2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu 4. hamileliğim hepsi farklıydı. Birinde doğurana kadar çarşı pazar gezip iş yaptım, diğerinde kolumu kaldıramadım. Her çocuk başka huyla geliyor tatlım bunlar da belirtileri işte.Sağlıklı sıhhatli gelsinler de biz öyle de böyle de çekiyoruz. Anayız biz ana:anne:
Ay maşllah bende bu kadar doğurabilisem keşke idol olarak gördüm şimdi kendime sizi:)

Ya defalarca uçağa bindim ama hamile olarak ilk defa
Gazelim doğru söyledi canım hiçbirşey olmayacak heyecan boşuna. Birşey itiraf edeyimmi, ben elimden geldiğince diğer gebelik topiklerine girmiyorum. En son mart annelerine girdim o da meraktan acaba bizim şehirde nerde doğum yapan var diye. Kızlardan biri yazmış suyum geldi sancım başladı doğuma gidiyorum falan. Onun ayı için normal ama benim o gün sancım geldi )))) en son o oldu )))

Kızlar ben bebek arabası almakdan vazgeçtim çünkü kendin araç kullanıyorum zaten heryere arabayla gidiyorum e burda öyle alışveriş merkezi falan da Yok götürüp geztireyim park deseniz tam parka çıkma zamanı kışa geliyor bir dahaki sene Nisa’n mayıs gibi gezmelere hava almaya başlayınca da traventel sistemi neyapacam zaten ozaman gerek olursa küçük rahat incelerden alırım diyorum nediyorsunz ben mi yanlış düşünüyorum kafam karıştı Bugun yine arabalara baktım uzaylı araçı gibi çok büyük gösterişliler yani bebeğin rahatlığında ziyade sanki gösteriş yapar gibi yanlış anlamayın kuzenlerimde kullanıyor benim ama ben öyle çok gösterişli şeylerden hoşlanmıyorum bir akıl verin göbeştaş arkadaşınıza:))

Kızlar ben bebek arabası almakdan vazgeçtim çünkü kendin araç kullanıyorum zaten heryere arabayla gidiyorum e burda öyle alışveriş merkezi falan da Yok götürüp geztireyim park deseniz tam parka çıkma zamanı kışa geliyor bir dahaki sene Nisa’n mayıs gibi gezmelere hava almaya başlayınca da traventel sistemi neyapacam zaten ozaman gerek olursa küçük rahat incelerden alırım diyorum nediyorsunz ben mi yanlış düşünüyorum kafam karıştı Bugun yine arabalara baktım uzaylı araçı gibi çok büyük gösterişliler yani bebeğin rahatlığında ziyade sanki gösteriş yapar gibi yanlış anlamayın kuzenlerimde kullanıyor benim ama ben öyle çok gösterişli şeylerden hoşlanmıyorum bir akıl verin göbeştaş arkadaşınıza:))
Canım sana o zaman puset yetiyor ki eğer kullanmayacaksan ne gereği var. Aynen nisan-mayısta hafif araba alınır kullanımı da kolay olur. Uzaylı arabamı arkadaşıma verdim ben iki ay bile kullanmadım. Boşa masraf

Canım sana o zaman puset yetiyor ki eğer kullanmayacaksan ne gereği var. Aynen nisan-mayısta hafif araba alınır kullanımı da kolay olur. Uzaylı arabamı arkadaşıma verdim ben iki ay bile kullanmadım. Boşa masraf
Beklidiğim destek geldi işte aslında beni bu konu şunyuzden düşdüm geçen biriyle tanıştım eşi Türk kendi Gürcü bizim şirkette çalışıyor eşi 9 aylık hamile Türkçede çok iyi biliyor bana dktr için falan bayağı yardımcı oldu hatta Doğuma girerim korkma seninle dedi durumları hiç iyi değildi onunda bebeği olacak doğru dürüst hiç birşeyi Yok Türkiye’den görümcesinin getirmesin bekliyor dedim böyle kullanmıycağım birşeye para harcıycağıma o bebeğin ihtiyaçlarını alayım oyuzden aklıma geldi yoksa çok hevesim vardı oğlumda kullanmadım bende ama İnan okadınceğızı görünce hiç hevesin kalmadı

Beklidiğim destek geldi işte aslında beni bu konu şunyuzden düşdüm geçen biriyle tanıştım eşi Türk kendi Gürcü bizim şirkette çalışıyor eşi 9 aylık hamile Türkçede çok iyi biliyor bana dktr için falan bayağı yardımcı oldu hatta Doğuma girerim korkma seninle dedi durumları hiç iyi değildi onunda bebeği olacak doğru dürüst hiç birşeyi Yok Türkiye’den görümcesinin getirmesin bekliyor dedim böyle kullanmıycağım birşeye para harcıycağıma o bebeğin ihtiyaçlarını alayım oyuzden aklıma geldi yoksa çok hevesim vardı oğlumda kullanmadım bende ama İnan okadınceğızı görünce hiç hevesin kalmadı
Allah gönlüne göre versin canım. Ne güzel düşünmüşsün. Allah yardımcısı olsun

Ben de ayni dusunuyorum canim yalniz degilsin. Arabam var zaten gezdirmek icin de önümüz kışa geliyor. Bahar gibi alayim diyorum. Ama 29 ekimde tatile gidersem orda lazim olacak. Onu da o zaman dusunurum. Dogum oncesi almayacam ama

Benım ilk kızımda agustos sonu dogdu ben de marttan sonra alırım dıyodum ama ekım de kasımda felan lazım oldu.
Bizim arabamız olmadıgı için bazen avm ye gittik bazen annemlere markete vs sürekli kucakta olmadı
Baston puset aldım cok işimi gördü
Ama araba varsa benımki kadr ihtiyac olmaz sanırım gazelim_24 gazelim_24

Of valla böle olunca geriliyorum birde yarın uçağa binicem ya bu ağrıdan sonra korkuyorum ya

Canım ben 13. Haftada salı gününden itibaren 4gün sehırdısındaydım

3üne uçakla gittim biri bursaydı araçla

Kimisinde ucak rotar yaptı kimisinde son anda yetiştim stresi ayrı:)
Benım o ara mide bulantılarım coktu hva değişimi ve yediğim seyler midemi çok zorladı

Yorgunluk dısında bir skntı olmaz Allah ın iznyle dert etme kendine

Ay maşllah bende bu kadar doğurabilisem keşke idol olarak gördüm şimdi kendime sizi:)
Rabbim nasip ederse senin de olur bebeğim:anneadayı: Biz 4 kardeşiz ,eşim 7 kardeş. Ben 1 kız 1 erkekten sonra pek istemedim ama eşim çok istiyordu,Rabbim de onun gönlüne göre verdi. İyi oldu mu dersen hamile kalmadan önce cesaret edemiyordum ama hamile kalınca da ne gelirse Allah’tan dedim. Şimdi iyi ki de olmuş diyorum:KK200:

gazelim_24 gazelim_24 ben de uzay mekiğini andıran süper arabalardan almayacagim :)) Her yere kendi aracimla gideceğim için gerek olmadığını düşünüyorum. Hafif beboşun rahat edebileceği baston tipi almak daha cazip geliyor bana. Bu benim şahsi fikrim :)

kızlar ben uçlu test yaptirmadim. 4 lu test yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat araştırması yapan varmı?İstanbul anadolu yakası için. Özelliklede ataşehir olursa iyi olur.

Bu 4. hamileliğim hepsi farklıydı. Birinde doğurana kadar çarşı pazar gezip iş yaptım, diğerinde kolumu kaldıramadım. Her çocuk başka huyla geliyor tatlım bunlar da belirtileri işte.Sağlıklı sıhhatli gelsinler de biz öyle de böyle de çekiyoruz. Anayız biz ana:anne:
Sağlıka gelsinler ben sancıya razıyım

Back
X