- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.421
Günaydin kizlarrrrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olduki canım neden gidiyosun? Seninki geldimi nerelerdeymişBen de yarın geliyorum Türkiye ye
İstanbul’a gelicem canım bu sorumsuzluğun bedelini ödeyecek ben alışkınım babasız çoçuk büyütmeye gerekirse bunuda büyütürüm artık kavga falan etmiş dışarda ama nekadar ayıp birşey gidip içip bu saatde kadar kalması ve içki içmesi içimden sevgi koptu sanki çok üzgünüm ağlamaktan uyuyamıyorum da
GünaydınnnnnnnGünaydin kizlarrrrrr![]()
Günaydın canım katılıyorum böyle sorumsuzluk olamaz kız geceden beri uyuyamadı aklına binbir turlu sey geldi acaba birşeymi oldu diye delirirken o içiyomuşGunaydin kizlar.
Gece gece çeneniz iyi düşmüş masallah :)
gazelim_24 senin yerine kendimi koyunca cok uzuldum. Sabaha kadar insan kafayi yer. Yaptıgı cok buyuk sorumsuzluk. Iyi bi cezayı haketmiş.
Öyle gemileri yakma hemen ama hafiften bir ayar lazim. Hem tlf niye kapalı. Kavga ne demek yani. Ya başına bir sey gelseydi. Evde hamile karısı olan tlf kapatıp içip kavga mi eder.
Annenlere git bence de kafanı dağıtırsın. Ama daha fazla söylenir kavga edersen haklıyken haksız duruma düşersin. Sessiz tepki en iyisidir.
Canim tuz acaip farkettiyor dun esimin is yerindeydim orda yemek yapip yiyelim dedik biraz tuzu kacirmisim bi de ustune su da fazla içmedim aksam eve geldigimde ayaklarim sismisti tuz hemen kendini belli ediyor o yuzden dikkat etmek gerek mutlakaCok zayiftim boyuma gore ama mutluydum oyle.dusununce oyle cok yemiyorum aslinda ama tuzu azaltamiyorum bir turlu.ara ogun olarak yedigim yogurda bile tuz limon karabiber hatta bazen sarimsak ekleyip yiyorum. :) surekli grip oldugum zamanlarda iyi gelmisti bu karisim.aliskanlik oldu gitti..suyu bol iciyorum ama tuz oranina gore az geliyor galiba.alyansimi coktan cikardim sisiyorum diye zaten.tektasim boldu o duruyor simdilik
Allah yardimcin olsun canim insallah bebegini sag salim kucagina alirsin en buyuk mukafatin o olur zaten..kızımda da bu zamanlarda gecmıstı sonra hatta doguma kadr son ay harc cok rahattım
bu seferde plesantanın asagıda olması nedenıyle agrrı yasıyorum
bazen ıkı buklum gezıyorum
agryla suan basedebılıyorum hamdolsun ama psıkılojk olarak etkılıyo benı![]()
Sen.progestan kullaniyormusun canim birde ayaklarini havaya dik
Geçen gün bende de kırmızı bir damla kan oldu canım. İnşallah başka bir şeydir. Izan dinlen canım
Stres yapma rahim buyurken bebeginde sebep olmus olabilir devami gelirse gidersin yat dinlen simdi. Kalkip acildo dolasmaydi yorma kendini acil cok onemsemiyor zaten. Devami gelmez tahminimce germe kendini.
Canım inşllah önemli birşey yoktur ağrın varmı gelirse ihmal etme git bence dktra cnaım belki iğne serum falan yapar
BadeAk34 nasıl oldun canım aklım sende kaldı benim? İnşallah kanaman olmamıştır Rabbim şifa versin.
Allah yardimcin olsun canim insallah bebegini sag salim kucagina alirsin en buyuk mukafatin o olur zaten..
Kızlar, detaylı ultrason cektirenler kendi doktorunuza hemenmi raporu götureceksiniz yoksa 4 hafta sonrami merak ettim benim 2 hafta sonra tekrar detayliya baklcak diye 2 hafta sonra gideyim diorum kendi doktoruma son muaneden 5 hafta sonra gitmiş oluorum bu durumda
Kızlar benim belim bide kalçalarım çok ağrıyor bu normal birşeymi sizdede oluyormu
Amin canimmamın canım ınsallah hepımız hayrlısıyla alırız yavrularımızı kucagımıza
Canim hamile degilken dikkat etmek zor zaten simdi daha da zor.. Iyi yapmissin caninin istedigini ye ama porsiyon kontrolu yap kendinecumartesı doktora gıttıgıme kılo alımına dıkkat et dedıgınden berı dıkkat etmeye basladım
yanı cumartesı pazar nıspeten dıkkat ettım.pazartesi salıda dıyete uydum
ama dun aksam eve gıdınce canım tatlı istedibende basıt bı tatlı yapıp bir dilim yedim
gerı kalanınıda dagıttım evde kalmasın de canım ıstemesın dıye
ırademe sahıp cıkamıyorum daha dun 1 bugun 2:
@Jenylop arkadaş eylül topiğinden zaten. Ben onun için eylül annesi söylediğini düşündüm . Biz de kendimize ağustos annesi diyoruz ya (sezeryan olacağımdan ben temmuzda doğuracağım) öyle bir şey işte. Bizde hem temmuz hem ağustos anneleri listesinde olan hamiş de var.