- 30 Kasım 2017
- 21
- 21
- 18
- 34
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #7.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı şeylerBuda benim

Canım ya sebep söylemediler yarın gidecem doktora bakalım inşallah detaylı bir şekilde bizi bilgilendirirGeçmiş olsun. Sebebi neymiş söyledilermi? Bende bilmiyorlardı, öyle öyle de kızımı doğurdum, bunda kahverengi oluyor ara ara. Yerleşme diyorlar
Canım özel keşan hastanesinde Zuhal Hanımı çağırdılar akşamda devlet hastanesine gittim... yarında devlette Kerim Tamere gidicemGecmis olsun dr kime gittin merak ettim?
evet çok yeniymiş teşekkür ederim siz büyüklerimizi takip edeceğiz artıkHayırlı olsunnn çokyeni galiba![]()
Estağfurullah bi takvim yap kendine de görelim bebiş ne kadarlıkevet çok yeniymiş teşekkür ederim siz büyüklerimizi takip edeceğiz artık![]()
Yok canim bende henüz gitmedim biraz büyüsün gidince kalp atişini duyuyim insallah. Bende 10 gün sonra giderim 8.haftada
cuma bir görüneyim.. kaç haftalık onu bile bilmiyorum 
Gecmis olsun canim cok zormusBen yaklaşık 4 yıldır yüz üstü yatamıyorum uyku apnesi var bende dakikada 2 kere ölüm eşiğine yada kalp krizi felç kalma eşiğine kadar gelip geri uyanıyormuşum eşim sık sık uyandırırdı nefes al diye ..
sonra uyku laboratuvarına yatınca bu ciddiyet ortaya çıktı
4 yıldır ağızda maske hortumla küçük bir makineye bağlı uyuyorum ama ne uyku derin ve güzel dinç uyanıyorum sadece o maskeyle yüz üstü imkansız bu da şimdi işime yarıyor tabii
Kızlar merhaba, geçen perşembe bebeğin kalp atışını duymak için doktora gittim, maalesef kalp atışını duyamadikdoktor alttan da muayene etti ama duymadık. Pazartesi günü başka bir doktora da gorunmeni istiyorum, ama yinede seni sevindirmek istemiyorum dedi. Hastaneden hıçkıra hıçkıra ağlayarak nasıl çıktım bilmiyorum. Doktor da sakinleştirmeye çalıştı, eşimde ama daha yeni toparladım. Tabi hepsi allahtan, bize düşen simdi dua ve sabır. İlk gebeligimdi, ondan biraz fazla etkiledi. Rabbim hayırlısı nı nasip eylesin. İnşallah sizler saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız. Pazartesi son durumu yazarım yine. Dualarinizi eksik etmeyin bizden, %1 de olsa umudumu kaybetmedim,ama olumsuz sonuç da olsa artik kabulenmekten başka yapacak bir seyim yok.
Yapmıştım sanki ama yapamamışımEstağfurullah bi takvim yap kendine de görelim bebiş ne kadarlık
şimdi oldu sanırımBen yaklaşık 4 yıldır yüz üstü yatamıyorum uyku apnesi var bende dakikada 2 kere ölüm eşiğine yada kalp krizi felç kalma eşiğine kadar gelip geri uyanıyormuşum eşim sık sık uyandırırdı nefes al diye ..
sonra uyku laboratuvarına yatınca bu ciddiyet ortaya çıktı
4 yıldır ağızda maske hortumla küçük bir makineye bağlı uyuyorum ama ne uyku derin ve güzel dinç uyanıyorum sadece o maskeyle yüz üstü imkansız bu da şimdi işime yarıyor tabii
Ekstra 120 tl ve masraflar tahliller igneler sigortan karsilamiyor cidden soyguncular. Benimde dun kanamam basladi ama yattim uzandim gecti tekrar tabi ben kizimdan tecrübeliyim korkunun paniginjn buyuklugunu anlayabiliyorum.Canım özel keşan hastanesinde Zuhal Hanımı çağırdılar akşamda devlet hastanesine gittim... yarında devlette Kerim Tamere gidicem
Takvimine göre on gün var aramızda görünür inşallahHadi hayırlısı inşallah ben bekleyemeyeceğim sanırımcuma bir görüneyim.. kaç haftalık onu bile bilmiyorum
![]()
tabi bulantı dışında
Ahh inşallah biran önce bu zor günler geçsede hamileliğin keyifli günlerini yaşasak. Ben bulantı ve istifradan 1.5kilo vermişim. Zor bi gebelik geçiriyorum. Düşük tehlikem var geçen hafta kanamam olmuştu. Zateb kan pıhtılaşmam var hergün iğne vurmak zorluyo beni. Biran önce bulantılar geçse daha iyi olcam. İnşallah hiçbizaman olmaz bulantın inan ki çok zor. Geçen hafta ohh ben rahatım hiç bulantım olmuyo diyodum. Bu hafta işler değişti bendeTeşekkür ederim bitanem ben de iyiyim hamd olsun inşallah geçecek kuzum bunlar bnmde bol halsiz bitkin geçiyor mide bulantim yok şükür
Çok normal canım merak etmeKizlar sizinde bacak ve lacaniza kramp giriyormu benim aksam basladi neden oluyor anlamiyorum dr a haber vereyimmi gecer mi
Benim 5haftamda oldu 3gün sürdü canım ama geçti çok şükür. İnşallah seninde geçiçektir. Dinlen yat kalkma yerinden beni o şekilde geçtiMerhaba anneler tekrar bugun acile gittim kahverengi akinti icin proluton igne yapildi ama akintim var suan hala dusuk riski dediler bide rahimde az da olsa kanama varmis hicbisey yoktu bugune kadar benim gibi kahverengi akinti yasayan varmi moral verin((((