- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.501
Gunaydin herkese kizlar regaip kandiliniz kutlu ve mubarek olsun. Dualarinjzda yer almak dilegiyle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım , çok geçmiş olsun , duaların kabul olsun inşallah :)
Eşimin hasta olması herhalde benim en son isteyeceğim şey kocaman adam gidiyor yerine tam bir çocuk geliyoronun yerine ben hasta olayım yatayım en azından hakkıyla diyorum bazen
![]()
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin sana da guc kuvvet bol sabır :)
Cok sagolun kizlar. Cocuk hakkaten zor hele ates en korktugum sey. Ates 38 olana kadar mudahele etmiyorum. O yuzden surekli takip ediyorum. 38 i gecince ilac veriyorum. Bu sabah da doktora gittik. Antibiyotik basladi doktor. 4 yasindan beri kulak sıkıntımız var. Senede 2 kere en az tekrarliyor. Tüp de takilmisti bir ara. Tam buyuduk artik olmaz dedim bu sene de oldu.Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk iyileşirler , çocuğun hasta olması kendinds beter, üstüne koca da eklenmişzor canım
Evrt canım aynen doktorumun söylediği ilk tarihe dayanabilirsek 8 haftam varcanım senın erken dogum ıhtımalını dusunursek (insallah zamanında gelırler)
yarısından cogu bıttı
bundan sonrasında Allah ın ıznzyle guzelce gecsın bıtsın ınsallah
kızcelerını kucagına al
bıraz daha sabır
kolay degıl ama ne kolaykı bu hayatta ( arabeske bağladım burada:) )
Bende uzuldum demistim 2. De erkek diye kizlar hakladii beniEvrt canım aynen doktorumun söylediği ilk tarihe dayanabilirsek 8 haftam var
Ondan sonra geçen hergün karımız olacak
Ama teyzesi benim kızçeler oldu paşa
Çok sevindiğim bir durum olmadı ama sağlıkla gelsinler inşallah 11 yıl bekle cinsiyet ayır
Tü bana :)
Evet evet farkettim alttan alttan izledim hiççç o topa girmedimBende uzuldum demistim 2. De erkek diye kizlar hakladii benidogunca zorlugu olur bbebisim bosver kapi gibi yakisikli yakisikli ogullarimiz olacak bizimde
Kuzum sen yatmıyorsun amaa. İyi olur olmaz birşeyler yapmaya kalkıyorsun hemen. Bu sefer faiziyle geri dönüyorKizlar fitigimda var ama belim felaket agriyor bacaklarimin uzerine basamiyorum saga sola donemiyorum sanki yerindrn oynamis gibi
ahaha ne güzel şeyler var valla geçen sepete ekledim bandanalar bi baktım 60 dolarlık eklemişim sildim sonra ama daha silemiyorum çok güzelleraaa benimki baktı dinledi
bi de yüzü düşüktü baştan gerildim
sonradan bak ne güzel atıyor dedi
daha güzelleri senin olsun inşallah
bende ayakkabıları bekliyorum yaaa
artık gelsinde hamile olduğumla ilgili resim paylaşcam instagramda falan![]()
hayırlı haberlerle gel inşallah canımHasteneyw tahlil sonucunu almaha gidiyorum
Evrt canım aynen doktorumun söylediği ilk tarihe dayanabilirsek 8 haftam var
Ondan sonra geçen hergün karımız olacak
Ama teyzesi benim kızçeler oldu paşa
Çok sevindiğim bir durum olmadı ama sağlıkla gelsinler inşallah 11 yıl bekle cinsiyet ayır
Tü bana :)
Aynen oyle 2 saat ancak yatabiliyorum gunduzleriKuzum sen yatmıyorsun amaa. İyi olur olmaz birşeyler yapmaya kalkıyorsun hemen. Bu sefer faiziyle geri dönüyor![]()
Bende ordan bebek bakım çantası almayı düşünüyorum instagramda hep görüyorum ordan alıp paylaşıyolar ama emin olamadım çok daha büyükmü olmalı alt açma vs olmalımı aklım harışıkBen de Ali express de bebek bakim cantasi gordum. Ama ordan hic alisveris yapmadigim icin geri durdum. Bi de sizlere de sorayim dedim. Illa booool gozlu termos ozellikli kocamam canta mi lazim yoksa evde ki bir sirt cantasi bile idare eder mi. Oglum da port bebe seti icinde beraber gelen cantayi kullanmistim. Bu sefer sirt cantasi tarzinda alayim dedim ama karar veremedim
6 gün sonra indirim varmışya bende bekliyorum sepette duruyolar şuanE Egepam önce geçmiş olsun
bi an önce iyileşirler umarumm
ben alacaktım arkadaşlarım hiç para verme normal büyükçe bi sırt çantası iş görür dedi almadım öyle olunca
C ceycey4444 ben ekliyorum sepete
sonra arada girip bakıyorum gözüme hoş görünmeyeni siliyorum
ayda da 100 tl maksimum alışveriş kotası koydum kendime
verceğim zaman içlerinden en beğendiklerimi seçip aldım 2 seferdir
Yok canim bilmiyorum oyle mi oluyor ama bn değiştiğini hissederek acaba ondan mi dedim.yanlis bilgi vermie olmayayımKasık ağrısında bebek pozisyon mu değiştirirmiş? Benimde bazen kasık ağrım olur hafif