• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy sağol kuşum panik oldum birden, perşembe giderim diyordum kendime. Doktor fobim var zaten iğnede doğal olarak ama napalım katlancaz.
Aman paniklikte korkulukta birsey yok 2 sn lik olay. Bi iste ertesi gun oolunuyuksege kaldırirken azicik agrin olabiliyor oda kisiden kisiye degisiyor.

:KK36: öp sekerim bende dert yaniyordum sanki arada oynuyor gibiydi ama boyle belirsiz bisey gazimda cok ayirt edemedim ama gecen film iz.lerken halinin uzerine sirt ustu yattim bi guzel 4-5 kez tekme yedim bi gunde sanki birden atildi dru en son 10 gun once gordum erken diye sormadim ama oglumda 20 hafta demisti ben 20 ye bi hafta kala hissertim bundada oyle oldu acele etme 10 gune kal az sende hissedersin cocuk var evde bos durmuyoruz neredeyse ve ondan hissetmiyoruz bence sahsi fikrim[/QUOTE
aynen gaz da cok bende yaa :((. O yüzden bazen hala emin olamıyorum, insallah tatlım benimde az kaldı 20 ye, aynen 4 yasında oğlum var sürekli koşturmaca evde boş durduğum söylenemez

Yanisi eylül topiginde olabilirsin diye dusundum. O yuzden sana eylül annesi dedim. Niye bu kadar taktin.. Ozelden mesaj atacak kadar
Ben senin yerine cevap verecektim aslında eylülde olsan burda olabilirsin bizde temmuz da doğuracağız anlamında yazmıştır diyecektim ama atlamış olmak istemedim burda yüz ifadelerimiz görmediğimiz için yanlış anlaşılabilir ama bizler tanıdık birbirimizi ne için söylendiğini tahmin edebiliyoruz doğru anladıysam tabi:)

Ben senin yerine cevap verecektim aslında eylülde olsan burda olabilirsin bizde temmuz da doğuracağız anlamında yazmıştır diyecektim ama atlamış olmak istemedim burda yüz ifadelerimiz görmediğimiz için yanlış anlaşılabilir ama bizler tanıdık birbirimizi ne için söylendiğini tahmin edebiliyoruz doğru anladıysam tabi:)
Bi sorun mu var diye mesaj atmış bana. Neyi ne kadar yanlis anlamış olabilirsin allah aşkına. Durduk yere baska isim yok da sana mi sataşacam yani.
Dedigin dogru canim biz birbirimizi anlıyoruz. Hafta olarak bizden geride oldugu icin bir sey soracak sandim. Bazen kendi muhabbetimize dalıp buraya yazan misafirleri atlıyoruz. Atlamayayım dedim hani insanlık edeyim dedim. Ne gergin bir tipmis anlamadim yani

Bi sorun mu var diye mesaj atmış bana. Neyi ne kadar yanlis anlamış olabilirsin allah aşkına. Durduk yere baska isim yok da sana mi sataşacam yani.
Dedigin dogru canim biz birbirimizi anlıyoruz. Hafta olarak bizden geride oldugu icin bir sey soracak sandim. Bazen kendi muhabbetimize dalıp buraya yazan misafirleri atlıyoruz. Atlamayayım dedim hani insanlık edeyim dedim. Ne gergin bir tipmis anlamadim yani
Yanlış anlamıştır canım oda hamile hormonlardandır sen yinede hoşgörülü cevap ver :KK200:

Back
X