• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın şeker seninde kandilin mübarek olsun tez zamanda sen ve burda sorun yaşayan herkes iyleşip bebişlerin hamileliğin tadını çıkarın inşallah :KK200:
Amin canim benim amin Rabbim her isteyene hayirli saglikli evlat versin bizde hayirla kucagimiza alalim insallah

Kızlar bu arada ben bebeklerimi karnımı yani ovalayarak severdim geçen gün bi arkadaşın annesi geldi emekli ebe
Ben ovaladım karnımı aman ha sakın dedi noldu dedim
Biz doğumu başlamamış gecikmiş anneleri doğuma yatırdığımızda bol bol ovalatırız ki doğum başlasın dedi şaşırdım ama daha nete de bilginin doğruluğu için bakmadım
Bakarım belki birazdan aklınızda olsun şimdilik
Aman canim dikkat et o zaman bence onlar biraz güclü ovaliyordur sen sadece sevme a,acli yapiyorsun herhalde

Sizi cok bunalttim bugün farkındayım... Smdi bı arkadaşla görüştüm 24. Haftada ayrintili ultrason yapıyorlar dedi bunu yaptırma onu yaptırirsin dedi... Kactane detaylı ultrason var ya... Offfff

canım bende plesanta rahmı kapadıgı ıcın 17. haftada erken detaylı önerıldı
perinatalog baktı
21. haftada tekrar cagırdı plesanta yerını tam söyleyecegım dedı
17. haftada fetal anomoli taraması yazıyodu 21 dekı aynısı bence
cunku 17 de yapılanda da ellerıne kollarına baktı organlarına vs
ama asıl 21. haftada yapılcak benımkı anladgmkadaryla

enn hamış duranımız sensın bence canım
masallah cok cok yakısmıs hamılelık
Bana otobüste filan önceden de yer verirlerdi siz hamilesiniz diye :KK49:
Bi okulda haftasonu sınav görevim vardı beni koridorda görevlendirdiler göbüş eski göbüş
Sınav başlar başlamaz beni yolladılar siz yorulmayın hocam diye :))
Ee üstüne bebişler gelince hal bu hal :):nazar:

Ay kızlar karnım birden kaşındı açıp bakayım dedim ben şok :KK57: İki kasığımın arasından boydan boya Pul pul soyulmuş. Bi garip olmuş. Her duştan sonra bebek yağı sürüyordum ama yeterli gelmemiş demek ki. Daha hiç büyümedi diye günlük sürmüyordum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz?

benım de pul pul
dus sonrası suruyorum bebe yagı
ama resmen 1 haftada büyüdü benım göbek

ahh sağolun kızlar ama
birde buzdağının görünmeyen kısmı var
bugün 89,3 çıktık tartıda aç karnına
daha 17 haftadayız

Canim normalde detayli ultrason takvim olarak 20 22 arasi yaziyor doktorumun bana verdigi kagitta ama gel gor ki benim bi onceki doktorum oglumda 27. Haftada yapti ve ben nasil guveniyorsam neden diye sormadim Allahim salakligima yanim :) bence o da bi politikaydi sezeryan yapmak icin çünkü o gunden sonra kafasi buyuk normal. Olmayabilir demeler basladi
bana verdiği kâğıtta 18. 22 yazıyor napayım bilemedm yaptırmalı mıyım sence

@Egepam valla zor oluyor kotaya uymak ama
bir sürü alacağım olduğu için oradan gelecek ürünlerde garanti olmadığı için mecbur uyuyorum
hep ya kalitesiz gelirse boşa gidecek param diye kendimi teskin ediyorum
sepete atma işine bayılıyorum zaten para pul istemiyorlar :halay::halay:

S Syba bence stres yapma doktorun senin gününü bilerek sana gün veriyor
bana verdiği tarih arasına göre 19+5-23 hafta arasına denk geliyor
ki benim gelişimi normalde 2 gün geriden geliyordu bu kontrolde gününü yakaladı
Doktorum 18. 22 arasi dedi ama bu doktor da 20. Haftadan itibaren bakıyor dedi bir iki gun sorun olmaz die düşünüyorum ama anlamadigim bundan snra detaylı ultrason varmi yok mu

B

Tabiki taktik. Bana da 31 de kordon dolanmasi var normal olmayabilir dendi. Ben suanki doktoruma o zaman tavsiye uzerine gittim. Adam bana kordonu boynu tek tek gosterdi sen soyle dolanmis mi dedi. Ve ben 31 de doktor degistirdim. Normal dogum yaptim. Kordon hic dolanmamisti
Cok cok iyi yapmissin keske bende ayakta uyumasaymisim :(

Benim de son 2-3 günde bariz büyümeye başladı. Seninle aynı günlerdeyiz hemen hemen. Demek ki artık daha hızlı büyüyecek minişler :)

ben bu haftanın basına kadr ısyerıne soylememıstım
gızlıyordum, sanırım göbegımı de gızlemısım
bu pazartrsı ıtıbaryle söylemeye başladım suan psıkolojık mıdır nedır cıktı ortaya
hem de 1,5 kılo aldım bır hafta da dusun halımı:(

canım bende plesanta rahmı kapadıgı ıcın 17. haftada erken detaylı önerıldı
perinatalog baktı
21. haftada tekrar cagırdı plesanta yerını tam söyleyecegım dedı
17. haftada fetal anomoli taraması yazıyodu 21 dekı aynısı bence
cunku 17 de yapılanda da ellerıne kollarına baktı organlarına vs
ama asıl 21. haftada yapılcak benımkı anladgmkadaryla
Dr. Verdiği kâğıtta fetal anomali taraması ikinci düzey yazıyor 18.22 hafta arasi.

Back
X