• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzeleri oğluşuma ciciler almıştım akrgosu yeni geldi ofisteyim artık fotoları idare edin :)
biz antalyadayız ya en az 3 ay bitene kadar çok sıcak olacak mecbur klimalı oturucaz o yüzden yelek almak aklıma geldi yataktan kaldırırken falan penye yelek hemen gıydırırım diye düşündüm sizce iyi mi yapmışım :)

Eklentiler

• 20180324_102515.webp
    20180324_102515.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 20180324_102553.webp
    20180324_102553.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 20180324_102633.webp
    20180324_102633.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 84
Teyzeleri oğluşuma ciciler almıştım akrgosu yeni geldi ofisteyim artık fotoları idare edin :)
biz antalyadayız ya en az 3 ay bitene kadar çok sıcak olacak mecbur klimalı oturucaz o yüzden yelek almak aklıma geldi yataktan kaldırırken falan penye yelek hemen gıydırırım diye düşündüm sizce iyi mi yapmışım :)
Güle güle giysin canım çok tatlişlerrrr
Bende tam şimdi yeni bir başlık açmıştım
Aldıklrımızı orada paylaşalım ki arada kaynamasın resimler diye

Ya çok tatlı güle güle giysin inşllah bu yelekler çok kullanışlı canım bende alıcam

Güle güle giysin canım çok tatlişlerrrr
Bende tam şimdi yeni bir başlık açmıştım
Aldıklrımızı orada paylaşalım ki arada kaynamasın resimler diye
iyi yapmışsın canım almamak istiyorum aslında ama dayanamıyorum :) daha önce de battaniye falan almıştım onlarıda diğer sayfada paylaşırım

exixizimm exixizimm çok şekerler yaaa
iyi günlerde kullansın inşallah
üstünde de görelim

nerden aldın fiyatları da iyiymiş

exixizimm exixizimm çok şekerler yaaa
iyi günlerde kullansın inşallah
üstünde de görelim

nerden aldın fiyatları da iyiymiş
instagramdan aldım canım sayfa vermek reklama giriyormu bilmiyorum burdan bir arkadaş yazmıştı 1 ay önce falan o zaman takip etmeye başlamıştım melikeninşirindukkanı aldım bide missmodish den almıstım gecen hafta

Cok guzel hepsi Allahim saglicakla giydirmeyi nasip etsin

Ben senin yerinde olsam buyuk oglana baza alirdim. 1 sene evde idareten bir yere koyardim. Sonra evime gectigimde iki oglana ortak oda bir de misafir odasi yapardim. Aldigim bazayi da misafir odasina koyardim. Mevcut besigin de parmakligini cikarip sedir yapabilirsin bir arkadaşım kizinin odasina yapmisti cok tatliydi. Bu sekilde en az masrafli en mantikli cozum olur. Diger turlu simdi alacagin besige ayri masraf edecen ve 1 yil sonra elinde 2 besikle evine gececen
Düşundugumde o aslinda benim aldigimiz ev 4+1 tek oda yapicam cocuklara verdiginiz akillara tesekkur ederim hepsini dusunucem gazelim_24 gazelim_24

Hepsi cok tatli gule gule giysin canim. Instagramdan ben de alisveris yaptim ilk ve son oldu. Bir firma iyi calisti digeri beni deli etti. Ekstra 20 tl de kargo parasi gitti. %100 pamuklarsa guzel almissin. Instagram piyasaya gore bir tik pahali. Benim carsidan alip hediye götürdüğüm tulum seti 44.90 yaziyordu. Ben 34.90 i pesinle 30 a almistim. Bunu gordukten sonra tum takip ettigim sayfalari biraktim. En iyisi gormemek gorunce dayanamiyorsun cunku

Günaydınnn güzellikler

büyüyen beşikler ölçüsüne göre değişiyor ama
ben 13 yaşıma kadar yattım kardeşimde sonra aynı yatağı o da kullandı
taşınırken kırıldı kırılmasa evlenene kadar idare ederdi :)
toplamda 20 seneye yakın bizimleydi

ben odasına büyüyen yataklı bişi istiyorum
bi tane de yanıma dah önce atmıştım o tarz bişi alırım sanırım
sonrasında saklama sorunumda yok benim
işi biteni saklar kutular kaldırırım

oda olarak bunu düşünüyorum çok pahalı bir şey almak istemiyorum
Eki Görüntüle 2128007
beşik olarakta bunlardan
Eki Görüntüle 2128008
Cok güzel ikiside bende buyuyen yatak tercıhım ama park yatak şart gibi bence ilkinde park yatak alamadım bebek arabasna bildiğin yatak yapdım alışdi hep onda uyuyuyor sığmıyor bide ama alışkanlık oldu yazın sıcakda öğlen uykusunu dişarda uyudu uyudu bi türü vaz geciremedik halada bebek arabasında uyuyor. Şu an bile.

Hepsi cok tatli gule gule giysin canim. Instagramdan ben de alisveris yaptim ilk ve son oldu. Bir firma iyi calisti digeri beni deli etti. Ekstra 20 tl de kargo parasi gitti. %100 pamuklarsa guzel almissin. Instagram piyasaya gore bir tik pahali. Benim carsidan alip hediye götürdüğüm tulum seti 44.90 yaziyordu. Ben 34.90 i pesinle 30 a almistim. Bunu gordukten sonra tum takip ettigim sayfalari biraktim. En iyisi gormemek gorunce dayanamiyorsun cunku
almadan önce ebebekteki fiyatlara bakınca uygun geldi aslında canım o yüzden aldım
penyeler çok güzel %100 pamuk yazıyor içlerindede , biri organikmiş hatta

exixizimm exixizimm H&M e baktin mi. Bir de trendyol da carters a bak.
yok canım bakmadım, aslında bir liste hazırladım kendime alınacaklar diye o listeyi tek seferde alıp bitiresim var :) ilk bebek o yüzden ne kullanırım ne kullanamam biraz tecrübe edicem :) 40ı cıkana kadar gıyılecekler var gibi aslında bir tanıdıgım kullanamadıgı ıcın bana yolladı; genelde 3-6 ay alıyoum

yok canım bakmadım, aslında bir liste hazırladım kendime alınacaklar diye o listeyi tek seferde alıp bitiresim var :) ilk bebek o yüzden ne kullanırım ne kullanamam biraz tecrübe edicem :) 40ı cıkana kadar gıyılecekler var gibi aslında bir tanıdıgım kullanamadıgı ıcın bana yolladı; genelde 3-6 ay alıyoum
Cankm antalya gibi yerde cok giymez fazla da alma zaten sen 6-9 ay falan almaya bak klima acavaksanda alabilirsin ama

Back
X