• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sürekli soluma yatıyorum kulağım dün gece çok kötü uyuşmuştu ağrısıyla uyandım öyle durumlarda biraz sırt üstü yatıp sonra gene soluma yatıyorum

ben bazı geceler sağıma bazı geceler soluma yatabiliyorum diğer taraftan rahatsız oluyorum inatla sola yatmaya çalışırsam uyuşuyor kalçam falan gönül ister ki önerilen gibi soldan yatıp soldan kalkabilelim.

Cok zayiftim boyuma gore ama mutluydum oyle.dusununce oyle cok yemiyorum aslinda ama tuzu azaltamiyorum bir turlu.ara ogun olarak yedigim yogurda bile tuz limon karabiber hatta bazen sarimsak ekleyip yiyorum. :) surekli grip oldugum zamanlarda iyi gelmisti bu karisim.aliskanlik oldu gitti..suyu bol iciyorum ama tuz oranina gore az geliyor galiba.alyansimi coktan cikardim sisiyorum diye zaten.tektasim boldu o duruyor simdilik
Ben de o durumdayım. Başka zaman tuz çok az kullanırım hatta sofraya tuzluk koymayız gerekmez. Şimdi portakaldan tut, akla gelebilecek herşeyi tuzlayarak yiyorum. Yeşillikleri bile :( bunun mutlak sonucu ben de şişeceğim :(

tecrübeli anneler bebek bakım malzemelerini hangi marka önerirsiniz

sebamed diyen var unibaby diyen var :)
Bübchen. Kızımda denemeden bir sürü ürün geçirdim, onda karar kılıyorum ben. Antialerjik olması çok iyi. Pişik içinse belki on çeşit krem kullandım, ama fiyatı onlardan daha ucuz olan farmasi pişik kremi ve bebek pudrası geçirdi

ay opesim geldi seni suanda :))) insallah cani m insalalh ..
Peki doktoruna sordun mu hiç ne yorum yaptı ?
:KK36: öp sekerim bende dert yaniyordum sanki arada oynuyor gibiydi ama boyle belirsiz bisey gazimda cok ayirt edemedim ama gecen film iz.lerken halinin uzerine sirt ustu yattim bi guzel 4-5 kez tekme yedim bi gunde sanki birden atildi dru en son 10 gun once gordum erken diye sormadim ama oglumda 20 hafta demisti ben 20 ye bi hafta kala hissertim bundada oyle oldu acele etme 10 gune kal az sende hissedersin cocuk var evde bos durmuyoruz neredeyse ve ondan hissetmiyoruz bence sahsi fikrim

Ben de o durumdayım. Başka zaman tuz çok az kullanırım hatta sofraya tuzluk koymayız gerekmez. Şimdi portakaldan tut, akla gelebilecek herşeyi tuzlayarak yiyorum. Yeşillikleri bile :KK43: bunun mutlak sonucu ben de şişeceğim :KK43:
Ayyy bende tuz delisiyim ye,eklere ek yapip yapip ayrana suna buna tuz atip iciyorum felaket siscezzzzz

Alemsin kiz canta krizi tuttu diyor :KK70:
Bak yarin ali express de indirim baslayacak. Bence o cantayi kacirma. Alanlarin yorumlari da guzel
Bakmadigim yer kalmadi bi tane var 390 tl cocugumun rizkinida veremem yani o kadar sen tekrar link atar misin ben hic av yapmadim otadan anlamiyorum o siteyi

Dün aksamdan beri kasiklarimda gaz var sanki ağrı girio kramp girio ayaklarimimi üşüttüm anlamadım ya sicak su torbasi koymustum dün ayaklarima bi sakıncasi olurmu acaba

Bir de bu var. Herseye gözü var. Yanlardaki battaniye veya bakım bezi icin olan dikey gozleri sevdim. Yanlarda termal goz ve mendil gozu var. On taraflar anne icin acil ulasim gerektiren anahtar telefon icin ideal olabilir...
Ama estetik degil

Eklentiler

• Screenshot_20180327-201337_Chrome.webp
    Screenshot_20180327-201337_Chrome.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 61
Bübchen. Kızımda denemeden bir sürü ürün geçirdim, onda karar kılıyorum ben. Antialerjik olması çok iyi. Pişik içinse belki on çeşit krem kullandım, ama fiyatı onlardan daha ucuz olan farmasi pişik kremi ve bebek pudrası geçirdi

Mustelayida öneririm canim fransız markası ürünleri çok iyi

Back
X