- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.301
Kızlar benim belim bide kalçalarım çok ağrıyor bu normal birşeymi sizdede oluyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sürekli soluma yatıyorum kulağım dün gece çok kötü uyuşmuştu ağrısıyla uyandım öyle durumlarda biraz sırt üstü yatıp sonra gene soluma yatıyorum
Ben de o durumdayım. Başka zaman tuz çok az kullanırım hatta sofraya tuzluk koymayız gerekmez. Şimdi portakaldan tut, akla gelebilecek herşeyi tuzlayarak yiyorum. Yeşillikleri bileCok zayiftim boyuma gore ama mutluydum oyle.dusununce oyle cok yemiyorum aslinda ama tuzu azaltamiyorum bir turlu.ara ogun olarak yedigim yogurda bile tuz limon karabiber hatta bazen sarimsak ekleyip yiyorum. :) surekli grip oldugum zamanlarda iyi gelmisti bu karisim.aliskanlik oldu gitti..suyu bol iciyorum ama tuz oranina gore az geliyor galiba.alyansimi coktan cikardim sisiyorum diye zaten.tektasim boldu o duruyor simdilik
Bübchen. Kızımda denemeden bir sürü ürün geçirdim, onda karar kılıyorum ben. Antialerjik olması çok iyi. Pişik içinse belki on çeşit krem kullandım, ama fiyatı onlardan daha ucuz olan farmasi pişik kremi ve bebek pudrası geçirditecrübeli anneler bebek bakım malzemelerini hangi marka önerirsiniz
sebamed diyen var unibaby diyen var :)
Bende 1 aydir agriyor canim nor.al diyorlarKızlar benim belim bide kalçalarım çok ağrıyor bu normal birşeymi sizdede oluyormu
ay opesim geldi seni suanda :))) insallah cani m insalalh ..
Peki doktoruna sordun mu hiç ne yorum yaptı ?
Ayyy bende tuz delisiyim ye,eklere ek yapip yapip ayrana suna buna tuz atip iciyorum felaket siscezzzzzBen de o durumdayım. Başka zaman tuz çok az kullanırım hatta sofraya tuzluk koymayız gerekmez. Şimdi portakaldan tut, akla gelebilecek herşeyi tuzlayarak yiyorum. Yeşillikleri bilebunun mutlak sonucu ben de şişeceğim
![]()
Bakmadigim yer kalmadi bi tane var 390 tl cocugumun rizkinida veremem yani o kadar sen tekrar link atar misin ben hic av yapmadim otadan anlamiyorum o siteyiAlemsin kiz canta krizi tuttu diyor
Bak yarin ali express de indirim baslayacak. Bence o cantayi kacirma. Alanlarin yorumlari da guzel
Ben de hic av yapmadim. Bir arkadaşım 9$lik tlf kılıfını bile ordan sipariş edince cesaret geldi. Yarın deneyecem.Bakmadigim yer kalmadi bi tane var 390 tl cocugumun rizkinida veremem yani o kadar sen tekrar link atar misin ben hic av yapmadim otadan anlamiyorum o siteyi
Yine acamadim sayfayi,kisa bi link atmistin gecenlerde tekrardanBen de hic av yapmadim. Bir arkadaşım 9$lik tlf kılıfını bile ordan sipariş edince cesaret geldi. Yarın deneyecem.
https://m.tr.aliexpress.com/item/32...2012-419b-82b0-d0d615d0a79d&priceBeautifyAB=0
Aynı linki attım canimYine acamadim sayfayi,kisa bi link atmistin gecenlerde tekrardan
Iyi aksamlar eylül annesi sen nasılsıniyi aksamlar güzel anneler nasilsiniz bakalım:)
Ali express den alisveris yapan arkadaslar su cantayi begendim. 28 martta Ali express de indirimler basliyormus. O tarihte alayim dedim. Ama satici konusunda problem olabiliyormus. Siparis verip alamayanlar olmus. Satici hakkinda nasil edinebilirim
https://m.tr.aliexpress.com/item/32...2012-419b-82b0-d0d615d0a79d&priceBeautifyAB=0
Bübchen. Kızımda denemeden bir sürü ürün geçirdim, onda karar kılıyorum ben. Antialerjik olması çok iyi. Pişik içinse belki on çeşit krem kullandım, ama fiyatı onlardan daha ucuz olan farmasi pişik kremi ve bebek pudrası geçirdi
Telefona kayıt alayım bunu da. Sağol canım. Bebeklerin teni farklı farklı oluyor, önerilere her zaman ihtiyacım olacakMustelayida öneririm canim fransız markası ürünleri çok iyi