• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrt canım aynen doktorumun söylediği ilk tarihe dayanabilirsek 8 haftam var
Ondan sonra geçen hergün karımız olacak
Ama teyzesi benim kızçeler oldu paşa
Çok sevindiğim bir durum olmadı ama sağlıkla gelsinler inşallah 11 yıl bekle cinsiyet ayır
Tü bana :)
cinsiyet ayırmak değil seninki canım söylenen değişince insan böle hisseder çok normal ben seni çok iyi anlayabiliyorum sağlıkla gelsinler inşallah

Ayrıntılı kontrolümüz bugün yapıldı çok şükür bir sıkıntı yok,440 gr 25 cm olmuş miniğim,sırada şeker yüklememiz var bakalım.
Bizim de 20 nisan da şeker yüklememiz var onu da atalattık mı artık doğuma kadar rahatız inşallah

ben o uykusuzlukla inşaallah cinnet geçirmezsem :KK70:
uykusuzluğa asla dayanamam normalde, anne olunca nasıl olacak bilmiyorum :KK53:
Walla bende de uyku apnesi var
Maske ile uyuyorum normal zamanda araba kullanmam bile yasak
Çünkü hiç beklemediğim anda küt diye kafam düşüyor uyumaya başlıyorum
Kırmızı ışıkta bile uyuyanilirsin dedi dr
En korktuğum emzirirken uyuyaklmak ve zarar vermek :(
Eşim bana uyuyunca sinyali çalan kafaya takılan mekanizmalar varmış otobüs şmforleri filan kullanıykmış ondan alacakmış artık dalga mı gerçek mi bilmiyorum:)

wintersun wintersun bence bebisler acele etmicek gor bak sen onlarin rahati icin elinden geleni yapıyorsun mukafati da buyuk olacak inşallah sana demistim hatirlarsan ablaminda ikizdi ve erken doğum riski vardi serklaj yapılmamıştı ama sinirdaydi o da hep yatti 37+ larda sezeryanla aldilar bebeleri :)

wintersun wintersun bence bebisler acele etmicek gor bak sen onlarin rahati icin elinden geleni yapıyorsun mukafati da buyuk olacak inşallah sana demistim hatirlarsan ablaminda ikizdi ve erken doğum riski vardi serklaj yapılmamıştı ama sinirdaydi o da hep yatti 37+ larda sezeryanla aldilar bebeleri :)
Ahh canım keşke dayanabilsek o kadar küvezde kalacak olma ihtimalleri bile şimdiden korkutucu ve yıpratıcı

Walla bende de uyku apnesi var
Maske ile uyuyorum normal zamanda araba kullanmam bile yasak
Çünkü hiç beklemediğim anda küt diye kafam düşüyor uyumaya başlıyorum
Kırmızı ışıkta bile uyuyanilirsin dedi dr
En korktuğum emzirirken uyuyaklmak ve zarar vermek :KK43:
Eşim bana uyuyunca sinyali çalan kafaya takılan mekanizmalar varmış otobüs şmforleri filan kullanıykmış ondan alacakmış artık dalga mı gerçek mi bilmiyorum:)
:) :) bende cok uyuyakaldım emzirirken kafam düşerdi de uyanirdim :) ama bebegi hep sıkı sıkı tuttum hic bırakmadım :) yatarak emzirmeye alisirsaniz cok fena olur :) o zaman uyuyakaliyorsunuz bebis done done hop gummm ben de sadece bir kere oldu havada yakaladim 10 aylikti ama aklimi yitirebilirdim o anda oyle korktum ki oglum ağlamayordu ama ben nasil ağladım nasil vicdan azabi tabi şimdi o hallerim komik geliyor :) ama bi yandan da bu bebis testerede ki o tipleme gibi sanki içerden bana are you ready??? I want to play a game!!! Nihahahahaha diyormus gibi geliyor :) oglumda yaşadıklarımın tekrari olacak sanki :) hayirlisi bakalim

Ahh canım keşke dayanabilsek o kadar küvezde kalacak olma ihtimalleri bile şimdiden korkutucu ve yıpratıcı
Insallah dayanacaksiniz canim tembihle sen bi guzel onlari:) ben sizin rahatiniz icin yatip duruyorum sizde bi zahmet orda efendi olun de :) insallah kuveze girmeden kucagina aldigin gunleri görürüz :)

Senin ikinci olduğu içinmi göbüşün benimkinden küçükkkk :KK12: ya türkiyedeki hersey nekadar güzelll ben üstündekinden istiyorumm çok güzel. Maşallah kuzuma:KK68:
Tam tersi daha büyük olmasi lazim 2. Bebeklerde ama ben biraz enime giden bir tipim ondan böyle sanirim hani senin göbis

:) :) bende cok uyuyakaldım emzirirken kafam düşerdi de uyanirdim :) ama bebegi hep sıkı sıkı tuttum hic bırakmadım :) yatarak emzirmeye alisirsaniz cok fena olur :) o zaman uyuyakaliyorsunuz bebis done done hop gummm ben de sadece bir kere oldu havada yakaladim 10 aylikti ama aklimi yitirebilirdim o anda oyle korktum ki oglum ağlamayordu ama ben nasil ağladım nasil vicdan azabi tabi şimdi o hallerim komik geliyor :) ama bi yandan da bu bebis testerede ki o tipleme gibi sanki içerden bana are you ready??? I want to play a game!!! Nihahahahaha diyormus gibi geliyor :) oglumda yaşadıklarımın tekrari olacak sanki :) hayirlisi bakalim
Benim bir arkadaşım da uykusuzluktan gece çocuğu elinden yere düşürmüş çok üzülmüştü ama Allah o melekleri koruyor :)
Benim uykum çok ağırdır yani canıma tak ettiğinde kimse uyandıramaz her yerde uyurum çok korkuyorum bebeğimi yatakta ezerim ya da onu duymam uyanamam diye :KK17::KK57:

Benim bir arkadaşım da uykusuzluktan gece çocuğu elinden yere düşürmüş çok üzülmüştü ama Allah o melekleri koruyor :)
Benim uykum çok ağırdır yani canıma tak ettiğinde kimse uyandıramaz her yerde uyurum çok korkuyorum bebeğimi yatakta ezerim ya da onu duymam uyanamam diye :KK17::KK57:
Canim kendine guvenmiyorsan uyku konusunda asla yanina alip uyuma ve lutfen yatarak emzirme benim uykum cok hafiftir ama cocuk olunca agirlasti cunku surekli uyu uyan bebek icin devreler yandi

buda bizim göbüşümüz yakın yüklemiyor boyuttan dolayı :)

Eklentiler

• 20180322_164804.webp
    20180322_164804.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 99
Canim kendine guvenmiyorsan uyku konusunda asla yanina alip uyuma ve lutfen yatarak emzirme benim uykum cok hafiftir ama cocuk olunca agirlasti cunku surekli uyu uyan bebek icin devreler yandi
Yani canım sorumluluk olursa el mahkum nöbetlerde falan sabahlara kadar çalışıp ertesi gün mesai yapıyorduk ertesi gün tekrar nöbet falan.. ama söz konusu bebiş olunca ne olacak hiç bilmiyorum uykum ağırdır çok yorulduğumda hatta konuşa konuşa uyurum :deli: tavsiyeni dikkate alıcam canım , zaten yatarsam hemen uyurum ben yatarak bir şey bile izleyemiyorum :rolleyes:

Back
X