olmuyo diyodum. Bu hafta işler değişti bende

Merhaba anneler tekrar bugun acile gittim kahverengi akinti icin proluton igne yapildi ama akintim var suan hala dusuk riski dediler bide rahimde az da olsa kanama varmis hicbisey yoktu bugune kadar benim gibi kahverengi akinti yasayan varmi moral verin :KK43:((((
Benim 5haftamda oldu 3gün sürdü canım ama geçti çok şükür. İnşallah seninde geçiçektir. Dinlen yat kalkma yerinden beni o şekilde geçti

Back
X