• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese kandiliniz mübarek olsun Allahım dertlilere deva , hastalara şifa , evsizlere ev, aşsızlara aş versin inşallah dualarınız kabul olsun :)
Dün ultrasonda plasentadaki kanama alanı tam bebişimin suratının önündeydi ve kafası kadar vardı bütün akşam onu düşünüp üzüldüğüm için gece de rüyamda hep onu gördüm üzüldüm. Hayırlısı bakalım kurtuluruz inşallah en kısa sürede tüm olumsuzluklardan :dua:

Gunaydin guzel anneler. Bizde herkes hasta. Oglum orta kulak iltihabi olmus yine. Sabaha kadar uyumadi. Esim de hasta oluyormus ve oglumdan beter cocukluk yapiyor. Ben sabaha kadar uyumadim haliyle.
Herkesin regaib kandili mubarek olsun. Rabbim bugunun yuzu suyu hurmetine tum dertlilere deva hastalara sifa versin. Hepimizin evlatlarini korusun evimizden yuvamizdan huzuru mutlulugu bollugu bereketi eksik etmesin...
Günaydın canım , çok geçmiş olsun , duaların kabul olsun inşallah :)
Eşimin hasta olması herhalde benim en son isteyeceğim şey kocaman adam gidiyor yerine tam bir çocuk geliyor:deli: onun yerine ben hasta olayım yatayım en azından hakkıyla diyorum bazen :rolleyes:

Günaydın güzelliklerrr

teşekkür ederim hepinize
dün bol ağlamalı duygusal geçirdim bu hormonlar :sopa: tabii grip olduğum için yemekten sonra yatış yaptım ama

sabah sağlık ocağına gittim
oradaki hemşire ben 16 da kalp atışını net aldıktan sonra yapıyorum dedi inatla
istemedim
burada okuduklarımdan dolayı 20 yi beklicem

sabah kan verdim 1 saat oyalandım ya doktoru bekle paşamın keyfi gelince başlıyor zaten
uyuz oldum
bi de hemşirenin eli ağırmış nasıl kolum acıdı kan alırkjen resmen sızlıyor şuanda bile

decavit bitmişti yazdıracaktım bedavaymış zaten nesrinay demişti
allahtan beklemişim geçen parayla almıştım

kızçeme aliexpressten aldığım tokaları bantlarının bi kısmı geldi
Eki Görüntüle 2126991
çok güzeller bende biraz büyüsün neler alıcam özelliklede toka güle güle kullanın .bende gittim sağlık ocağına kan vermeden geldım sınır ettıler aşı için 20 de gel dedıler kalp atışını duyamayız diye dinlemediler

Günaydın güzelliklerrr

teşekkür ederim hepinize
dün bol ağlamalı duygusal geçirdim bu hormonlar :sopa: tabii grip olduğum için yemekten sonra yatış yaptım ama

sabah sağlık ocağına gittim
oradaki hemşire ben 16 da kalp atışını net aldıktan sonra yapıyorum dedi inatla
istemedim
burada okuduklarımdan dolayı 20 yi beklicem

sabah kan verdim 1 saat oyalandım ya doktoru bekle paşamın keyfi gelince başlıyor zaten
uyuz oldum
bi de hemşirenin eli ağırmış nasıl kolum acıdı kan alırkjen resmen sızlıyor şuanda bile

decavit bitmişti yazdıracaktım bedavaymış zaten nesrinay demişti
allahtan beklemişim geçen parayla almıştım

kızçeme aliexpressten aldığım tokaları bantlarının bi kısmı geldi
Eki Görüntüle 2126991
çok güzeller bende ayakkabılar aldım rekli rekli daha gelmedi :halay:

çok güzeller bende biraz büyüsün neler alıcam özelliklede toka güle güle kullanın .bende gittim sağlık ocağına kan vermeden geldım sınır ettıler aşı için 20 de gel dedıler kalp atışını duyamayız diye dinlemediler

aaa benimki baktı dinledi
bi de yüzü düşüktü baştan gerildim
sonradan bak ne güzel atıyor dedi

daha güzelleri senin olsun inşallah

çok güzeller bende ayakkabılar aldım rekli rekli daha gelmedi

:halay:

bende ayakkabıları bekliyorum yaaa
artık gelsinde hamile olduğumla ilgili resim paylaşcam instagramda falan :KK53::KK53:

Gunaydin guzel anneler. Bizde herkes hasta. Oglum orta kulak iltihabi olmus yine. Sabaha kadar uyumadi. Esim de hasta oluyormus ve oglumdan beter cocukluk yapiyor. Ben sabaha kadar uyumadim haliyle.
Herkesin regaib kandili mubarek olsun. Rabbim bugunun yuzu suyu hurmetine tum dertlilere deva hastalara sifa versin. Hepimizin evlatlarini korusun evimizden yuvamizdan huzuru mutlulugu bollugu bereketi eksik etmesin...
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin sana da guc kuvvet bol sabır :)

Eşimin doğum günü o yüzden giremedim hiç oğluşumu gördüm eller ayaklar ağzındaydı bi ara parmağını emdi yiyesim geldiii. Sağlığı yerindeydi herşey süper çok şükür bu arada 350 gram olmuşuz teyzesi :nazar::KK200:
:nazar::nazar::nazar: masallah ona benimkidee 268 gramdi bi hafta var senin bebisle aralarinda

56 idim 58 olmusum. Psikolojik olarak üzülüyorum acaba bebek beslenmedi diyorum. Dr um 20. Haftadan somra başlıcaksın kilo almaya dedi. Ben dün pek hareketliydi bugün pek hissetmedim paranoid oldum çıktım :)

ben de 2.5 kilodayım bebiş 300 grama yaklaştı olması gerektiği gibi. bence kafana takma mankenler hiç kilo almadan doğuruyor çocuklar gayet sağlıklı :)

Ben cok gazliydim oglumda :) oglumda asiri gazliydi :) ama tamamen tesadüf bence yani insallah oyledir çünkü bu bebiste de gazliyim :)
Ayyy insallah bebislere bi etkisi yoktur bende gazliyim yine oglumda doguma kadar cektim nefes alamiyordum kimyon iyi geliyor biliyorsundur tecrubeli anne olarak

Canim boyle bi fena oluyorum daraliyorum bayilicam saniyorum sanki panik atak gibi bisey..belki tansiyon belki baska birsey bilmiyrm.
Canim kan sekerin dusuyor olabilir veya ortamdaki oksijen orani azalıyor olabilir hemen bir pencere ac derin nefes al agzina sekerli birsey at toparlarsin

Ben dün arkadasıma gittim. Açken tartıldım 58 somra yedik hamur işi çay vs tartıldım 59.200. 1 saatte almişim yani :) ama ciddiye almadım çünkü açken kaç kilo çıktıgın önemli sabah uyandıgında bak birde

ikisini de sabah uyandıktan hatta wcye gittikten sonra tartıldım:)

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk iyileşirler , çocuğun hasta olması kendinds beter, üstüne koca da eklenmiş :( zor canım

Back
X