• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar çok var ki illegal olarak para alan
bunlar en azından kötünün iyisi
belli bir miktar ödeme yapıp karşılığında bir şey almayı düşünüyorlar

engelli araçları o kadar sorunlu ki benim kuzenim var %100 bedensel engelli
onu okula hastaneye götürdükleri için araba aldılar onun adına indirimli zaten ona kullanılıyor
o kadar çok laf söyleyen var ki sanki keyfe kullanılıyor

Cok kiziyorum bu sekilde devletten haksiz para alanlara. Bu sekilde baska imkanlar icin de devlet sigorta basladigi zaman kesiyor diyelim. Gelip parayi almaya devam edeyim sizde dr sigortasız calisayim diyen o kadar cokki. Hele su engelli plaka araclara sinir oluyorum. Millet luks araba alma yolunu da ordan bulmus. Yazik gunah ya... helal degil ama. Ben vatandas olarak vergilerim ile odenen bu paralar icin hakkimi helal etmiyorum. En son luks araclarda 200000 tl siniri getirildi. Devlet yeni uyandi
Sana katiliyorum canim ohh calisip kazanilan hakki calismadan devlete millete hic bir faydasi olmadan almak istemeleri insanin canini sıkıyor. Ben olsam bu sigorta isini istemezdim eger gercek calisan olmadigi ogrenilirse is yerinede maddi olarak sıkıntı çıkartır.

bence direk bi personel muhasebe sorumlusuna sor sen daha net cevap alırsın şirketten şirkete işleyiş değiştiği için

37. Hafta dedi canim ben calismadigim icin sistem nasil isliyor net bilmiyorum
32. Hafta itibariyle dogum iznine cikiliyor ama daha gec raporunu baslatip aradaki sureyi dogum sonrasina aktarabiliyoruz o yuzden 32. Haftada doktorundan calisabilir raporu alıp çalışmaya devam edebiliyor.

K
o kadar çok var ki illegal olarak para alan
bunlar en azından kötünün iyisi
belli bir miktar ödeme yapıp karşılığında bir şey almayı düşünüyorlar

engelli araçları o kadar sorunlu ki benim kuzenim var %100 bedensel engelli
onu okula hastaneye götürdükleri için araba aldılar onun adına indirimli zaten ona kullanılıyor
o kadar çok laf söyleyen var ki sanki keyfe kullanılıyor
Keyfe kullananlar yuzunden gercekten magdur olanlar da zan altinda kaliyor iste. Benim cevrem de anasi babasi kalp hastasi seker hastasi oldugu icin engelli raporu alip volvodan mercedes den asagi araba binmeyenlerle dolu. Allah korusun anasina babasina bir sey olsa 5 yil sonra arabayi yenileyemeyecegiz diye uzulecekler var

Kızımda çalışabilir raporum vardi ve 37+0 de dogum yaptim. Dogum iznim o gun basladim o aradaki 5 hafta dogum sonrasi kullanilan 8 haftaya eklendi. İsleyis bu sekilde.

32. Hafta itibariyle dogum iznine cikiliyor ama daha gec raporunu baslatip aradaki sureyi dogum sonrasina aktarabiliyoruz o yuzden 32. Haftada doktorundan calisabilir raporu alıp çalışmaya devam edebiliyor.
Rapor aldi hala gidiyor o yuzden anaokulunda calisiyor sadece okul oldugu donemde sigorta yapiyorlar yaz ve kis tatillerinde cikis veriliyor

Rapor aldi hala gidiyor o yuzden anaokulunda calisiyor sadece okul oldugu donemde sigorta yapiyorlar yaz ve kis tatillerinde cikis veriliyor
Zaten en mantiklisi calisabiliyorsa calisabilmesi dogum dograsi ne kadar izin kullanlirsa o kadar iyi çocukla vakit gecirebilmek adina evet zor oluyor ama rapor sonrasi isine donmek zorunda olanlar icin baska care kalmiyor.

Zaten en mantiklisi calisabiliyorsa calisabilmesi dogum dograsi ne kadar izin kullanlirsa o kadar iyi çocukla vakit gecirebilmek adina evet zor oluyor ama rapor sonrasi isine donmek zorunda olanlar icin baska care kalmiyor.
Büyük ihtimal artkk oda bebis soneasi benim gibi evde kalacak yada 1 yil ara verecek

Teyzeleri oğluşuma ciciler almıştım akrgosu yeni geldi ofisteyim artık fotoları idare edin :)
biz antalyadayız ya en az 3 ay bitene kadar çok sıcak olacak mecbur klimalı oturucaz o yüzden yelek almak aklıma geldi yataktan kaldırırken falan penye yelek hemen gıydırırım diye düşündüm sizce iyi mi yapmışım :)
Çook tatlıı

K

Keyfe kullananlar yuzunden gercekten magdur olanlar da zan altinda kaliyor iste. Benim cevrem de anasi babasi kalp hastasi seker hastasi oldugu icin engelli raporu alip volvodan mercedes den asagi araba binmeyenlerle dolu. Allah korusun anasina babasina bir sey olsa 5 yil sonra arabayi yenileyemeyecegiz diye uzulecekler var
Arkadaşlar Engelli araç alımı için %90 ve üzeri ortopedik engel şartı var. Öyle şekerle, kalple alınmıyor engelli araçları. Ama malum bizde her şeye güzel kılıf bulunur ona da buldularsa bilemem

Kızle bebişlerimize aldıklarımızı bir sayfa altında toplamak adına yeni bir sayfa açtım
Konuşmak için değil de resimlerimizi oraya atalım diye
Daha almamış olanlar içşn de bir fikir olur daha önce de böyle bir sayfa kurmuştuk güzel olmuştu katılmak isterseniz 2018 Ağustos annelerinin bebişlerine aldıklrı
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-agustos-annelerinin-bebislerine-aldiklari.1064765/
İyi yapmışsın canım isabet olmuş :KK200:

Teyzeleri oğluşuma ciciler almıştım akrgosu yeni geldi ofisteyim artık fotoları idare edin :)
biz antalyadayız ya en az 3 ay bitene kadar çok sıcak olacak mecbur klimalı oturucaz o yüzden yelek almak aklıma geldi yataktan kaldırırken falan penye yelek hemen gıydırırım diye düşündüm sizce iyi mi yapmışım :)
Aşkım tulumlar kaça? Ben tulum hastasıyım da

Arkadaşlar Engelli araç alımı için %90 ve üzeri ortopedik engel şartı var. Öyle şekerle, kalple alınmıyor engelli araçları. Ama malum bizde her şeye güzel kılıf bulunur ona da buldularsa bilemem
Kalp hastasi bypass gecirmis ise seker hastalari sekerden gorme kaybi varsa %95 rapor veriyorlar

Back
X