• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah ne yiyip ne iciyosun bana da soyle ilkbsipa emmedi beni talep eden olmadi sutde kendiliginden gitti bari bunu emzireyim diyorum taktik ver ms. Hollandalı
Su disinda yemek icmek sütü deli gibi arttirmiyor katkisi var ama en onemli sey bol bol su icmek ve saat tutmadan gak meme guk meme emzirmek. Bebekler 3-4. Ay civarinda meme reddi yapiyor emmek istemiyorlar genelde o donemde israrci ve degisik pozisyonlarda emzirmeyi denemeye devam etmek gerekiyor mama dusmani degilim ama birde mama ve biberon hayatiniza girince sonu buyuk oranda memeyi bırakmak oluyor. ( cok erken bunlari konusmak icin) Hepiniz anne adayisiniz emzieme sanati grubuna uye olup simdiden oradaki cok guzel bilgilerden faydalanmanizi tavsiye ederim.

Su disinda yemek icmek sütü deli gibi artyiiyor katkisi var ama en onemli sey su icmek ve saat tutmadan gak meme guk meme emzirmek. Bebekler 3-4. Ay civarinda meme reddi yapiyor emmek istemiyorlar genelde o donemde israrci ve degisik pozisyonlarda emzirmeyi denemeye devam etmek gerekiyor mama dusmani degilim ama birde mama ve biberon hayatiniza girince sonu buyuk oranda memeyi bırakmak oluyor. ( cok erken bunlari konusmak icin) Hepiniz anne adayisiniz emzieme sanati grubuna uye olup simdiden oradaki cok guzel bilgilerden faydalanmanizi tavsiye ederim.
Bak bu grup isini yeni duydum uye olurum. Oglum biberon yuzunden cidden beni birakti yoksa istiyordu emmeyi bi gogsum haric o kadar icimde ukte kaldi ki anlatamam bazen uzun uyurdu sagip vereyim sut yine olsun gogsumde dedim o arada sen enreden ogrendin biberonu tik kesti memeyi 7. Aya kadar sagarak verdim cok az miktarlarda olsa mamaydi anne sütüydu bu kadar olduk ancak. Beslenme derken mesela et agirlikli mi sebze agirlikli mi besleniyorsun bana cok sıkınti simdiden bu emzirme meselesi

merak etme canım 2. de olsa ben de daha hissedemiyorum bide diyolar ki kızların hareketleri daha narin oluyomuş oğlundaki gibi açık seçik tekme değil de belki daha belli belirsiz kıpırtı olur bunda çünkü herkes aynı şeyi sölüyo kızla erkeğin hareketi farklı diye
aynen cnm doğrudur annelik güdüleri koruycu ya insan hemen telaslanıyor cok içim rahatladı cok teşekkür ederim sana :KK68:

Bak bu grup isini yeni duydum uye olurum. Oglum biberon yuzunden cidden beni birakti yoksa istiyordu emmeyi bi gogsum haric o kadar icimde ukte kaldi ki anlatamam bazen uzun uyurdu sagip vereyim sut yine olsun gogsumde dedim o arada sen enreden ogrendin biberonu tik kesti memeyi 7. Aya kadar sagarak verdim cok az miktarlarda olsa mamaydi anne sütüydu bu kadar olduk ancak. Beslenme derken mesela et agirlikli mi sebze agirlikli mi besleniyorsun bana cok sıkınti simdiden bu emzirme meselesi
İnsallah bunda emzirebilirsin istedigin gibi. Cok faydasini gorursun katil oraya emzirmeyle alakali sorulari mama ve biberonu araya katmadan cevaplarsan kabul ederler hemen.
Ben dengeli besleniyorum yani balikta etde sebzede tuketiyorum bilhassa yesil sebzeleri cok tuketiyorum cigden. Sabahlari iki yumurta her halukarda yiyorum falan :) buradayiz o zaman geldiginde birbirimize her anlamda destek olacagiz ama asla sutum sutum olmayacak bebegim emmeyecek diye dusunme olumlu msj yolla sutun olacak :)

İnsallah bunda emzirebilirsin istedigin gibi. Cok faydasini gorursun katil oraya emzirmeyle alakali sorulari mama ve biberonu araya katmadan cevaplarsan kabul ederler hemen.
Ben dengeli besleniyorum yani balikta etde sebzede tuketiyorum bilhassa yesil sebzeleri cok tuketiyorum cigden. Sabahlari iki yumurta her halukarda yiyorum falan :) buradayiz o zaman geldiginde birbirimize her anlamda destek olacagiz ama asla sutum sutum olmayacak bebegim emmeyecek diye dusunme olumlu msj yolla sutun olacak :)
Insallah olacak dünyanin en dogal olayiydi ama ben hata ettim kizlarada simdiden ders olsun diye de yazma geregi duydum cunku bilmiyordum

Insallah olacak dünyanin en dogal olayiydi ama ben hata ettim kizlarada simdiden ders olsun diye de yazma geregi duydum cunku bilmiyordum
Hepimiz hata yapabiliyoruz hata degilde deneyimsizlik diyelim simdi daha bilinclisin sıkma canını aman ac kalir zayif olur derken insan herseyden medet umuyor iste

Bi gogsum haric yazmissin. Benim kizimda ilk hafta solu emiyor ama asla sagi agzina almiyordu saga yatirinca kafasini ittirip agliyordu. Bende tavsiye uzerine sol memeyi emzirir gibi bacaklarini koltuk altima dogru uzatip memeyi verdim aldi uc gun bu sekilde verdim ve sonunda normal pozisyona aldim emmeye basladi yani onu sol meme emiyormus gibi kandirmis oldum :) bunu ogrenmesem tek meme emecekti buyuk ihtimalle.

Mide bulantıları geçip tekrar başlayan oldu mu? Dünden beri çok kötüyüm yine halbuki geçmişti. Bulantılarla beraber başağrım da geri geldi. Ne nazlı kız çıktı bu:anne: Şimdiden rahat vermiyor bana:110:

Bebişlerinin resimlerini alanlar maşallah yavrularınıza. Hele o gülen bebeye bayıldım( nicki hatırlayamadım) hep böyle huzurlu mutlu olsunlar inşallah:KK200: İnşallah ben gidince benim kızımda yüzünü gösterir, en son gittiğimde poposunu dönmüştü, ne yaptıysak pozisyon değişmedi zilli:KK12:

Bir şey söyleyince ters bir cevap da verebiliyorlar. O yüzden en iyisi beboslarin iyi olduğunu bilip sessiz sessiz çıkmak. Hiiiç uğraşamam :))))
Ben özel hastanede renkli ultrasonu sordum radyolog bana boşver gerek yok zaten uygun pozisyon yakalayıp resmini çekmek zor hiç uğraşma dedi. Para kazanmak istemiyorlar sanırım ya da benim kismetsizligim orjinal tipleri çekmek :KK53:
Yok ben sormadim yalan degil drum.direk buraya yonlendirdi Rauf mus ismi dr un cok iyi dedi bende ozele sormadim acikcasi okadar parayi vermekte istemem ben onun saglikli olsuguna inaniyorum :)

Neden ben hep üst bölgeye bakıyorum acaba )))) benim oğlan sapık olmaz inşallah:deli:
Maşallah canım , tontiş göbüşlülerim benimm. ONTK ONTK çok tatlısın sen de, ama wintersuna yetişmişsin nerdeyse :halay: . Maşallah ikinize de Maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Kız 6 haftalıktan beridir zaten 6 aylık gibi gazlı dolaşıyodum bide üstüne hamilelik şişkinliği eklenince böyle oldum yakında geçerim wintersun u :))

Dualarınizi biliyorum kizlar. Once asistan bakıyor snra profosor bakiyormus. Yanımda biri var smdi cikti bagrsaklar fln birbirine cok yakinsmis karaciğerle ilgili bisyler demis kadina. Doğduktan snra ameliyat fln demis.. moralim bozuldu isteer isteemz. Rabbime emanet yavrum cok geç buldum ins bisey olmaz birswy cikmaz yavrumda
İnşallah sorunsuz geçer sağlıklı güzel haberlerini bekliyorum

yaaaa walla nazarım degecek bu zayıf annelere
ahhhh ahhhh ılkınde ben de böyleydım:)
hepınıze masallah subhanallah harıkasınız
Ben fazla ara vermeden ikinciyi düşünüyorum burda olursan atarım gene resim ilkinde böyleysem ikinciyi düşünemiyorum :))

Kızlar bu velet çok şanslı. Asistanlar bakarkn profosor gldi bidaha profosoru beklemk zorunda kalmadik millet 2 saattir bekliyor. Ama bnde gumburtuye gttim sanki. Cok sukur bi sorun cikmadi hersey yolunda 300 gram olmjs bebegim. Ama 19 + 4 gunluk gözüktü bi ileri bir geri aklım karıştı vallahi. Bide 1 ay snra gldi dedi nedeni ise esimle akraba evliliği oldugu icin bı sorun yok ama gelin dedi. Doktor dedki iki elide yüzünde. Resim verdi bir eli yuzunde kerata yaa.
Gözün aydın canım resim nerde merak ettim benim oğluşumda elleriyle ayaklarını tutup suratına götürüyordu :))

Ya kızlar göbeklerinize bakıyorum da bayağı çıkmış ya, ben zaten göbekliydim hala göbeğim aynı hiçbişey çıkmadı bebek 270 gr dedi doktor ,bende sadece 1 kilo aldım ama sizin göbeklere bakınca benimki hiç yok nerdeyse
Canım dur 2 hafta geçsin birden fırlıyo göbüş :))

Back
X