• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama yinede söyliyim kaynanama bir daha yaptırsın sağol canım
Benimde ara ara oluyordu sogan maydanoz suyunu 5 gun araliksiz icince hic bir seyim kalmadi hatta ben onun sayesinde hamile kaldigimi dusunuyorum :anneadayı: pko vardi adet duzensizligi kilo cok sukur allahim aratmadan verdi

Dönüyor yani kendi istediği gibi içeride. Ben acaba plasanta mı aşşagıda dedim? Az evvel BDV bölümünde bir anne adayı yazmış rahim ağzı açılması onunla falan bağdastırdım. Dikiş atılmiş kıza.
Evet bebiş ters duruyor plesantayla ilgili değil canım

Gün geçmiyor ki yeni birşey duyalım kızlar Allah sıkıntısı olan bğtün arkadaşlara yardım etsin inşallah bebişlerede kendilere de bişey olmaz bende mutlaka sorucam artık bunun üzerine ayrıntılı da çok şaşkınım şu an

Benimde ara ara oluyordu sogan maydanoz suyunu 5 gun araliksiz icince hic bir seyim kalmadi hatta ben onun sayesinde hamile kaldigimi dusunuyorum :anneadayı: pko vardi adet duzensizligi kilo cok sukur allahim aratmadan verdi
Canım benimde hem idrar yolu enfeksiyonu hem vajinal enfeksiyon vardı bende soğan kürü bide süt mandonoz buharı yaptığım ay kaldım hamile:anneadayı:

@Sia mia geçmiş olsun canım inşallah kanaman geçer daha fazla sürmez.

Kızlar serviks uzunluğuna illa detaylı ultrasonda bakılacak diye birşey yok benim doktorum normal muayeneye gittiğimde bakıyordu bir sorun yoktu. Dün detaylı ultrason için perinatolog randevum vardı hiç aklımızın ucundan geçmezdi böyle birşeyle karsilasacagimiz ama olabiliyormuş demekki. Tedbirli olun doktorumuz söylemese bile siz sorun durumunuzu öğrenin.

Gün geçmiyor ki yeni birşey duyalım kızlar Allah sıkıntısı olan bğtün arkadaşlara yardım etsin inşallah bebişlerede kendilere de bişey olmaz bende mutlaka sorucam artık bunun üzerine ayrıntılı da çok şaşkınım şu an
Walla bugun ki kasik agrilarimdan sonra hersey aklima gelir oldu. Hele su servikal uzunlugu cok kafaya taktim. Nette 24 hafta oncesinde 25mm den az olmasina erken dogum riski deniyor. 28 e kadar sabit kalip 28 den sonra kisalirmis. Ben de bilmiyordum. Detaylida sorarim artik..
Detayliyi da kendi doktorum yapacagi icin endiseliyim aslinda. Belki de bir radyolog gibi bakmayacak. Her gidisimde rahim agzi kapali diyor ama dur bi de servikal ölçelim hic demedi. Kendisi mecbur kalmadikca vajinal yapmiyor. Ondan mi acaba bilemedim

Selam kizlar umarım herkes iyidir geçmiş sayfalara bakamadım, bu hafta ablamın kınası vardi dün aksamda düğünü oldu çok yoğun bi haftaydi anca bugun evime dönebildim yorgunluk cikio ama yorgunluga rağmen kınada düğünde çook güzel geçti çok ağladım ama çokta eğlendim :KK54::KK200:

Bende köpüşüme ayrı oda mı yapsam filan diyordum
Geçen eşimin kuzenleri geldi 2.5 yaşında ve 45 günlük bebeleri vardı çiko çok sakindi panik yapmadı sallamadı bile onları
Sadece bebek ağlayınca bi yaklaştı baktı sonra döndü gitti
Bizde eşimle birşey yapmayalım dedik aama çevre faktörünü bilemem kv özellikle
Aynen canım ama ben kesin karar verdim doğumda ilk gün çocugun kıyafetini eve yollayacam 3 gün hastanede kalırız o 3 gün içinde çocugun kokusuna alışıyormuş hergün çocuga giydirdiğim kokusunun üstüne sindiği kıyafeti eve yollayacam. Paşam kardesine zarar vermez diyorum kim ne derse desin

Back
X